Co byście pomyśleli??

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 27 wrz 2005, 22:19

Samanthii pisze: Facet zawsze spojrzy na taka-zwlaszcza gdy wyglada zbyt wyzywajaco :evil: ...
właśnie!!!

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 27 wrz 2005, 22:29

no tak... ale np ja nie naleze do panien, ktorym spojrzenie mowiace ,,ale bym cie przelecial" imponuje ;] to troche taki wlasnie pustostan... i to z puszczalska natura :P

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 27 wrz 2005, 22:59

Tylko,ze nie wszystkie barbie odrazu daja na prawo i lewo!!! :lol: :lol: :lol:
Ja tez jestem zadowolona i dumna,kiedy ktos sie gapi ... :oops:
Moim zdaniem, wiekszosc lasek ubiera sie na pokaz i dla innych-zeby np.wkurzyc! :evil: :) Zreszta,ja sama jak ide na zakupy to np.w najwyzszych butach(!!!) :twisted: w niskich ,to raczej siedze... :( :oops: Pozniej nie moge chodzic 2 dni ale... warto...
:wink: :lol:

nie oceniam ludzi po ubiorze-nigdy(!!!) :? ,tylko po zachowaniu!!!!!!! :)

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 28 wrz 2005, 07:36

samanthii wim, ze nie daja :-) ale niektore daja :-) hehe :twisted: co bys pomyslala o panience, ktora na dyskoteke przyszla w takiej mini ze ciut krotsza to juz byly by majtki i to za male, i nie przyszla z partnerem tylko np sama lub z kolezankami, bleah. Samanthii nie obraz sie, ale mnie przyprawiaja o lekki usmiech kobiety, ktore do Tesco ubieraja sie jak na wybieg :twisted: potem nogi bola, ale bylo w a r t o ? eh.....

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 28 wrz 2005, 07:39

a wiecie co raz widzialam, panna przyszla na zakupy do sklepu typu Tesco w stroju kapielowym :shock: ludzie normalnie poubierani a tu takie cos :shock: :shock: tym bardziej, ze plazy ani basenu w poblizu nie ma, hehe. :lol:

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 28 wrz 2005, 09:10

Przyszła i poszła... Też mi coś. Ciebie jeszcze takie rzeczy dziwią - bo mnie nie. A może poszła z kimś o zakład. Więcej tolerancji proszę. Robimy tu wielkie wywody na temat ubierania a operacje traktujemy jako coś normalnego. Zastanówcie się bo czegoś nie kumam.

Każdy robi to co lubi i chodzi ubrany w tym w czym sie dobrze czuje. A jak komuś sie nie podoba to niech sie nie patrzy.

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 28 wrz 2005, 09:53

tolerancja torelancja ale sa pewne granice, moze do kosciolka albo na uczelnie tez pojde w samych majtach, bo tak lubie? ;] sa pewne rzeczy, ktorych sie nie powinno robic a tolerancja ma sie w tym wypadku jak mrowka do slonia.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 28 wrz 2005, 11:42

Kurde Nicole! :twisted: :lol: ja nie wychodze w stroju kapielowym na zakupy... ...tylko w szpilkach!!! :D ( byc moze mam kompleks nizszosci... :? :lol: ) (ja sie nie obrazam....... :wink: )
Na uczelnie ubieram sie zawsze z klasa(ale musze wygladac niezle...!) :wink: , bo tam przeciez spotykam najwiecej znajomych, tak jak w centrum czy w Tesco ,wiec... :wink:
Juz pisalam... ...bez przesady...!
A jak dziewczyna ma za krociutka mini i jest z kolezanka na DISCO,to znaczy dla mnie ,ze szuka faceta i chce troche poszalec- i co ???
Ja mam juz faceta i dla mnie to zadna rywalizacja i -przyznam :oops: ... ...czesto jestem w mini na disco... :roll:
Ale dyskoteka to co innego niz kosciol... :roll:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 28 wrz 2005, 11:50

A nie rozumiem tej róznicy, że jak laska jest w mini z koleżanka na disco to chce wyrwać faceta, przecież może go już mieć a i tak chce być tak ubrana na imprezke

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 28 wrz 2005, 11:55

Michitka -bo chodzilo o zbyt krotka mini...(nie taka normalna mini,na disco :wink: ) :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”