Miejsca, które warto zobaczyć cz.II

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Miejsca, które warto zobaczyć cz.II

Post autor: majamajamaja » 07 mar 2010, 19:03

eleganceshop, wlasnie tak mi przyszlo cos na Francje, ze chcilalabym tam spedzic nastepny urlop. Chcialam zapytac, gdzie najlepiej pojechac w tym kraju, oprocz Paryza, a tu prosze, bez pytania mi tu smakowite kaski podsuwasz!
Mozesz napisac z grubsza, jaka objazdowke wy planujecie? Jesli troche juz zwiedzilas i mozesz polecic. Miejsca, gdzie nie ma wielu ludzi, takie mniej komercyjne.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
ladykate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: ladykate » 28 mar 2010, 03:19

Dziewczyny wiem ze o tym było sporo ale sorki bo ie mam czasu na wertowanie wątku, jaki mozecie polecic dobry hotel na Dominikanie? pilna sprawa bo chce jechac na swieta :-)
Nie odk³adaj zycia na póŸniej!!!!
dr BrzuchaĂąski - juÂż po! applaus
http://ticker.7910.org/an1cCAcNw360010M ... anV6IA.gif

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 28 mar 2010, 10:26

ladykate hoteli tam masa fajnych, leć do Punta Cana, bo w Puerto wieje mocno, ja byłam w Flamenco Occidental Punta Cana, hotel ok, choć już nie pierwszej świeżości, jedzenie pyszne, plaża piękna,
zazdroszczę Ci tej Dominikany teraz (clin

Awatar użytkownika
ladykate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: ladykate » 28 mar 2010, 18:47

turek.mg dziekuję (kiss a myślisz ze bez problemu załapię się na miejscu czy lepiej coś zarezerwować?
Nie odk³adaj zycia na póŸniej!!!!
dr BrzuchaĂąski - juÂż po! applaus
http://ticker.7910.org/an1cCAcNw360010M ... anV6IA.gif

Awatar użytkownika
e-mamma
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: e-mamma » 28 mar 2010, 19:07

ladykate Generalnie Punta Cana i okolice plaży Bavaro to niesamowite miejsca, nie ze względu na piękne hotele, ale na bajkowy klimat plaży palm i seledynowego morza. Ja byłam na Dominikanie dwa razy ostatnio teraz w lutym i był to hotel zabukowany 2tyg wcześniej z last minute. http://www.oceansandpuntacana.com/" onclick="window.open(this.href);return false; Wiem że ludzie śmiało jeżdżą w ciemno i spokojnie znajdują coś na miejscu, ale ja nie mogę sobie na takie przygody pozwolić z dwójka małych dzieci. Jeśli jesteś zdecydowana na szukanie czegoś na miejscu poczytaj sobie to forum http://forum.wakacje.pl/list.php?86004" onclick="window.open(this.href);return false; a w szczególności wypowiedzi polskiego pilota wycieczek stacjonującego na miejscu Marcina z Villapolonia. Można do niego napisać i dowiedzieć się coś więcej na temat prywatnych kwater, na pewno będzie zorientowany w temacie.
Piersi -Allergan anatomiczne 410MX-370cc- dr Pastucha:)))

...Opiewanie piękna kobiety nie unieważnia jej doktoratu...

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 29 mar 2010, 11:35

Dominikana boże jakie to piękne miejsce... (sun (dance
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 30 mar 2010, 00:01

laski, mam do zrobienia sesje w egzotycznym miejscu i zastanawiam sie czy dominikana sie nadaje? zaznaczam, ze mam robic playboya i ckm, pytam czy bede miala klopot na plazy z toplessami, gapiami itd. pliz, sprawa pilna.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 30 mar 2010, 08:54

Obszary hotelowe na Dominikanie to zazwyczasj spore tereny; wybierając się z sesją własnie tam nie sądzę abyście chcieli oddalać sie na "publiczne" zakątki, a korzystać z hotelowych rozległości, które nie raz przypominaja małe miasteczka - tak są duże. Gapie zawsze byli i będą jednak nie sądze aby były to jakieś natarczywe naloty. Sądze iz Dominikana to świetne miejsce na taka sesyjkę, oj zabierz mnie z sobą do noszenia aparatu (clin
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 30 mar 2010, 09:52

Mara z toplesami nie będzie problemu, tam 1/3 na plażach to gołe cycki, a gapie na pewno się znajdą, tego nigdzie nie unikniesz (clin

Awatar użytkownika
e-mamma
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: e-mamma » 30 mar 2010, 22:27

Mara myślę że zawsze znajdziesz jakiś kawałek plaży gdzie będzie bardzie ustronnie, bo przecież cała wyspa jest otoczona wodą (rire Przecież w tych Dominikańskich klimatach była kręcona reklama batonika bounty, jak oni dali radę to i ty dasz (rire . Ja sama mam full zdjęć z Dominikany gdzie wyglądam jakbym była tylko ja i plaża a w rzeczywistości było tysiące turystów. Tylko że oni byli tak rozproszeni na tych kilometrach plaży że nie wchodzili w kadr aparatu.
Ale tak na marginesie to bardziej dziewicze miejsca na takie sesyjki są na Kubie, na cayo coco lub cayo largo (rire
Piersi -Allergan anatomiczne 410MX-370cc- dr Pastucha:)))

...Opiewanie piękna kobiety nie unieważnia jej doktoratu...

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”