ostatnio ogladany film....cz2.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: ostatnio ogladany film....cz2.

Post autor: ola banderola » 22 mar 2010, 22:12

Ale warjotki Kochane, ja też tak oglądam (rofl ale jak w kinie jak wrzeszcze,ale siara, ale co tam ciemno jest (giggle

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 22 mar 2010, 23:31

Ja tez widzialam ten fim Lustra, ale jakos mi nie podszedł.

Ja w ogole nie lubie filmow o katastrofach, duchach, ufo itp. Lubie horrory, ale np o seryjnych mordercach (giggle
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 23 mar 2010, 08:40

Karolka to koniecznie musisz zobaczyc Collektora (evilgrin skoro lubisz kochana takie subtelne filmy o seryjnych zabójcach (whew (nod

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 23 mar 2010, 12:21

Annetta pisze:Ja juz dawno wyczailam Gotowe na wszystko na necie i juz cala serie obejrzalam (giggle

Wczoraj obejrzalam thiller hiszpanski REC i REC 2 -nawet moze byc i jak na produkcje europejska to film dobry (yes)

Zobaczylam tez polski film Galerianki-oj az mi wlosy deba stanely, mysle ze ten film to strzal w dziesiatke, tematyka na czasie, az mi sie nie chce wierzyc ze mlode dziewczyny sa w stanie za kase do tych rzeczy sie posunac (envy (oczywiscie nie wszystkie )
to powiedz mi kochana ile odcinkow liczy 6 seria? bo narazie sciagnelam 15
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 23 mar 2010, 12:23

a ja uwielbiam horrory (clapping
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 23 mar 2010, 16:01

Lustra jak dla mnie film przecietny (thinking

Ja bardzo lubie horrory, thillery-tylko bedac w kinie na takim filmiku-zawsze krzycze (wow -pozniej z mezem szybko uciekamy z sali zeby nie bylo na mnie (giggle .A maz tylko mowi ze ostani raz mnie na taki film zabral-hahaah mowi juz tak kilka lat (mdr i nadal chodzimy na horrory.

A pamietam jak bylam z mezem w kinie na "Im legend"-i strasznie balam sie powrotu rowerem do domu-mialam wrazenie ze zaraz taki czlowiekostwor mnie zlapie (clapping (giggle
Musze przyznac ze wlasnie ten film zrobil najwieksze na mnie wrazenie (moze dlatego ze naukowcy wciaz eksprymentuja i ta opowiesc wydala mi sie nawet realna) (wait

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 23 mar 2010, 17:54

He,he to widzę, że z tym krzykiem w kinie nie jestem sama (giggle (movie (rofl
Anetta ja też zawsze uciekam... (clin

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 23 mar 2010, 19:46

ja lubie horrory, ale wybiorczo, nie lubie nadmiaru flakow i krwi - nie boje sie wtedy tylko obrzydzenie mnie bierze.
nie lubie takiej rabaniny dla rabaniny (puke

uwielbiam klasyke, kocham wampiry, drakule, nosferatu.
moga byc duchy, demony, adwokaty diablow ...
zombie tez wole te stare modele, powolniejsze

no i w horrorze jak w zadnym innym filmie - MUZYKA! (heart

ostatnio ogladalam sporo japonskich horrorow. mam takiego kumpla - swira ich tym punkcie - no i mnie zasypal.
trzeba przyznac ze skosnookie produkcje sa mega dopieszczone.

uwielbiam horrory "estetyczne", "obrazowe", dopieszczone ujecia, czy w gotyckim, czy barokowym duchu, lubie nasycone barwy ...
a wampiry uwielbiam za klase i styl (heart

ostatnio obejrzanym przeze mnie filmem byl dla odmiany najnowszy sherlock i bardzo mi sie podobal - nie fabula (bo ta plytka i taka tam sobie), tylko estetycznie wlasnie, bo ja lubie takie staro-"brudno"-komiksowe klimaty i tamta epoke tez (nod

a teraz chce isc na alicje (sun
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 23 mar 2010, 20:18

Moj facet tez oglada japonskie horrory z tymi istotami o poprzekrecanych glowkach, oczach, poruszajacych sie tak nieludzko. Wywoluja na mnie dziwne wrazenie, nie horroru, tylko takie nieprzyjemne.
Natomiast reszty filmow japonskich unikam. Nawet tych najnowszych. Oni tam sobie ciagle sami wycinaja nozyczkami jezyki albo wykluwaja palcami oczy, wszystko w sprawie honorowej. To nie moja mentalnosc, dla mnie czysta glupota, co oni sobie robia. Nie wiem jak Japonczycy na takiego bohatera filmowego reaguja: wzruszaja sie, czy co?
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 23 mar 2010, 21:20

Horrory ogladam bardzo sporadycznie, prawie w ogole. Ale ostatnio ktos namowil mnie do obejrzenia szwedzkiego filmu pod tytulem "Pozwol mi wejsc" i musze przyznac, ze jest to jeden w lepszych filmow grozy jakie widzialam do tej pory - bardzo polecam (yes)

http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=35445" onclick="window.open(this.href);return false;

Oprocz tego oczywiscie bardzo polecam Alicje, cudownie surrealistyczna, mroczna, wspaniala ekranizacja i kwintesencja Burtona. Koniecznie sie wybierzcie.
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”