Samochód dla kobiety

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Samochód dla kobiety

Post autor: ola banderola » 13 kwie 2010, 13:18

Dzieki dziewczyny (clin

Lil sexy - no jest cos w tym matowym lakierze (inlove (inlove (inlove

Awatar użytkownika
Tetra
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Tetra » 13 kwie 2010, 18:12

lil sexy pisze:Na przyspieszeniu też traci (nod
To zależy od instalacji. Ja w swoim samochodzie w ogóle nie czuje różnicy w przyspieszeniu.

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 13 kwie 2010, 20:13

olu, tez mam czarna bmw ale serie 3. w czerwcu stukna jej 2 latka. silnik moze dupy nie urywa- bo to tylko 318i, szczegolnie jesli ktos tak jak ja przesiadl sie z mini coopera s... ale bardzo sobie ja chwale, wreszcie mieszcze sie ze sprzetem foto nie kladac siedzen. no i ta radosc z jazdy! dzwiek silnika benzynowego w bmw poznam z zamknietymi oczami ;) mialam okazje ostatnio testowac inne modele tej marki jak bylam z moja na przegladzie- jezdzilam x1 i z4. x1 dla mnie lipa, brak kompletny radosci z jazdy, czulam sie jakbym jechala jakims audi albo czyms. a jakbym chciala audi to kupilabym audi a nie bmw. nie ma tego "pazura" w x1 niestety, jest mulowaty nawet w wersji 23. za to z4- ach... zakochalam sie i juz zbieram pieniadze. w bagazniku zmieszcze lampy przy zalozonym dachu, z reszta- i tak bym nie jezdzila cabrio. i oczywiscie bylaby czarna... mam wam mowic jak to cudo mruczy czy same sie domyslicie?
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 13 kwie 2010, 20:35

Ta BMka to mój pierwszy samochód tej marki, więc nie mam porównania, na tą chwilę jestem bardzo zadowolona (clin chociaż już myślę o X5, czy cudnej X6, ale realne będzie to być może w perspektywie najbliższych 3 lat...Pożyjemy, zobaczymy. Ja i tak od zawsze kochałam się w terenowych samochodach, więc to pewnie kwestia czasu (clin

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 13 kwie 2010, 23:16

mara uwielbiam czytać jak piszesz o samochodach (yes)
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

pysiu222
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: pysiu222 » 14 kwie 2010, 11:41

Hej dziewczyny

Jesli chodzi o mnie to ja od roku mam smarta rodster i bardzo sobie to autko chwale (nod
Sportowy wyglad, malutki i wszedzie sie miesci (clapping
Napewno trzeba sie przyzwyczaic do skrzyni biegow ,ktora jest pol automatyczna.
Minusem jest fakt , ze autko ma naprawde malutki bagaznik (pleure

pysiu222 pisze:Hej dziewczyny

Jesli chodzi o mnie to ja od roku mam smarta rodster i bardzo sobie to autko chwale (nod
Sportowy wyglad, malutki i wszedzie sie miesci (clapping
Napewno trzeba sie przyzwyczaic do skrzyni biegow ,ktora jest pol automatyczna.
Minusem jest fakt , ze autko ma naprawde malutki bagaznik (pleure
Oczywiscie smart jest 2 autem w domu bo niestety wycieczki rodzinne 3 osob i labradora nie sa nim mozliwe.

Chcialam tez dodac , ze dosc czesto jezdze bmw X5 , ale jakos bardziej kocham mojego smarta (mdr .
Oczywiscie obu aut nie mozna razem porownac .

Przepraszam bardzo nie wiem jak to sie stalo , ale mam dwa posty pod soba , moge to jakos skasowac ?

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 14 kwie 2010, 13:25

lil, bo ja samochody kocham. kocham w nich wszystko. kocham zapach skorzanej tapicerki mimo, ze nie lubie jak mi sie dupa do niej klei... uwielbiam jezdzic wiosna z otwartym szyberdachem jak pozyczam auto od meza. w sumie to my jestesmy malzenstwo doskonale- ja bmw a on mercedes. oba czarne- rzecz jasna. tak jak kiedys powiedzial ford- kocham wszystkie kolory samochodow, pod warunkiem, ze sa czarne. ja naprawde mam pierdolca na punkcie motoryzacji. ostatnio zlapalam sie na tym, ze kilka dni jezdzilam z wylaczonym radiem bo zwyczajnie sluchalam silnika.. boze jak boskie i doskonale sa dzwieki w bmw. te klik klik przy zamykaniu drzwi, tik tok przy kierunkowskazach.. wszystko przemyslane, dopracowane, wprost flirtuje z moimi uszami. w samochodzie spedzam mnostwo czasu- z racji pracy duzo kursuje. w zasadzie to przez jakis czas jezdzilam za kare mercem w trasy, bo bmka zalapalam 15 punktow za jednym wkluciem. i zeby tego bylo malo- mialam juz 8 na koncie. i jeszcze po 3 miesiacach przyszlo zdjecie z tamtego feralnego dnia z 9 rano z torunia- jak usmiechnieta przekraczam predkosc. bosko. ale tak to jest w bmw. ta radosc z jazdy. mimo, ze ma 40km mniej niz samochod mojego meza, to jednak chce sie szalec. jest jak kobieta- nieprzewidywalna, z pazurem, dynamiczna. za to nowa c klasa to wg mnie dziadkowoz- bardzo wygodny sposob transportu ale jesli oczekujesz fajerwerkow i wodotryskow to wiecej emocji dostarczy ci przejazd na koniku w lunaparku... jesli ktos sugeruje sie agresywnym wygladem wersji avangarde niemilosiernie sie rozczaruje. a juz wogole podwojne wspomaganie to paranoja- ja chce cos czuc do jasnej cholery!
sie rozpisalam... moja automobilowa grafomania wziela gore ale co ja poradze, ze tak kocham samochody?
btw- musze sie umowic na jazde testowa nowa seria 5 bmw. ogladalam ja juz w salonie dzien przed oficjalna premiera w polsce. jest piekna. doskonala. kwintesencja bmw poprostu. tylko debile w prawie calej polsce do aut testowych pozamawiali diesle... a diesel to dla mnie jak lizanie lizaka przez papierek...

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 14 kwie 2010, 13:35

Mara my z mężem wyznajemy dokładnie tą samą zasadę: każdy samochód pod warunkiem, że czarny (heart

Co do nowej X5 to rewelka przez duże R (yes)

A, co sądzisz Mara o nowej X6, jestem ciekawa, chodzi mi o wrażenia estetyczne ???

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 14 kwie 2010, 13:43

niestety, x6 na zywo mnie rozczarowala. tak samo jak seria 5 gt. ten tyl jakis taki kaczkowaty, cale auto za szerokie, rozlazle, ciezkie. tak samo nie podoba mi sie audi q5- wg mnie przerost formy nad trescia. a widocznosc w x6 w tylniej szybie to kpina. za to podoba mi sie w niej charakterny przod- agresywne wloty powietrza. nowe x5 po lifcie za to wg mnie wyszlo zacnie.
ja chyba jednak wole sedany i sportowe od suvow.

pysiu222
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: pysiu222 » 14 kwie 2010, 13:46

Hej mara faktycznie slicznie piszesz o autach (clapping
Widze ze bmw kroluje na tym forum , natomiast ja zakochana jestem w audi .
Uwazam , ze swietnie sie prowadza to poprostu przyjemnosc tymi autami jezdzic .
Moje nastepne auto to bedzie audi , bardzo podoba mi sie Q5.
Niestety jest strasznie drogie , wiec musze jeszcze poczekac (pleure

Oczywiscie ja wypowiadam sie jako laik, mimo , ze w domu mam codzienny wyklad o autach (happy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”