Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: Sabrina » 13 kwie 2010, 09:28

"Maria Helena Kaczyńska, z domu Mackiewicz (ur. 21 sierpnia 1942) (według innych źródeł 1943 lub błędnie 1950) "

Para Prezydencka juz swoje przeżyła,mieli swoje lata,nacieszyli sie życiem,chociaz tyle ich. Zal mi bardzo ich córki,Kaczyńskiego matki która podobno o niczym nie wie bo jest w szpitalu i odizolowali ja od wiadomosci.
Szkoda tych wszystkich młodych ludzi miedzy innymi stewardes,pilota..... (pleure
Raczej juz nie oglądam w tv tych smutnych wiadomosci,bo zaraz łzy mi lecą,straszna płaczka jestem. ]

Dziewczyny chodze na te wszytkie maszyny do ujędrniadnia d..... dzis ide 5 raz.
Wczoraj rozmawiałam z babeczka która bardzo zachwala vibre. była juz 14 razy.Nie stosuje diety i mówi że znikneły jej boczki,uda i pupa. Babka miaała z 35 lat i wazyla moze z 60 kg,a moze mniej. mówi ze po wadze nie widzi ale po ubraniach.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 13 kwie 2010, 11:04

Dzisiaj w Dzień Dobry TVN o tym mówili. Na potrzeby kampanii zmienili jej datę rodzenia....Polacy nie przywykli aby żona była starsza od męża....Dla mnie to atut. Byli dobrą parą tyle lat...To budujące.

A ja wczoraj poszłam się zważyć. Czuje,że jestem lżejsza, staje na wadze, a tu....wyskakuje wydruk i jak byk 80 kg!!!Waga zepsuta (rofl (rofl (rofl . Pewnie szwankowała od dawna, a ja sie martwiłam . W sumie, to dobrze, bo ostro sie wzięłam za siebie, a tak bym sobie jeszcze folgowała (giggle
zadowolona

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 19 kwie 2010, 11:57

No czterdziestki i te starsze co z Wami, gdzie sie podziewacie. Czyżbyscie wszystkie poczuły wiosnę i poszły na majowke?

U mnie rozpoczęa sie dzialka i Bogu dzieki, mam teraz gdzie jezdzic rowerem i chodzić z kijkami.

Dziewczyny napiszcie cos nt. akcji PZU czy to dobra inwestycja. jakie jest Wasze zdanie.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 19 kwie 2010, 12:47

Chciałam kosić....niestety w niedzielę nie chciałam ludzi drażnic , a dzisiaj u mnie popadało i trawka mokra (envy .Wieczorem wyjeżdżam i (mooning . Kosta brukowa też do umycia. Nie mam kiedy......W sobotę byłam na imprezie i jedna z kolezanek powiedziala sensację o pani X, ze zrobiła sobie operację plastyczną. Poruszenie było , zgorszenie i wszystkie stwierdziły, że teraz wygląda gorzej.Popatrzyłam na nie. Wszystkim powieki wiszą na rzęsach, szyje jak u indyka i już mnie korciło, żeby powiedzieć "ja robiłam powieki!". Ale sie powstrzymałam, bo pewnie by powiedziały, że mam gorsze od nich.....Ale widzę, że wiedza żadna. No to powiedziałam , że kilka moich koleżanek też robiło w Czechach i pięknie wyglądają. Trochę je zatkało. Oczywiście nie podałam namiarów na naszą stronkę (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 19 kwie 2010, 14:35

Bo to takie beee, te operacje plastyczne...

To chyba mialas maly ubaw z tego towarzystwa Babina, co?
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 19 kwie 2010, 16:14

jedynie ja nie kryłam entuzjazmu, a reszta taka sceptyczna {myslę, że się maskowały}.
Jeszcze powiedziałam, {coś mówiły o Ninie Terentiew}, że babka ma tyle kasy i nie rozumiem czemu sobie tego podgardla nie odeśsie? Uśmiechnęła się większość jakby odsysanie robiły tylko gwiazdy z Hollywood (thinking
zadowolona

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 19 kwie 2010, 22:08

Dokładnie z takimi samymi reakcjami ja się spotykam. Po prostu nie ma siły na takie babiszony. A niech tam im wisza te powieki nawet do brody, pal je diabli jak takie zacofane. Bo rozumiem,że ktos choruje albo po prostu go nie stać, to co innego.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 20 kwie 2010, 08:20

Faktycznie u nas cicho! 40-tki pouciekały.
Mnie od piątku nie bylo w domu bo byłam na dwudniowych warsztatach w Katowicach.
przymiarki robie zeby cos w ogrodzie porobić i nie chce mi sie.Stokrotki dalej w torebkach haha.
Kurcze codziennie mogła bym jezdzic na jakies wykłady,szkolenia,a takie prace domowe dobijaja mnie (puke
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 20 kwie 2010, 08:58

jak to kwiatuszek mowi
na babisszony szkoda slow
ja tez niedawno w damskim towarzystwie poruszylam temat a tu odzywki
a po co, a na co, a trzeba sie godnie starzec, nie ma co tyle uwagi sobie przywiazywac i swojemu wygladowi bo liczy sie wnetrze... wiec jednej dziewczyny zapytalam a po co maluszejsz włosy i paznokcie, po co robisz makijaz?
po co chodzisz do kosmetyczki?
ja sie oczywisccie do oczu nie przyznalam ale powiedzialam ze za kilka lat to napewno zrobie lift nie bede wygladala jak ten pies szaipei (pewnie zle napisalam)
jezeli wychodzic z zalozenia nic ze soba nie robmy - no to nic nie malujmy siwych wlosow nie regulujmy brwi nie robmy makijazu nie dobierajmy ubran do sytuacji i nastroju...nie odchudzajmu sie nie cwiczmy ... i tak mozna by wymieniac
glupie gadanie i tyle....
ja co dziennie cos tam na tej mojej dzialce dzialam az mnie raczetka bola od tego grabienia, kopania, rozdrabniania itp... oczywiscie ja jako pomocnik meza
ale juz mam wkoncu zasiany trawnik - teraz czekam na efekty nawet walec udalo nam sie pozyczyc taki nie duzy 20 kg no ale troche wyrownal
zasialam tez kwiatki na rabatce - ciekawe czy cos urosnie, ja nie umie sie bawic w jakies tam rozsady inspekty, wsialam do ziemi i sie zobaczy albo cos wylizie albo nie a i jeszcze zrobilam sobie zielnik gdzie posialam koperek, natke pietruszki, melise, bazylie, oregano, lubczyk - lubie swieze zioła moze tez urosna
jeszcze musze cos wykminic na skalniaczka bo na razie kupilam fajne trawy pampasowe biała i rózowa a i niebieska ktora fajnie rosnie kepkami - znalazlam na allegro
wkurzaja mnie moje wlosy bo je usilnie troche zapuszczam zeby je potem obciac na kleopetra tak to sie kiedys nazywalo choc teraz fryzjerki nazywaja bo "bob", dobrze ze przynajmiej zmienilam kolor bo jakos to moze przetrwam zeby teraz nie chlasnac, ciezko z irokeza co mialam w tamtym roku wytrzymac zeby wlosy zakryly uszy, a przynajmiej kolor mam super - rudy, miedziany z firmy loreal paprika miedz nr P78

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 20 kwie 2010, 10:56

Ciekawa jestem marena jak Ty w miedzi wyglądasz, bo ja to bardzo Cie akceptowałam jako blondynkę. Świetnie napisałaś o tym ,ze trzeba dbać o siebie. Oczywiście nie wpadając w przesadę, zresztą jak z wszystkim.
Ja jakbym w porę nie wypowiedziała walki swoim kilogramom to pewnie te 5 do przodu by zostało, a tak to już rociłam do dawnej sylwetki co nie znaczy,że jestem szczupła. Jeszcze by się przydało ze 3 lub 4 zgubić ale teraz już znacznie trudniej. Tamte kilogramy były nabyte w krótkim czasie wiec szybciej zeszły.

Pytałam o akcje PZU ale nikt nic nie napisał, ponawiam prośbę. napiszcie czy macie jakieś zdanie na ten temat.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”