lil sexy udanej imprezki!

Zdaj nam tu pozniej koniecznie relacje bo wszystkie trzymamu kciuki!
Ewa spojrzalam na watek dietowania i faktycznie mam troszke mniejsze wyrzuty sumienia

Nie mam pojecia co sie dzieje z Ola, pewnie jest zajeta na przyklad dojadaniem mazurkow. Wczoraj bylam na zajeciach z fitnesu i wszystkie babeczki przed zajeciami siedzialy na matach i pluly sobie w brode za te mazurki
Lubka no wlasnie najsmieszniejsze jest to, ze ten moj apetyt dalej sie gdzies szweda, a na Wielkanoc chyba objadlam sie...dla zasady

Niestety potrafie sie obezrec sernikiem nawet bez apetytu

Ale nie ma tego zlego, jestem teraz na owsiance i jablkach i czuje sie duzo lepiej...a moj brzuch w koncu przestaje wygladac jakbym zaraz miala urodzic wieloryba

Co do mieszkania, niestety ceny w Warszawie sa duze. Jak kupowalam swoje mieszkanie to moja Babcia lapala sie za glowe jak uslyszala jaka jest cena za metr, ale ja nie chcialam sie wyprowadzac na przyklad na Tarchomin gdzie ceny sa duzo niszsze. Mam znajomych ktorzy tak zrobili i juz drugi rok pluja sobie w brode. Niejmiej jednak pomysl z inwestycja w Trojmiescie, gdzie ktos bedzie Ci tego dogladal, jest moim zdaniem bardzo dobry