Samochód, motocykl, rower...a może?

Higena, Uroda, Moda i Trendy, Co kto ma do Was i co Wam chodzi po głowie

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 paź 2005, 14:48

Val rzecz nabyta ale jakże potrafi cieszyć oko....
dlatego złości mnie to nie miłosiernie bo auto malowane uważam za skażone :roll: wtedy z wielką rozpaczą i głosem rozkapryszonej primadonny powtarzam "chce nowe" :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 01 paź 2005, 19:25

Samanthii pisze:ja od paru dni jezdze moim malutkim mini cooper.....(wreszcie !!!!!!!!!!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1841.gif)
tutaj daje fotke-mojego maluszka...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ue_150.jpg
:
Mini

Najdroższy mały samochód miejski - podstawowa wersja kosztuje 67 tysięcy złotych (za kabrioleta Cooper S trzeba dać już ponad 100 tysięcy). W Polsce wciąż rzadki - w 2003 roku sprzedano tu 98 sztuk, w roku 2004 - 158. Mimo skromnych gabarytów jest wyśmienitym wozem do snobowania się. Jak to się dzieje, że bije pod tym względem stylizowanego na stary wóz PT Cruisera, eleganckie saaby i stare fordy mustangi? Otóż, gdy ktoś wyjedzie na miasto saabem, nikt nie posądzi go o to, że ma jeszcze mini one w garażu. A kto wyjedzie na miasto mini, tego z pewnością posądzą o to, że ma jeszcze porządną limuzynę w garażu. I kto wie, co to za limuzyna - może i wszystkie z powyższych?

cały artykuł
http://wiadomosci.onet.pl/1251031,2679,kioskart.html

To odnośnie twojego pytania samanti dlaczego nie cieszy się popularnością .. :lol:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 paź 2005, 20:45

Samanti widziałam dziś w wawie śliczengo cooperka z elegancką blondi w środku- to nie ty???
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 01 paź 2005, 20:49

Dziekuje Don za wyjasnienie... :roll:

dobre :lol: :lol: :lol: (limuzyna w garazu... :D )
A ten przewodnik snoba... :shock: ...znaczy ,ze co...???http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1350.gif

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 01 paź 2005, 20:50

Niestety Gaga :) , dzisiaj bylam w Hamburgu na zakupach moim samochodzikiem... :lol: :wink:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 paź 2005, 21:17

Don jakoś lubi określenie snob.....
choć nie wiem gdzie jest granica bycia snobem a po prostu posiadaniem dobrej fury...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 01 paź 2005, 21:55

Jesli nazwal mnie snobem, to ... :shock: ... i tak mam to gdzies!!! :lol: :lol: :lol: (dla mnie takie zachowanie i obrazanie kogos jest zupelnie bez sensu....... :? Strasznie dziecinne-powiedzialabym........http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1276.gif
... a moze poprostu ktos tu zazdrosci http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1371.gif ...
Mialam nic nie pisac ale co tam :roll: ... ...Don, moj samochod jest cudowny!!! :) i nie tylko snoba sie podoba... ...jest naprawde fajniutki (!) Ahhhh.... :wink:

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 01 paź 2005, 23:10

Samanti mówiłaś , że twoje autko nie jest popularne w Polsce ...znalazłem to dzisiaj, więc przytaczam ci artykuł z onetu...nie ma tam moich słów.

ale gryzie Was coś..prawda :roll:
chyba w myśl przysłowia uderz w stół a nożyce się odezwą. :lol:
samochodzik mi sie podoba ale jak mówiłem wole jego poprzednika..bo ten nie ma duszy.
Co do snobizmu to nie mam nic przeciwko niemu jeżeli na niego stać i robi się to z klasą .....o ile snobizm nie jest sam w sobie celem życia. Zresztą bardzo wiele ludzi żyje dzięki snobom bo lepiej nim być niż zbierać kasę do skarpety i oszczędzać na nie wiadomo co....

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 paź 2005, 23:20

prawda jest taka Don, że ci zazdrość...... :lol:
no cóż skoro mini nie ma duszy to zapewne Twój van ją ma...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 02 paź 2005, 00:59

Słowo zazdrość jest mi obce ..bardziej to inni je używają w stosunku do mojej osoby...choć nie wiem dlaczego.

Zupełnie nie rozumiem twojego ataku na moją osobę ....samanthii ma autko o jakim marzyła i super....To , że auta zabytkowe mają dusze i klasę ....nie ja wymyśliłem. Jak masz inne zdanie to ok. Tylko po co te wycieczki.

A co do mojego vana to ma cholerną wadę....haulce do d... i dlatego już nie kupię drugiego takiego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Męskie sprawy”