Prysznic ślimak wypas, chociaz jak mam wybrac wanna czy prysznic, to wybieram wylegiwanie sie w pianie
najlepiej jak można mieć jedno i drugie.
Te akwaria zawieszane bomba!!! my robimy morszczyznę, ale standardowe akwarium, bo żeby było oryginalnie, to najlepiej akwarium uwzglednic na etapie projektowania domu, zrobic w ścianie na przestrzał, ja domu nie mam, a jedynie małe m4 i jak bym chciała na przestrzał, to by było na klatke schodowa

. Morszczyzna to mega wydatek, chociaż na pierwszy rzut oka w ogóle tego nie widac. musza być dwa akwaria, jedno na dole schowane w szafce, gdzie jest pełno urzadzeń i "przerabia" sie woda. wydalismy już cos koło 11 tyś. rybek ani korali jeszcze nie ma, bo woda dojrzewa. a największy problem to dłuzsze wyjazdy... nie dosć, ze przez akwarium nie stać mnie na drogi wyjazd, to jeszcze jest ryzyko, ze po powrocie wszystko padnie.
poza tym mój maz to od lat zapalony akwarysta i lubi sie w tym grzebac, trzeba było zrobić całe orurowanie, zprojektowac szafkę, wyciać dziure w akwarium, zgłębic temat (całe dnie na forum akwarystycznym)+fachowa literatura itp. trzeba to lubić, albo miec kase na wynajęcie specjalisty, ale wtedy nie ma takiej frajdy.
turek śliczna łazienka!!!! myslałam, ze to jakas wkejona z netu, jak te wyżej
czekam na fotki reszty chałupy. u mnie w sumie nie ma co pokazywac, wkleję jeszcze kuchnie i akwa jak juz będzie gotowe.
upload/1269771987_kuch.jpg
upload/1269772023_kuch2.jpg