co wy kobiety poradzicie facetom by byli męscy

Higena, Uroda, Moda i Trendy, Co kto ma do Was i co Wam chodzi po głowie

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 27 wrz 2005, 14:49

Chyba sie rozmarzyłam i odbiegłam od tematu.. :D
Miało byc o depilacji pach...

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 27 wrz 2005, 14:59

Bardzo "podobają mi się faceci" jak idą z kobietą pod rękę a on trzyma łapy w kieszeni :evil:

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 27 wrz 2005, 16:01

Męski facet - musi uprawiać jakiś sport...

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 27 wrz 2005, 16:26

Z tą męskością to jest chyba tak jak z kobiecością,dla każdego co innego ukrywa się pod tym słowem :roll:

Dla mnie na męskość wpływają cechy bardziej charakteru,sposobu bycia,niż cechy czysto fizyczne :roll:

Facet musi mieć klase...musi być duży,ciepły,czuły,musi być inteligentny,dowcipny...przedewszystkim opiekuńczy,mam się przy nim czuć piękna i kochana...musi mieć swoje zdanie,ale nie narzucać mi go...musi być czysty,pachnący a w jego oczach mam widzieć miłość i pożądanie...
no i musi mieć to ''coś'',a wiadomo,że dla każdej z nas to jest co innego.

A czy się będzie golił,czy nie,to już nie ma tak wielkiego znaczenia...

Jakby ktoś miał wątpliwości,to pisałam o moim mężu :wink:

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 27 wrz 2005, 16:59

Paula o ....obecnym :?: :roll: :wink:

Dziewczyny ja zakładam harem...jest kilka dziewczyn, które kupiłbym za wszelką cenę . 8) ....to oczywiście żart( one by musiały zapłaci oczywiście.. :lol: :lol: :lol: )

Wydaje mi się, że młodsze pokolenie dziewczyn w mężczyźnie zauważa bardziej cechy wyglądu a osoby doświadczone większy nacisk kładą na przymioty ducha i charakter....bez skrajności.

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 27 wrz 2005, 17:15

Don Kichot pisze:Paula o ....obecnym :?: :roll: :wink:
:twisted: :wink:
czasami nie udzielam się w takich tematach,bo nie chcę żeby ktoś odebrał to jako przechwałki czy jakieś mądrości,ale ja naprawdę tak czuję,tak mam,poprostu chyba mam szczęście...
czasami nawet mam głupie poczucie winy,gdy innym z mojego otoczenia nie układa się :? ...

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 27 wrz 2005, 17:35

Paula - Amen :lol: Jak zwykle ostatnio popieram cię w 100%.
Gratuluję tak wspaniałego mężusia :D PDT_02
Teraz się pochwalę trochę :P -mój misiaczek też posiada te cechy( też jest duży :lol: :P :wink: )
A dodam jeszcze, że lubię jak moje kochanie się czasem porządnie ubrudzi :wink: To taaaaaakie męskie :lol: Potem mogę go osobiście domywać :P
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
Libby
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Libby » 27 wrz 2005, 19:38

Don Kichot pisze:Paula o ....obecnym :?: :roll: :wink:

Dziewczyny ja zakładam harem...jest kilka dziewczyn, które kupiłbym za wszelką cenę . 8) ....to oczywiście żart( one by musiały zapłaci oczywiście.. :lol: :lol: :lol: )

Wydaje mi się, że młodsze pokolenie dziewczyn w mężczyźnie zauważa bardziej cechy wyglądu a osoby doświadczone większy nacisk kładą na przymioty ducha i charakter....bez skrajności.

młode pokolenie? co oznacza w Twoim poczuciu? z tego co zdążyłam się zroientować to pokolenie ludzie po 30-stce (błagam niech nikt się na mnie nie obraża) ma problem z lojalnością, szacunkiem itd. godzi się i nawet przekonuje, ze takie jest życie i go nei zmienisz... pierdu, pierdu... :-( mam nadzieje, ze to przypadek, ze na takich ludzi miałam niefarta trafić, ale tym bardziej umocnilo mnie to w przekonaniu, ze ze strony męzczyzny brak lojalności wobec własnej kobiety (nie mam na myśłi tylko zdrady) jest najbardizej nie męską cechą jaką znam!

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 27 wrz 2005, 20:11

To o czym piszesz Libby to nie cechy męskie ani żeńskie, to po prostu cechy ludzkie...
a użyłem oktreślenia młode pokolenie w stosunku do forumowiczek szczególnie tych młodszych ....no jakby to powiedzieć żeby nie czuły się urażone. Ja to już starzyk jestem ze swoimi 36 latami.. :lol: :lol: :lol: .
Zresztą to temat na dłuższą rozmowę ..może kiedyś będzie okazja....na kolejnym zlocie :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 27 wrz 2005, 20:29

Powiem wam np. ze Maciej Kolinka w tej swojej "brzydocie" byl bardziej meski przed operacjami niz po operacjach ( no i wcale tak swietnie teraz nie wyglada) :roll:
Na moje, wystarczyloby tylko troche drobnej kosmetyki, fryzjera, solarium i juz prezentowalby sie calkiem niezle :wink:

To tyle o meskosci :lol: :lol:
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Męskie sprawy”