pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: lil sexy » 31 mar 2010, 19:15

Nawet jeśli Ewa się regeneruje to zdecydowanie za długo (clin , a Ola jak wróci to pewnie tak nas zasypie postami, że nie damy rady czytać (giggle

Pewnie, że lepiej gadało się przy jedzeniu - nie od dziś wiadomo, że najlepsze imprezy są w kuchni.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 01 kwie 2010, 09:09

zgadzam sie lil sexy, że najlepsze imprezki, to w kuchni, dlatego też w innym wątku, tak fajnie sie gadało kobitki (happy

U mnie zapowiadają na dzisiaj przelotne opady śniegu (wow (wow mam nadzieję, że to żart na Prima Aprilis, chociaż jakoś mnie nie śmieszy, bo mam dość tej cholernej zimy i chcę już ciepełka (sun (sun

A teraz muszę poczytać o bonsai, bo mnie naszło na zakup takiego drzewka i muszę wiedzieć, co i jak (nod

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 01 kwie 2010, 10:04

ola banderola pisze: A teraz muszę poczytać o bonsai, bo mnie naszło na zakup takiego drzewka i muszę wiedzieć, co i jak (nod

Ola ja mialam bonsai-rodzaj fikus.
Roslinka byla piekna , dosc duza bo okolo 70 cm, niestety bardzo trudna w pielegnowaniu (shake .
Po okolo 1,5 roku musialam ja wyzucic bo juz nic sie nie dalo z nia zrobic.
Pielegnowalam, obcinalam, -czytalam fora , kupila ksiazke o bonsai-i nic, zwiedla, uschla i musialam sie z nia pozegnac (pleure .Mojego brata bonsai tak samo.
Moze nie mialam do tego drzewka odpowiedniej reki.
Moze Tobie sie uda lepiej z jej hodowla (yes)

A ja jakos nie czuje ze swieta nadchodza, jakas tu w NL brakuje mi swietecznego ducha. (triste

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 01 kwie 2010, 10:28

Anetta bardzo Ci dziękuję za informację odnośnie tej cudnej roślinki, chociaż nie ukrywam, że trochę mnie zmartwiłaś, bo skoro u Ciebie tak to wyglądało i brata również, to już chyba nie jest przypadek i zapewne moje też spotkałoby taki los... No nić pocztam i zadecyduję, może będzie trzeba coś innego zakupić.
Póki, co w przyszłym tygodniu wybieram się do Japońskich ogrodów i może tam dowiem się czegoś więcej na temat bonsai, zrobię fotki i wrzucę, sądzę że tu mogę (giggle

Anetta ja też nie czuję atmosfery świąt, co prawda czekoladowe zajączki i jajka spoglądają radośnie z każdej wystawy sklepowej, ale jakoś na mnie to nie działa (shake Co inego Boże Narodzenie
No i jeszcze ta pogoda (headbang (rain)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 01 kwie 2010, 10:42

dziewczyny mama to samo jakoś nie czuję tej atmosfery świątecznej
dziś u mnie nareszcie świeci (sun (sun ale zaraz zabieram się za mycie okien bo jeszcze tego nie zrobiłam przez te okropne deszcze
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 01 kwie 2010, 10:48

Ja Martuś byłam okna już 3 razy w tym tygodniu, z ręką na sercu, raz pucowałam je tak dokładnie, a 2 razy je przecierałam po deszczach, bo wyglądały strasznie i 4 razu już nie planuję (headbang Trudno (whew

Moja znajoma miała taki mały pożar w wigilię i była zmuszona być okna, ludzie szli na pasterkę, a ona okna pucowała,mówiła, że patrzyli na nią jak na wariatkę (rofl No nie dziwię się (giggle

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 01 kwie 2010, 11:09

Ja tez zupelnie nie czuje atmosfery Wielkanocy, ale w sumie nie czulam jej juz od bardzo dawna. Nie pamietam kiedy ostatni raz spedzilam te swieta w rodzinnym domu, takze tez rok jest duza odmiana (rire

Najchetniej wyjechalabym gdzies daleko, ale niestety musze oszczedzac. Ale nie ma tego zlego...w przyszlym roku na pewno gdzies pojade (sun

Olu o bonsai nie mam zielonego pojecia, ale moj Ojciec kiedys chodowal jakis specjalny malutki dab i musze przyznac, ze byl przepiekny!
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 01 kwie 2010, 11:20

Ja też nie czuję świątecznej atmosfery, ale czuję że dzisiaj i jutro mnie czeka sprzątanie, bo jak znowu świętowanie się do mnie przeniesie to muszę być na to przygotowana i wszystko wypucować.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 01 kwie 2010, 13:24

ola ja właśnie czekałam aż u mnie przestanie padać i dlatego dopiero dziś myję okna , mam nadzieję że nie będę musiała poprawiać kilka razy tak jak ty (giggle (giggle
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Joan77
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Joan77 » 01 kwie 2010, 14:19

10 przykazań przedświątecznych

1. Nie myję okien, ponieważ...
...kocham ptaki i nie chcę, żeby jakiś uderzył w czystą szybę i zrobił sobie krzywdę.

2. Nie pastuję podłóg, ponieważ...
...boję się, że któryś z gości się pośliźnie i coś sobie złamie, a ja będę mieć wyrzuty sumienia. Do tego jeszcze mógłby mnie zaskarżyć.

3.Koty z kurzu są całkiem w porządku, ponieważ...
...dotrzymują mi towarzystwa. Ponadawałam im imiona, a one zgadzają się ze wszystkim, co mówię.

4.Pajęczyny zostawiam w spokoju, ponieważ...
...wierzę, że każde stworzonko powinno mieć swój dom.

5.Porządki wiosenne odpuszczam, ponieważ...
...lubię wszystkie pory roku jednakowo i nie chcę, żeby reszta była zazdrosna.

6.Nie wyrywam chwastów w ogrodzie, ponieważ...
...nie będę się przecież wtrącać w boskie sprawy. Bóg to projektant doskonały.

7.Nie chowam porozkładanych rzeczy, ponieważ...
...nikt ich potem nigdy w życiu nie znajdzie.

8.Kiedy robię imprezę, nie szykuję niczego wykwintnego, ponieważ...
...nie chcę, żeby się goście stresowali, co mają mi podać, kiedy idę do nich z wizytą.

9.Nie prasuję, ponieważ...
...wierzę etykietkom, na których napisano "nie wymaga prasowania".

10.Niczym zupełnie się nie przejmuję, ponieważ...
...nerwusy umierają młodo, a ja mam zamiar jeszcze się tu pokręcić i zostać pomarszczonym, zrzędliwym starym prykiem! (giggle
05.03.2010 McGhan 365TSF dr Kubasik :)
09.01.2014 CKN dr Skupin :)
08.2015 Tatoo :)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”