Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
wypilam kawe. mam nadzieje ze moj zoladek sie nie zdenerwuje zabardzo.
oczy mi sie zamykaja a czuje jakby jedno miala zaraz zaczac mrugac sobie niekontrolowanie a roboty huk. w dodatku ciotka przyjechala wiec brzuch i tak cos tam marudzi ... dziwnie sie czuje, przemeczona jakas, niedospana i do tego jeszcze zoladek
jutro o 12 deadline w miesiecznikach kulturalnych a z powodu zaloby jest 3 razy wiecej roboty i kiedy ja sie mam tym majem zajac?! no nic jutro wieczorem moze odpoczne ...
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski
dzieki Ola
sorry jesli zaczne bredzic jeszcze glupiej niz normalnie jutro mi powinno przejsc
"uwielbiam" jak ludzie po piatym wystosowaniu prosby o "niekasowanie dotychczasowej wymiany zdan w mailu i pozostawienie wszystkich ustalen w jednym dokumencie", odpisuja nowisienkim mailem: "ok. bilety po 15zl?" oczywiscie odpowiedz taka miesci sie jakies 210 maili od ich poprzedniego maila i inny tytul niz logicznie nadany uprzednio przeze mnie z data i nazwa wydarzenia
ZABIJAC!
to nie ja bylam, to jakies alterego
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski
No to niezly zlot mi sie tu szykuje na moje activie
Ola to juz sie na chatke pisala, dzis na psa w ogrodzie, kiedys chyba tez na zielona herbate w moim pieknym kubeczku-gdzie ty to wszystko pomiescisz chudzinko no chyba, ze zostajesz caly tydzien
Ewa ty sie nie przejmuj-z normalnymi do czynienia nie masz, wiec luzik-damy rade do konca twojego okresu kochana
Marta to jak mi juz oproznia lodowke to ja tez wpadne po ratunek do ciebie co bym z glodu nie padla