Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Na Mauritiusie też jest bardzo gorąco i wilgotno, lot rowniez długi- coś około 12 godzin. Ale warto- niesamowita przyroda, bardzo przyjazni ludzie, nie jest tłuczno od turystów. Można super odpocząć ale z drugiej strony jak ma się ochotę na zabawę to też się znajdą odpowiednie miejsca do tego ;-) Słońce pali niemiłosiernie- filtr 50 to minimum
marryme- jak się zdecydujesz na wyjazd tam to polecam gorąco pływanie o świcie z delfinami na pełnym morzu. Niesamowity widok i przeżycie jak obok Ciebie na wyciągnięcie ręki przepływa 50- 70 delifinów.
NIe wiem jaka pora roku jest najlepsza szczerze powiedziawszy- ja byłam niedawno.
Co do Seszeli to myśmy je brali pod uwage zamiast Mauritiusa (zresztą jest to stosunkowo blisko od siebie), ale tam jest nudno z tego co znajomi mowia. Pieknie, rajskie krajobrazy, cisza, spokoj i nic poza tym. Dobre na podroz poslubna, ale ja oczekuje czego innego po urlopie niż tylko leżakowanie No ale osobiście nie byłam więc powtarzam tylko to co uslyszalam od znajomych którzy byli. Myślę, że mimo to też kiedyś się skuszę jak bede potrzebowala mega wyciszenia
Viriel
Ty to potrafisz popsuć człowiekowi dobry humor....
Jaka figura!!!
Rewelacja...ach...kiedy ja tak będę wyglądać.
Pewnie w przyszłym życiu.
Jeśli mogę być wścibska,to czy możesz mi podać przybliżoną cenę tego wyjazdu na 1 osobę?
Ślędzę oferty czasami,ale jestem ciekawa jak to wygląda w rzeczywistości,za dużo rzeczy trzeba dopłacać?
Na razie nie wybieram się an Seszele,może w przyszłym roku.Mam za dużo wydatków niestety teraz.
W każdym razie bardzo podobają mi się te przybrzeżne kamienie/głazy.
Cudownie to wygląda.Co do nudy,to chyba trzeba sobie towarzystwo wybrać odpowiednie,albo raczej towarzysza.
Michitka
Opowiadaj jak jest na Bali,bo to miejsce tez mnie bardzo interesuje.
Michitka
Opowiadaj jak jest na Bali,bo to miejsce tez mnie bardzo interesuje. [/quote]
A co Ciebie dokładnie interesuje?\
Miejsce swietne na opalanie, choć słońce mocno świeci, bardzo wilgotno. Przy tym mnóstwo przyrody, roslinności, piętrowe pola ryżowe, niezapomniane świątynie (własciwie na każdym kroku), bardzo mili ludzie.
Co do lotu to właściwie były trzy: najpierw do Amsterdamu, potem Hong-Kong i Denpasar; z powrotem natomiast przez Londyn Heatrow
witajcie dziewczyny.
dostalam ino od toxic ,że w tym wątku wypowiada się jakaś kobietka mieszkająca w Dubaju??
Od lipca będę mieszkać tam na stałe więc fajnie byłoby mieć polska koleżankę viriel piękne zdjęcia,super figurka i widzę,że piersi robiłaś tak jak ja u Kasprzyka ,poza tym szukam własnie jakiegoś miejsca na podroż poślubną i sama nie wiem na co się zdecydować...hm
no i byłam we wtyorek wróciłam:) z monachium z niemieckiego biura :) ajajaj cudownie bałam sie troche ze bede sie nudzic na takim wypoczynku bo jechałąm sama, ale fajna ekipa mi sie trafiła