Jak mija nam dzień? cz.6

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Jak mija nam dzień? cz.6

Post autor: marryme » 09 kwie 2010, 18:57

Marta
To fajnie,cała rodzinka na miejscu.Teściowa to przydatne stworzenie czasami. (clin

Maja
To jakieś chore,żebyś nie mogła normalnie wziąć wolne,tylko robić jakieś dziwne kombinacje.
Co to za pracodawca?Mam nadzieję,że skończysz ten kurs i podziękujesz swojemu szefowi.I znajdziesz jakąś fajną pracę.

U mnie w robocie też zapiernicz,dzisiaj tak się wkur....,że hohoho.
Musiałam zastępować sekretarkę cały dzień.U nas sekretariat to jaskinia lwa-dziesiątki telefonów,klientów,itd.
Do tego bardzo ważne osoby przyszły do dyrektora na negocjacje,m,in,. prezydent miasta (whew i wojewoda,plus jakieś dyrektor departamentu z czegoś tam.Oczywiście musiałam robić im kawkę.
Masakra jakaś,nie nadaję się na sekretarkę.
Do tego moje obowiązki leżą i kwiczą.W poniedziałek będę musiała wszystko nadrobić.
Jak mnie jeszcze raz poproszą o zastępstwo w sekretariacie to spadówa. (middlefinger (middlefinger (middlefinger

No,ale przynajmniej poznałam prezydenta,którego do tej pory widziałam tylko w tv.
Bardzo miły pan. (angel
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 09 kwie 2010, 19:16

Marryme, mnie bycie sekretarka tez by nie odpowiadalo. W dodatku nienawidze kogos obslugiwac - robienie kawki i sprzatanie filizanek, wkurza mnie to. No i geba Ci sie nie zamyka od odbierania telefonow... blee...

A z ta moja praca nie jest chyba tak zle. Ja sama sobie to wszystko w glowie komplikuje. Bo mi ktos moze kiedys powiedzial, ze jestem niezastapiona (rofl (rofl (rofl Dlatego, kiedy na forum cos napisze, to mysli mi sie prostuja (happy
Dziekuje Ci za zyczenia i sama tez sobie zycze, zeby znalezc w niedlugim czasie rozsadna dobra prace. No ale przede wszystkim ten kurs sie musi odbyc...
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 10 kwie 2010, 10:28

Dzisiaj wstałam,włączyłam tv-i usłyszałam te tragiczne wieści o samolocie prezydenckim. (triste (triste (triste
Koszmar,tyle ludzi.
Polityką się nie interesuję specjalnie,ale to byli też zwykli ludzie-mieli rodziny,żony,dzieci.
P.Maria Kaczyńska zawsze wydawała mi się taka ciepła i miła. (pleure

Awatar użytkownika
Pysia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Pysia » 10 kwie 2010, 10:40

Jestem wstrząśnięta, (pleure (pleure (pleure (pleure ,

[*][*][*] ...tragedia.. (pleure
Marzec 2010r, dr.Broma Mcghan Inspira okrągłe 450cc TSF, 18 marca pod mięsień

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 10 kwie 2010, 10:46

Brak słów żeby opisać to co się stało. Jedyne co mi do głowy przychodzi, że to po prostu przeklęte miejsce... (triste
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 10 kwie 2010, 11:00

Ironia losu.p.Kaczyński zawsze walczył o Katyń,o mówienie prawdy na temat tych wydarzeń i można powiedzieć,że za to zginął.

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 10 kwie 2010, 12:18

Tragedia ....
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
rihanka28
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: rihanka28 » 10 kwie 2010, 13:15

marryme pisze:Ironia losu.p.Kaczyński zawsze walczył o Katyń,o mówienie prawdy na temat tych wydarzeń i można powiedzieć,że za to zginął.
zgadzam sie w 100 procentach.
Powiększanie piersi dr.Polak 27.08.2008
Plastyka brzucha dr.Brzuchański 24.02.2010
Wymiana PIP na Natrelle N-TRX 375 dr.Kasprzyk 25.01.2012!

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 10 kwie 2010, 18:18

To jakiś dramat...od rana chce mi sie płakać też straciłam w wypadku Tatusia i strasznie współczuje rodziną....
(pleure (pleure (pleure
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 10 kwie 2010, 23:46

A ja dziś zła jak osa;) taka jedna franca mi nie zaliczyła egz i tera muszę 60zł płacić, żeby jeszcze raz pisać i mnie szlag trafia bo po 1 kasy to ja nie mam:) a po 2 to nienawidzę płacić, za rzeczy które powinny być za darmo (np. wc:P) i babsztyl pojawia się na uczelni raz na 2 tyg i ja przez to nie zaliczę semestru.
Już nie mówiąc, że nie wiem czy w ogóle zaliczę, bo się pokłóciłam z nia na egzaminie (giggle - dama z serii - napisałam książke - jestem bogiem. !!! odpowiedziałam jej na pytania a ona do mnie: "ale to nie są słowa z MOJEJ ksiązki" no żeś k:) nienawidzę takich ludzi! Jak zdam i mi wpiszę ocenę to wezmę tą książkę i powiem, żeby ja do ognia wrzuciła bo tylko na to się nadaje (giggle . (devil . O ile zdam, bo ja nie cierpie się uczyć na pamięć, szczególnie ekonomicznych przedmiotów.
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”