Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: Kwiatuszek* » 29 mar 2010, 20:48

Dana no jak mnie czwarty raz pocałował w tą reke zaczełam liczyc ile razy mnie jeszcze pocałuje i doliczyłam własnie do osmiu (giggle (giggle . Tak sobie pomyslałam,że gdyby był do końca zabawy zrobił by mi chyba dziure w rece / ale jaja, czyż nie?/ Tance owszem były dwa razy dziennie oczywiscie. jak to w kurortach. Popoludniowe od 15,30 do 18 i wieczorne od 18,30 do 22. Ale nie byłam tam pierwsza damą, oj nie. Ale w swoim przedziale wiekowym oczywiscie tyłów nie ubezpieczałam.
Miałam swoje kijki i jak nie padało robiłam rundke od mola do sanatorium Arka. Kto zna Kołobrzeg to wie ile to kilometrow. No ja mysle,że 4 to śmiało albo i wiecej, czyli w obydwie strony ponad 8. Przychodziłam zmordowana i spocona jak mysz. Jak było ciepło chodziłam tylko w bluzie dresowej a nawet i bez tak było goraco.

Muflonku tańcow w Kolobrzegu jest w pip. Co sanatorium to tance. Najwiecej chodziłam do Bałtyku.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 29 mar 2010, 20:57

Kwiatuszku Kochanie ale radość i dobra energia bije z Twojego postu (rofl (kiss Super,ze sie tak swietnie bawiłas,a rączek to pewnie jeszcze nie myłas od przyjazdu zeby tych cudownych pocałunków nie zmyć (clin
na pewno babeczki z zazdrościa na Ciebie patrzyły. Dziewie sie ze tyle kasy kobitki maja i nie pomyslą o lifcie (wondering
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 30 mar 2010, 11:33

Ulka , ale Ci sie z samochodem trafilo , ciesze sie za Ciebie , moze troche szkoda faceta , ale tak to jest z szybkimi sprzedazami - zawsze strata .
Kwiatuszek , wybawilas sie i o to chodzi , a kalorie tez pewnie wyskakalas . (dance
Jestem od wczoraj na Dukanie . Poszedl 1 kilogram , wiem ze to woda , ale dla mnie wlasnie pozbycie sie wody jet bardzo wazne , bo mam tendencje do zatrzymywania wody w organizmie i jestem obecnie spuchnieta az po lydki , tak wiec jak mi zejdzie chociaz troche tej opuchlizny to bede szczesliwa , a kilogramow do zrzucenia mam bardzo bardzo duzo , nie bylam wczesniej gotowa na dietowanie i teraz dluga droga przede mna . (whew
Muflonku , podaj mi nazwe tego Twojego lasera , prosze (nod
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 30 mar 2010, 20:05

Beatko, mi powiedziała dietetyczka,ze organizm zatrzymuje wode dlatego,ze za mało piję wody. Nakazała pić 1,5 wody oprocz kawy i herbaty. No i naprawde jak duzo piję, mam mniej opuchniete ciało. Po swiętach znowu zacznę ostro trzymac sie diety. Narazie przez ten wyjazd i świeta chce utrzymać tylko to co mam. Tak jak pisałam schudłam 3 kilogramy i to jak narazie utrzymuję. Najgorsze te świeta.

Beata wie c pij duzo wody i obserwuj cialo czy sie potwierdzi,ze bedziesz mniej opuchnieta.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 30 mar 2010, 20:22

Beatko, chodze na mosaic. Moce różne, od mniejszej w górę. Jak mi sie za którymś razem przebarwienie zrobiło w kąciku oka, to nie zwiekszała. Ale przebarwienie się trzyma, więc chyba trzeba przestać.
Z tym piciem i zatrzymywaniem wody to raczej prawda. Też to słyszałam (i dziewczyny mówią, że czują), że większe picie "udrażnia" przepływ płynów. Ja piję dużo, ale mineralnej nie znoszę w większych ilościach. Zostaje herbata. Jak mówi lekarka, lepsze to niż nic.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 30 mar 2010, 22:12

Kiedys pilam duzo wody , potem juz coraz mniej .Od wczoraj zabralam sie za siebie pije 2 litry + herbata i puszka coli (moge) , no i biegam ciagle do toalety (triste . Klopotliwe to jak sie wyjedzie z domu na dluzej niz 40 min. Jak wpadlam do domu po godzinie to myslalam ze nie dobiegne do wc (giggle Ale wiem ze picie jest wazne , tylko czasem ...zapominam . Odstawilam tabletki na cukrzyce , mam juz ich dosyc , mialy mi pomagac a jest (mooning , hormonow tez nie chce juz brac !. Mialam dzikie napady na slodkie , takie ze az wstyd sie przyznawac , kupowalam , chowalam i po kryjomu jadlam , palaszowalam ...a lekarstwa mialy mi pomoc ... bla bla bla Mam ich dosc !!!!! Czas na naprawe , tylko czy mi sie uda zyc bez :cook (cake ????

Jak bede u dermatologa w kwietniu z moimi zaczerwieniami to zobacze jakie ma lasery , mysle ze kilka roznych bo pracuje tylko na tym.Ide pierwszy raz , zobaczymy co bedzie .
powieki dolne 30.05.2025

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 31 mar 2010, 09:37

Gdzieś jest temat o cukrzycy,chyba przez ciebie zakładany i tam napisałam jak nutelle dukana zrobić. Ratuj sie nią zamiast normalnych słodyczy.
Ja na dukanie schudłam przez miesiac 90 deko z 60 do 59.10 kg ,wiec olałam diete,ale dalej nie jem słodyczy.
Dzis stanęłam na wage i jestem w szoku bo waże 58.300kg. (yes) ale dupa jaka była wielka taka jest. Peenie wszytko mi z twarzy i góry zeszło (headbang
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 31 mar 2010, 13:14

Beata my chyba mamy podobne organizmy. Wode pije pod przymusem, ale czesto i tez zapominam i nie lubie wody no i nie daje rady z siusianiem faktycznie. Słodycze tez lubię ale coraz bardziej nad nimi panuję. Zobaczysz pomalutku przestaniesz o nich mysleć. Ja przez 10 dni na wyjezdzie raz tylko skusiłam sie na ciastko a przechodziłam codziennie kilkanascie razy obok lodów wspaniałych i ciast. Strasznie kusiły ale dawałam rade. W sumie nie przytyłam ani grama.
Ale tak jak napisała Sabrina (mooning wciaz wielka.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 31 mar 2010, 13:25

Chyba cos dziala na mnie Dukan , po 2 dniach prawie 2kg mniej . Sabrina , Ty to chyba nie mialas z czego chudnac i dlatego nie gubilas nic . U mnie poczatki wiec woda wychodzi , ale dla mnie to juz zwycieztwo , obym wytrzymala .
Och te polskie ciasta (cake (cake mniam mniam . Kwiatuszku , jak sie Tobie udaje przejsc obok ??????.
Wyszly mi kurze lapki (wow (pleure Nigdy tego do cholerki nie mialam !!!!!!! Widzicie jak sie sypie ??
powieki dolne 30.05.2025

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 31 mar 2010, 13:51

Jak to sypię się!!!!! Trzeba zawsze mówić :kurze łapki są sexi, jestem piękna dojrzałą kobietą. Kurze łapki , to znak, że się często śmieję i takie kobiety mają powodzenie. Tak się mówi !!I proszę tu na wiosnę juz nie marudzić (sun
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”