Samochód, motocykl, rower...a może?

Higena, Uroda, Moda i Trendy, Co kto ma do Was i co Wam chodzi po głowie

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 02 paź 2005, 11:19

powied Mara coś ciekawego...
jak Wam sie podobają te choinki zapachowe uwieszone pod lusterkiem wstecznym?? :lol: :lol: :lol:
albo płyta cd??? :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 02 paź 2005, 11:25

dzizas, tylko nie to! nienawidze tuningowanych aut i tych cholernych zawieszek jak w starej taksowce!
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 02 paź 2005, 11:30

wiedziałam, że Ci sie spodoba....
moim jedynym gadzetem jest maleńki tygrysek który łapami trzyma lewarek :) dostałam go do auta od misia :lol:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Direct
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Direct » 02 paź 2005, 16:38

Czytam wasze wypowiedzi i dochodzę do wniosku, że zachowujecie się jak "banda" dzieciaków w przedszkolu, która udowadnia sobie wyższość Barby na Kenem.

W takiej sytuacji brak jest tylko "przedszkolanki", która przyjdzie i zabierze wam zabawki. W przypadku forum powinna was zbanować w tym temacie któraś z moderatorek lub administrator.

Dla mnie możecie jeździć najnowszymi modelami samochodów, nawet możecie latać własnymi samolotami to i tak pozostaniecie osobami, które nie szanują innych ludzi ani ich gustów.

Każdy kto kupuje auto kieruje się nie tylko gustem, potrzebą czy też innym mniej ważnym czynnikiem. Na kupno auta w większości przypadku wpływa cena oraz koszt utrzymania. Większość Polaków dysponuje kwotą do dyspozycji na zakup samochodu o wartości max 40 000zł a za taką sumę nie jest w stanie kupić samochód, który będzie bezpieczny, funkcjonalny, oczywiście nowy (przecież do używanego się nie wsiada), nie może być to oczywiście ford, fiat czy też inny z niższej półki.

a tak w ramach przypomnienia skorzystam ze słownika Kopalińskiego:
snob człowiek bezkrytycznie naśladujący i służalczo podziwiający ludzi, których uważa za wyższych od siebie, usiłujący natrętnie wchodzić z nimi w komitywę, człowiek popisujący się (rzekomym) znawstwem, dobrym smakiem, zainteresowaniami w modnych aktualnie dziedzinach nauki i sztuki.
z ¿ycia bierz co najcenniejsze dla Ciebie - resztê zostaw innym

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 02 paź 2005, 16:56

Direkt, za 40 tys zł można kupic na prawde fajne, funkcjonalne auto. jeśli tylko widzisz opcje kupna forda lub fiata to o czym chcesz rozmawiać :?:
kto powiedział,że używanych się nie wsiada?? jak się na to ma, to można sobie na to pozwolić. ale chyba nie po to istnieje rynek wtórny aby z niego nie korzystać??

Awatar użytkownika
Direct
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Direct » 02 paź 2005, 17:08

GAGA pisze:... wybacz ale jeśli twoim wyznacznikiem piękna i gustu jest alfa z lat 90 to żal ściska....
poza tym smród starej wypierdzianej skóry jest nie do zniesienia.....
To są Twoje słowa, chyba zapominasz co wcześniej napisałaś :roll:

chętnie zobaczyłbym Twoje propozycje auta za 40tys które spełniałby wymagania o których tutaj wszyscy piszą. (Nie może to być, Ford, Fiat lub ... chyba Francuz, bo tylko wina mają dobre) :wink:
z ¿ycia bierz co najcenniejsze dla Ciebie - resztê zostaw innym

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 02 paź 2005, 17:50

Ktos nazwal mnie snobem a nie glupkiem, Direct http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1334.gif... ...mam slownik,wiec moglabym w nim sprawdzic ,co oznacza slowo SNOB :wink: -ale na szczescie nie potrzebuje slownika i nie pytalam tez nikogo o wyjasnienie... :roll: (bylam zdziwiona,ze ktos kto mnie w ogole nie zna ,moze pisac takie rzeczy... :roll: :?: )
Don,nie zna mnie i raczej nie powinien w ogole prowokowac ,jakimis glupimi i bezsensownymi artykulami...
Kazdy ma inny gust( i owszem nie musi sie wszystko podobac...)- ja nie wywyzszam sie nad innymi i jesli ktos tu kogos obraza, to ludzie ktorzy czuja sie gorsi i maja jakis kompleks... ...ale za to sa niemozliwie inteligentni...!!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1753.gif
Wracajac do tematu..... :roll:
Podoba Wam sie Peugeot 207 CC(cabrio)??? Dla kobietki...??? Albo BMW Z3 ??? :roll:

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 02 paź 2005, 17:58

Mi sie bardzo podobaja Peugoty cc musze mojego zmienic!Ja mam 206.Musze stanac w obronie Peugota bo owszem podobno auta maja nienajlepsze,ale ja do mojego nie moge sie przyczepic bo mam go juz 3 lata,bardzo mi sie podoba!

A to fota mojego "dziadka":

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 2/pegj.jpg
Juz po!:)
Skupin 26 lipiec, mentor 300cc okragle.

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 02 paź 2005, 17:59

Tak na moj skromny gust nie podobaja mi sie te male tzw. kobiece autka, ja wlasnie lubie duze clein
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 02 paź 2005, 18:10

Pamietam,jak marzylam kiedys o jakims fajnym Jeepie...(bo duuzy i wysoki!!! :lol: :lol: :lol: )ale pozniej pobrobowalam i sie troche zniechecilam-(moj tesciu ma taaakiego olbrzyma :oops: :lol: :lol: :lol: !!!) jakos lepiej sie czuje w malych autkach-no i miejsce na parkingu zawsze czeka... :wink:
Ale mowia,ze duze samochody sa bezpieczniejsze i jakby jakas stluczka, to tylko duzym... ...wiadomo dlaczego... :wink: :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Męskie sprawy”