Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: babina7 » 06 kwie 2010, 11:42

policzki gładkie ale taki dziwny układ zmarszczek pod nimi ?? jakby sznurki podciągały skórę.
Myślę,że endo w tym wieku utworzyłoby na czole fałdę jak u buldoga (giggle .Musiała wyciąć nadmiar skóry, ale blizna brzydka.
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 06 kwie 2010, 12:30

wiecie co cholera to jest dylemat,bo ja nie chcialabym wygladac w wieku 70 lat tak jak ta Raquel Welch stara tapeciara.
Sztuczne rzesy, sztuczne zeby,stala sie jakas bezwiekowa.Bo na 40-50 latke wyglada zle ,a na70 latke za dobrze .
Ni pies ni wydra.
Znow co do politykow,ostatnio poptrzylam sobie w tele na Zyte Gilowska i od razu w necie zerknelam ile baba ma lat.
49-wiaty rocznik czyli 61.
upload/1270550179_Gilowska_Nie_zmarnow_9301a_large.jpg

upload/1270549790_obietnicach_sie_skonczylo_1062082.jpg

No i tak tez nie chcialabym wygladac...jak tu zloty srodek znalezc??
Zeby nie byc sztuczna ale tez nie zapuszczona:)

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 06 kwie 2010, 12:39

urllike
ciebie te dylematy nie tycza
wygldasz zajebiaszczo i pewnie jeszcze dlugo tak bedzie nikt ci nie da twoich lat tak z 10 mniej wg mnie o9czywiscie
i wiecej to nie ma co sie odmladzac zeby nie wygladac mlodziej od dzieci nie?
moje zdanie co do liftow i zmarszczek jest takie
troszke sie podciagnac ale nie przegiac bo jak gembka naciagnieta a cala reszta nie nadaza mam tu na mysli dekolt szyje rece dlonie itp to wtedy wyglada sie groteskowo
owszem ciutke chomiki wygladzic ale mimiczne kolo oczu jak najbardziej wskazane przynajmiej wiadomo ze lubisz sie smiac
a swoja droga pytalam dr o ciecie przy lifcie czy on robi takie wogol ucha po zaglebieniach i powiedzial ze oczywsice ze robi trwa dluzej operacja o jakies pol godziny i roznie sie goi i nie raz pacjentki wola ciecie proste, bo mowilam mu ze ja chcialabym tak po zakamarkach i mi powiedzial nie ma sprawy
no to chyba trzeba zaczac zbierac kase na nowa ge (makeup mbke

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 06 kwie 2010, 12:51

To super Marena wytestuj Furmanka :)moze elastyczniejszy od Brzusia.
Tez tak uwazam ze zeby nie przegiac nalezy dbac tylko o chomiki a wszelkie kurze lapki hodowac.
Wciaz sie zastanawiam czy mam juz sobie botoks robic czy nie?:)
bo za mloda jestem hihihi

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 06 kwie 2010, 15:04

No nie!!!Byłam pewna, że Gilowska jest ode mnie starsza przynajmniej o 10 lat. A jest młodsza o 4 (rofl !!Fajnie.
Nic bardziej nie cieszy niż gorszy wygląd innych (giggle
Co do cięcia, to mnie lekarz przekonał do prostego ,kolo ucha. Tam i tak każdy po 40 ma naturalną zmarszczkę ,powstałą przez obsunięcie policzków i ewentualna blizna się chowa. No i mówił, że ten dzyndzyk od ucha po latach lubi się prostowac i brzydko odstaje
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 06 kwie 2010, 15:13

babina
no wlasnie ja nie mam takiej naturalnej zmarchy kolo ucha tylko gladziutko predzej u mnie wisi na dole p9oliczkow ja mam moze bardziej pulchna twarz bo nie mam takich zmarszczek ja mam tylko chomiki a ze wlosy nosze czesto krotkie wrecz wygolone kolo ucha to nie chcialabym zeby od razu bylo widac tylko tak w te zakamarki poukrywac

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 06 kwie 2010, 15:48

ja ma w uchu (w srodku) i wokól płatka, nic a nic nie odstaje i nic nie widać. Prawda jest taka, ze to jest "sztuką"zrobic takie cięcie wokól małzowiny usznej i nie przecinac policzka przed uchem...

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 06 kwie 2010, 18:10

babina7 pisze: Nic bardziej nie cieszy niż gorszy wygląd innych (giggle
Ha ha leże ze smiechu haha (rofl
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 06 kwie 2010, 19:18

Ula?
Ty masz zrobić botox na czole bez ogladania się na nic (no chyba że na kasę). Już to mówiłam :-) Chyba, że sie odzwyczaisz marszczyc czoło. Strasznie od nas odstajesz tym zmarszczonym czołem (giggle
Co do Raquel. Piekna z niej zawsze była kobieta. Wolumy ma tragicznie dużo w policzkach. Zaczynam zauważać, że kobiety tu przesadzają. Przy uśmiechu robią się nienaturalne "piłki". No i prawda jest taka, że jak się w jednym miejscu zbytnio wypelni, to skóra zawsze się gdzieś "przełamuje". Tam gdzie się wypelniacz kończy na ogól.
Nam z Sabriną się po wypełnieniu ust taka mała pozioma zmarszczka zrobiła między ustami a nosem. jak wypełniacza jest stosownie więcej to i efekty wieksze i dziwne.
Tylko sobie nie myslcie, że krechę poziomą mamy. Delikatne takie to jest (mdr

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 06 kwie 2010, 19:28

Muflon no jakos nie jestem przekonana do napietego blyszczacego czola (giggle
...ale moze kiedys sie na probe przekonam .Nigdy nie mow nigdy,akurat kasa za botoks jeszcze nie jest taka zeby nie byla do przeskocznia.Botoks tanszy od wypelniaczy.
Babina za to mnie na lopaty rozlozyla (rofl z szczeroscia.
To ile Ty Babinka masz lat?....... 65 ??? :) (clin

bo Zytka urodzona jest w 1949 ,to cos ci sie chyba z rachunkami pomylilo.No widzisz i nie da rady pocieszyc sie gorszym wygladem innych hihi (mdr
Przyznam sie ze mnie tez cieszy jak ktos mlodszy a gorzej wyglada.Wredoty z nas

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”