Jakie kobiety lubia męzczyzni

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 25 wrz 2005, 19:06

hejka :)
napisałam o tym kolorze włosow bo rozmawiałam na ten temat z wieloma facetami i to sa ich słowa 8)
ich odczucia , jak zwykle ile ludzi tyle opinji ale to była najczesciej pojawiajaca sie odpowiedz !
pytałam bo mnie sama interesuje fenomen blondynki :wink:

Awatar użytkownika
megan75
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: megan75 » 26 wrz 2005, 06:49

To prawda kobiety ładne zaradne i dobrze zarabiające maja wieksze problemy ze znalezienim sobie faceta za to te szare myszki łapia sobie niezłych gosci ja mam takiego w domu co jest ciągle ze wszystkiego nie zadowolony bo to ja u nas w domu nosze spodnie trudno nic na to ni eporadze że zanim on pomysli to ja dawno juz to zrobie ale mysle ze to jest wina też matek ze tak rozpieszczaja facetów jak sa dziecmi sama mam syna i łapie sie natym ze wyreczam go w wielu rzeczach .
Magdalena

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 26 wrz 2005, 08:56

nie lubię rozpuszczonych mamisynków. facet musi miec jaja albo będzie nikim w moich oczach.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
megan75
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: megan75 » 26 wrz 2005, 10:02

mój próbuje mieć jaja i udaje ze jest twardzielem ale kiepsko mu to wychodzi i wtedy kiedy naprawde go potzrzebuje to go niema albo nie moze sobie dac z tym rady
Magdalena

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 26 wrz 2005, 19:11

no własnie!
MEZCZYZNI CHYBA WOGULE PRZECHODZA KRYZYS MESKOSCI , ALE TROCHE IM SIE NIE DZIWIE , TRUDNO JEST SIE TERAZ POŁAPAC NA TYM ZWARIOWANYM SWIECIE !
Z JEDNEJ STRONY CHCEMY ZEBY BYLI MESCY, A ZDRUGIEJ PRAGNIEMY ZEBY BYLI UCZYNNI , MILI , I DOBRZY JAK MATKA TERESA Z KALKUTY,
PRALI SPRZATALI , GOTOWALI I WYCHOWYWALI DZIECI ,

KOBIECIE CIEZKO DOGODZIC WIEM COS O TYM
:twisted:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 26 wrz 2005, 20:30

ja tam nie chce aby prał i sprzątał... ale jak mi zapewni panią od sprzątania to sie nie pogniewam :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 26 wrz 2005, 20:45

he , he he 8)
widze ze mamy ten sam gust :twisted:

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 27 wrz 2005, 09:48

Uważam, ze tylko zakompleksieni faceci boją się kobiet o silnych charakterach, zdecydowanych i władczych...
Pozostałych - tych z prawdziwymi jajami - kręcą właśnie pewne siebie, inteligentne i zasadnicze babki...

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 27 wrz 2005, 23:15

A ja właśnie oglądam miasto kobiet na tvn style i jest rozmowa o tym, czego mężczyźni nie lubią w kobietach. No i się okazało, że facetów najbardziej wkurza jęcząca o swoich kompleksach kobieta. Oni chcą naszego szczęscia, tego abyśmy czuły się kochane i piękne. Jeśli nas kochają to nie widzą naszych kompleksów. A my wciąż:- za grube uda, za niska, za wysoka, rozstępy, cellulit, małe piersi, duże piersi itd. Jak byśmy nie wyglądały to zawsze narzekamy. Faceci podsumowali, że nasze narzekanie to jest w pewnym stopniu kokieteria. My płaczemy po to, by nasi faceci upewniali nas o tym, że wyglądamy dobrze. Mamy wrzucić na luz i uwierzyć w siebie :wink: Coś w tym jest. Cholercia udało się im nas rozgryźć :P :wink:
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 28 wrz 2005, 06:57

ale z drugiej strony nie ma kobiety nie marudzacej na ten temat, faceci owszem. Więc to chyba juz jest kobiece? :twisted:
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”