ZDRADA :/

Moderator: Zespół I

Czy wybaczylabys zdrade?

Tak
63
17%
Nie
181
50%
W wyjatkowej sytuacji
117
32%

Liczba głosów: 361

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 28 wrz 2005, 20:50

Karolinatoja ...dziwki to słowo bardzo obraźliwe...i nie mów tak o kobietach.
Co do wartości to przekazuje dzieciom chyba właściwe...a gdybyś przeczytała moje posty to pewnie byś inaczej podeszła do moich słów. Nie ma nic prostego i jednoznacznego, szczególnie jeżeli chodzi o życie.
A co do tematu to zabrałem głos bo wkurza mnie takie pieprzenie :evil: .....ja nie zdradziłem żony i zdrady nie szukam... ale co nas spotka to nikt niczego nie wie na pewno....oprócz Boga :!: Na pewno to tylko umrzemy.... :(
Mówię co kieruje facetami..ale nie pochwalam ani też nie osądzam, bo nie wiem tak naprawdę co jest podłożem ich decyzji.Jak powiedziałem wypowiedz moja jest wynikiem dyskusji i obserwacji...

Co do usługi to jak to nazwiesz....jeżeli ktoś wykonuje pewien rodzaj czynności w zamian z ekwiwalent pieniężny.

A co do normalności to co jest w tym nienormalnego...skoro od lat kwitnie ten proceder...jakby go nie nazywac. Inną sprawą jest dyskusja nad moralną oceną tego zjawiska.

Awatar użytkownika
kate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: kate » 28 wrz 2005, 20:55

karolinatoja.... dzieci w rozmowy dorosłych nie mieszaj, bo jakie Don im wartości przekazuje tego nie wiesz :evil: .
Nie napisał, że On tak postępuje, ani nie napisał, że takie postępowanie pochwala, więc nie wyciągaj pochopnych wniosków...

Płatny sex jest zakorzeniony w dziejach ludzkości bardzo głęboko, przez co stał się normalny... a czy jest akceptowany przez ludzi, czy nie, to już odrębna sprawa i to całkowicie indywidualna. Niestety należy spojrzeć prawdzie w oczy i przyjąć do wiadomości fakt, że tak jak napisał Don jest to usługa niejednokrotnie na najwyższym poziomie, co wcale nie znaczy, że zawsze.
Pozostaje mieć tylko nadzieję, że nasi partnerzy nie zechcą z tej usługi skorzystać... czego sobie i wszystkim tu obecnym paniom życzę :wink:, a także tego aby same z płatnych usług nigdy korzystać nie musiały... :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 28 wrz 2005, 21:35

kate pisze:Pozostaje mieć tylko nadzieję, że nasi partnerzy nie zechcą z tej usługi skorzystać... czego sobie i wszystkim tu obecnym paniom życzę :wink:, a także tego aby same z płatnych usług nigdy korzystać nie musiały... :wink: :lol:
Przykre, ale prawdziwe, ale to czy skorzystaja to zalezy od nich samych, tym sie roznia od zwierzat :lol: , aczkolwiek ida tam sie zezwierzecic, poszukuja perwersji, czego niejednokrotnie im brakuje w poukladanym, spokojnym zwiazku :roll: :?
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 28 wrz 2005, 22:07

hmm.,,, nic dodac nic ujac !
to co napisał Don Kichot jest potwierdzeniem mojej wczesniejszej tezy
" FACECI TO INNY GATUNEK ""
A co do tych zwierzat ... to nie miałam na mysli sexu !!!!
nawet mi to do głowy nie przyszło !
chyba ze to był zart ...????

CZasem lepiej mieszkac pod jednym dachem z kotem niz z facetem ktory , uwaza ze potrzeby jego ... hmm: małego" tłumacza wszystko !

sorry ale to jest moje zdanie

Jasmin
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Jasmin » 28 wrz 2005, 22:26

dlatego kochane kobietki nie nalezy dopuscic do rutyny, nudy w lozku.....ja sie staram jak moge ale tez tak samo (o ile nie bardziej) stara sie moj facet-i to jest piekne,ze potylu latach bycia razem nie nudzi nam sie.:)
Aranzujemy rozne sytuacje-zeby tylko urozmaicic nasze noce-a potem podziekowaniem za to jest przepyszne sniadanko podane przez zauroczonego mezusia do lozeczka:)Kocham te poranki:))))

Ja nie nazekam, moj facet tez nie-ale to tego trzeba dwojga:)Samemu chyba nic sie nie wskora-ale tez z drugiej strony patrzac to ktores w malzenstwie musi zrobic ten pierwszy krok:)

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 28 wrz 2005, 22:54

Swiete słowa Jasmin !
to nie jest tylko obowiazek kobiety , zadowolic faceta .
a to ze poszedł do burdelu , to pewnie jej wina bo go nie zaspokojiła odpowiednio ,
zeby cos sie zmieniło to faceci tez musza sobie uswiadobic ze to jak jest w łozku tez zalezy od nich :wink:

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 28 wrz 2005, 23:24

Ojj gdyby te prostytutki były chociaż ładne... pół biedy
ale te, z którymi ja miałam okazję rozmawiać.. są powiem szczerze.. takie.. hmm no dramat i już.
Na takie jak są chociażby w Berlinie - sama bym się skusiła będąc facetem szukajacym wrażeń .. ale te nasze - fuj.

A jeśli chodzi o zdobywanie facetów.. przyznaję, że nad związkiem trzeba pracować. Dbać o to aby nie wkradła się rutyna i przyzwyczajenie w kazdej sferze zycia.
Ale wg. mnie jeśli gość ma w genach płatny seks to choćby miał w domu przepiękną mistrzynię kamasutry.. nic to. I tak od czasu do czasu będzie musiał wyskoczyć.

Oczywiście są to słowa oparte na przemyśleniach oraz doświadczeniach zdobytych na podstawie zeznań kolegów, : :wink: koleżanek i prostytutek, z którymi miałam okazję w życiu rozmawiać. :D :D :D

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 28 wrz 2005, 23:24

"Bo do tanga trzeba dwojga"..... PDT_13 PDT_13
Dziewczyny dbajcie o waszych facetów.
Mężczyźni dbajcie o wasze kobitki :)
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 28 wrz 2005, 23:29

Achh no i oczywiście przyłączam się do życzeń Kate!!!!

(nie mam bladego pojęcia jak wkleić czyjąś wypowiedz :( guła ze mnie ) :D

Elizawwa
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: Elizawwa » 02 paź 2005, 15:11

Ja wybaczyłam. wiem, że nigdy tego nie zapomnę ale potrafiłam wybaczyć. Potrafiłam też zaufac ponownie i wiem, że inaczej żyć nie potrafię. Nie potrafię kontrolować, sprawdzać, ingerować. Mam 100% zaufanie. Może to głupie i niepraktyczne ale gdybym tego nie potrafiła nie mogłabym byc z moim mężem. Paradoksalnie zdrada na nowo ożywiła Nasz związek. Stalismy się sobie bliźsi, bardziej szczęśliwi i jak to mówią znajomi na nowo zakochani. Wiem, że dziwnie to brzmi ale tak własnie się stało. Przeszłam koszmar ale i jemu nie było łatwo. Przyznał się do zdrady, potrafił wyłumaczyc jak do tego doszł i stara się naprawic ten błąd. Życie po zdradzie nie jest łatwe ale ja okresliłam sobie wartości i tego się trzymam. Mój mąz mnie kocha i ja jego również. I to jest dla mnie najwazniejsze. Nikt nie jest doskonały. Każdy może popełnić błąd mniej lub bardziej przykry dla drugiej strony. Ja będe się starała ngdy tych błęódw nie popełniać

pozdrawiam,

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ankiety”