A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
monimo
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: A gdzie robiła Doda? cz.II

Post autor: monimo » 21 kwie 2010, 19:28

upload/1271870653_st_001.jpg-jedyne zdjecie Dody z fajką jakie znalazlam na necie,a co do nosa to zgadzam sie z lil sexy,nie zapominajmy ze nasze ciało,twarz zmieniaja sie z wiekiem,wagą i innymi rzeczami...
upload/1271870852_Dodzia1.jpg
A zeby to napewno licóweczki (nod śliczne zreszta!
upload/1271871652_Dodzia2.jpg
15.X.2008-400cc Niemkiewicz
12.X.2009 Nos (cz.chrzęstna) Węgrzyn-brzydki!
28.XI.2012 CKN Skupin
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=890" onclick="window.open(this.href);return false;
04.03.14 poprawka cz.chrzęstna Skupin
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 30#p934730" onclick="window.open(this.href);return false;
2 lata póżniej:
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=300" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 21 kwie 2010, 20:30

Ja bym sobie dała rękę uciąć, że ona nosa nie ruszała, w poście wyżej na fotkach widać zdjęcia z różnych okresów jej życia i jak dla mnie wszędzie jest taki sam!!!!!!

A nie macie wrażenia, iż Doda ostatnimi czasy się postarzała???

upload/1271874530_4058a266001a92e74bced2ae.jpg

Kobiety w jej wieku jak na moje oko wyglądają znacznie lepiej, ona tak jakby straciła tą świeżość (thinking

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 21 kwie 2010, 20:37

te zeby to jej naturalne,wiem na 100%,bo wiem gdzie wybielała (rofl

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 21 kwie 2010, 20:47

Gosiu , a możesz zdradzić czym Pani Doda wybielała ?????

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 21 kwie 2010, 21:06

własciwie nie wiem gdzie pani Doda mieszka,ale wpadła do pewnej małes miejscowosci na slasku wybielic sobie zabki,lampa Beyond,a efekt sama widzisz,tez bym pomyslała ze ma licówki a nie ma bo moja siostra ma dokładnie taki sam efekt.

Awatar użytkownika
JoannaOneInAMillion
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: JoannaOneInAMillion » 21 kwie 2010, 21:14

Ola, to nie dawaj uciąć... bo mogłabyś stracić...
Na pierwszej fotce, na samej górze widać wyraźnie że nos Dody jest znacznie szerszy... niż dziś.
Jeden z portali internetowych, bodajże pomponik.pl pierwszy rozpoczął spekulacje co do zmniejszenia nosa przez Dodę.
Nie ma znaczenia, czy jest to portal plotkarski czy nie. Ja uważam, że różnica jest. Na wspomnianym portalu pokazano fotki dla porównania... A spekulacje wybuchły po tym, jak po rzekomej chorobie Doda wróciła do programu "Gwiazdy tańczą na lodzie". Chodzą pogłoski że opuszczając jeden odcinek i nagrania, mogła wówczas wykonać operację, bo właśnie po tej przerwie... wróciła odmieniona.
Fotki, fotkami... ja bym swojego zdania na nich tak mocno nie opierała... Mówiłam już- mogą być podrasowane.
Wystarczy za to porównać twarz Dody z teledysków, z początku jej kariery, jak i te ostatnie.
Różnicę widać... Nie wierzę że sama waga albo wiek spowodowały taką zmianę w kształcie nosa... W końcu nie schudła ona aż tak mocno, a i przestrzeń lat o jakiej mówimy nie jest znaczna...
Te argumenty do mnie nie przemawiają. Macie jednak prawo do władnego zdania.
Dla wtajemniczonych, ponawiam pytanie: czy któraś z Pań, któryś z Panów, orientuje się gdzie Doda robiła nos?
Marne szanse na uzyskanie odpowiedzi, ale próbować warto...
W końcu to nic nie kosztuje... (rire
Diament- kawałek węgla, który zdołał zmienić swe Marzenia w Rzeczywistość...
Pilnie zamienię się na wcześniejszy termin konsultacji u dr Szczyta!!! Moja- październik 2014

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 21 kwie 2010, 21:21

Mój znajomy stomatolog ocenia, że ma naturalne zęby. Możliwości mogą być dwie, a wybielanie nie wyklucza posiadania licówek. Doda wieki temu miała niewielką diastemę, a teraz nie więc coś tam z zębami robiła. Jak dla mnie są dwie opcje:
1) Licówki tylko na jedynki (ewentualnie jedynki i dwójki). Przed założeniem licówek wybiela się zęby i robi licówki dopasowane do wybielonego koloru zębów. Oczywiście wtedy trzeba wybielanie co jakiś czas powtarzać żeby nie było widać różnicy.
2) Nosiła aparat lingwalny, żeby zlikwidować diastemę, wybieliła i taki oto mamy piękny efekt.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 21 kwie 2010, 21:22

A ja dalej idę w zaparte, że nosa nie robiła (shake a portale plotkarskie mogą sobie spekulować, przecież dzięki temu egzystują (giggle Może na tym pomponiku powinni rzucić temat, gdzie Doda robiła nos? (rofl (rofl A nóż ktoś będzie wiedział (clin

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 21 kwie 2010, 21:25

ja sie w polemike nie pisze,nosa nie widziałam przed i po zabiegu z a zeby tak-dam sobie rce uciac (giggle

Awatar użytkownika
JoannaOneInAMillion
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: JoannaOneInAMillion » 21 kwie 2010, 21:26

Ja wiem, Ola że od tego są... To dla nich woda na młyn, dlatego podkreśliłam że nie ma to znaczenia czy to ten czy inny portal. Chciałam się odnieść do tego, od czego się zaczęły podejrzenia.
Nie opieram swoich odczuć na artykule z pomponika, ale na własnej obserwacji... jeśli można to tak ująć. (rire
Zresztą gdzieś czytałam, że Doda sama się przyznała do operacji: biustu, nosa i odsysania tłuszczu z nóg (rire
Diament- kawałek węgla, który zdołał zmienić swe Marzenia w Rzeczywistość...
Pilnie zamienię się na wcześniejszy termin konsultacji u dr Szczyta!!! Moja- październik 2014

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”