Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: Sabrina » 26 mar 2010, 09:20

Moja teściwa i szwagra syn miał cos tam laserem w oczach robione gdzies z rok temu,ale nie wiem czy sa teraz zadowoleni czy nie,zaraz po zabiegu byli.
Co do naczyniek to nawet za duzo tych siniaków nie mialam,na pewno bez porównania mniej niz po mezo.
Nie kazde naczonko sie zamknie.Ja na nosie tez ma takie nie ciekawe i sie nie zamknęło.Na szyi po odpadnieciu strupka został mi biały slad i z szyi prawie nic nie zeszlo,ale z policzka sporo.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 26 mar 2010, 11:30

A Ty Muflonku jaką wadę chcesz skorygować?
Mnie wystraszyli tymi nowymi zaburzeniami. Do starej wady człowiek się przyzwyczaja {chociaż się pogarsza} , a nowej się boimy , chociaż może być mniej uciążliwa (thinking .
Znowu Muflon robi za królika doświadczalnego. Może jakaś prowizja by się należała (giggle ?
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 27 mar 2010, 10:14

DZIEWCZYNY,W SEN ZIMOWY ZAPAD SIE PRZED ZIMA!!!! Wstawać!!!
Ja jeszcze leze w lóżku i nie chce mi sie wychodzic i brac za gotowanie. Pogoda fajna chociaż za mało słoneczka.
Okna mam brudne jak cholera,to i moze tego słońca nie widać a świeci? (smirk
U mnie nuda,nic nowego i tak jeszcze bede miała przez rok.Potem mam rozkręcic jakis interes [byłam u wróżki haha] (giggle
Miłego weekendu (kiss (kiss

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 27 mar 2010, 16:37

Muflon pewnie sobie upieksza laserem jaka sorke kolo oczu.... a nie koryguje wzrok:)
Ja nie mam na nic czasu,teraz wpadlam na chwilke na forum piszac z pracowego,bo niestety taki jest nawal ze soboty i niedziele za malo zeby przerobic stosy ksiegowan,przed poludniem bylam na saunie z corka .Nie darowalam,kolezanki pracowaly przed poludniem a ja po:).
A gdzie tam myslec o myciu okien,nie mam na to czasu.
Pochwale sie Wam, ze autko sobie kupilam,,rety jakie sliczne (inlove
Moj cienias usmiercil sie na amen naprawa wynioslaby wiecej niz jego koszt .
Zakochana jestem w moim pojezdzie przesiadajac sie z cienkiego w taka maszyne jestem w siodmym niebie. Dzis na saune do Sopotu jak gosciowa zajechalam.Cena za samochodzik nie do uwierzenia .Kupilam to autko ,i tak faceta urokiem osobistym omamilam ze spuscil mi 2 tys .
Zerknijcie jaki fajny damski pojazd i tanszy niz wasze wypelniacze hihihi:)
KOsztowal mnie 7 TYS ZŁOTYCH POLSKICH.
Klima,elektryczne szyby ABSY cuda niewidy wszytsko MA!!
upload/1269704121_958286793_1.jpg
upload/1269704348_958286793_2.jpg
upload/1269704398_958286793.jpg

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 27 mar 2010, 19:40

No fajniuni i mój kolorek.Uwielbiam taki kolor, albo srebrny,żaden inny mi sie nie podoba. co to za marka? Wyglada jak by kosztował z 20 tys!!! (yes)

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 27 mar 2010, 20:43

To jest taki Chevrolet Kalos-Aveo ,rocznik 2004 wyglad ma calkiem calkiem w miare nieprzestarzaly hehe (clapping :)
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 0913180311" onclick="window.open(this.href);return false;

kiedys Daewoo
Wiec z przodu ma napis Chewrolet a z tylu Daewoo taki mix :)'
Metka dla mnie nie jest wazna,byle dobrze jezdzil

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 27 mar 2010, 23:21

Super autko, nie za male, nie za wielgasne, w sam raz.
A cena jeszcze ladniejsza.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 28 mar 2010, 10:17

Ullrike autko sliczne tylko cena strasznie podejrzana 7 tys!!! bo to auto wyglada mi na 20 ty .
Sprawdzilam teraz i one sa po 14 tys ten rocznik. Nawet jak facet spuscił 2 tys to musiała bys za niego dać z 12 tys ale nie 7 tys. Czy byłaś go kupować z kimś kto sie zna? My jak kupujemy samochody,to bierzemy je zawsze na dioagnostyke i facet sprawdza od dachu po koła,mierzy grubość blachy czy nie był rozbity,a potem na takie różne przyrządy które wykażą wszytkie uszkodzenia ukryte.
Tak czy siak juz go kupiłaś,wiec po herbacie,jest śliczny i oby Ci służył jak najdłużej,bez zarzutu. (yes)
My mamy komis samochodowy i wiem co ludzie próbuja wcisnąć!!! Jestem czasem w szoku,ze oni jezdzili wcześniej tymi samochodami!!! Nie dawno facet chciał wstawić do nas w komis auto które BYŁO SPAWANE PODSPODEM,BO WCZESNIEJSZY WŁASCICIEL ROZŁUPAŁ JE NA PÓŁ W WYPADKU!!!
Nastepny kupił złoma,pospawał i chciał dalej sprzedać,no ale z nami mu nie wyszło!!
Podłość ludzka nie zna granic!!! (punch (punch

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 28 mar 2010, 10:34

Ullrike - jestes szczesliwa i podekscytowana..wiec nie chcialam jeczec...ale ta cena jakas za niska...
Ale! Oby Ci to autko dobrze sluzylo!

Awatar użytkownika
lilinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lilinka » 28 mar 2010, 11:04

Nie do wiary, taka cena. Ja za seicento z tego samego roku planuję wołać 8.000,00. Śliczniusie, wyglądem przypomina najnowszy model corsy.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”