Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
sami swoi normalnie są czynni bo sie wczoraj pytałam kumpla! nie musimy tańczyc czy wariowac na maxa ale spotkać się mozna ja i tak nie mam zamiaru ogadac tv ani jechac do w-wy więc jestem wolna i chetna w razie co, a jeżeli zdecydujecie sie przłozyc ja sie dostosuje
16.03.2010 powiększanie piersi dr. Kubasik 100% satysfakcji
Joan ja i tak do Poznania jechać muszę teraz i miło by było się z Wami spotkać, może nie koniecznie imprezować bo wiadomo że nie wypada. no ale to jak już chcecie
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc
Moj facet dzwonil chwile temu i mamy loze zalatwiona a czy beda grali decyzja zapadnie w piatek ale otwarte jest. Wiec ja mysle ze spotkac sie mozna , oczywiscie nie imprezowac na maxa bo to nawet nie wypada ale usiasc cos zjesc ( pyszne jedzonko tam maja ) pogadac przy drinku jak najbardziej Chyba ze ktos chce przelozyc ?
Zgadzam się z Wami, że spokojnego można wypić , może nawet lepiej , żeby wyjce nie grały bo kulturalnie bez przekrzykiwania sobie porozmawiamy ( ja już naprawdę stara jestem) choć jak nas się tam tyle zbierze to cicho na pewno nie będzie Vivi a pokój na obmacywanki też zarezerwowany
1.03.2010- powiększenie piersi- 375 cc hp ES - JUŻ PO!!! Są CUDOOOWNE!:} - dr. Kubasik
01.06.2010 - usunięcie cc - już po wszystkim - oby ostatni raz