Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: Kwiatuszek* » 08 mar 2010, 19:41

No dziewczynki jak tam minął Dzień kobiet? Świetowałyście, czy tak sobie normalnie.
Ja byłam dzis na ważeniu, cieniutko 0,80 tylko mi spadło. Pani mnie zganila i nakazala nie podjadac orzeszkow ani rodzynek. PO wizycie w nature hause poszłysmy z koleżanka na skromniutka kolacyjke i o 19 byłam już w domciu.

Wszystkiego najlepszego czyli zdrowia i nieprzemijajacej urodzy życzy Wam wszystkim (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (drink (drink (drink (drink (drink (drink

Napiszcie jak spedziłyście dzień.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 08 mar 2010, 20:50

...siedzialam prawie caly dzien przed kompem...mialam telefony (phone-2 i sms z Polski z okazji imienin (tutaj sie nie obchodzi , ale mi milo jak dostaje zyczenia )...a wieczorem dobra rybka byla na kolacje czyli dzien bardzo spokojny (speechless
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 08 mar 2010, 20:58

No niestey sprawdzily sie slowa Sabriny ,cwiczac slabo schudlam.
Pierwsze 2 kilo szybko nadrobilam i caly tydzien odchudznia moge podsumowac wynikiem 70 dkg mniej hehe .
Obwodow nie mierze bo sa straszne ,! w talii 78 cm w najchudszym momencie wiec nie ma o czym gadac.
Od dzis oprocz silowni bede pilnowac kalorii zeby nie przekraczac 1000...no gora 1200 dziennie i moze cos ruszy.
A dzien Kobiet mily ,panowie pamietali :)
Rano na biurku lezalo prince polo mniam czekoladowe
Aaa na silowni dzis dostalam maly suvenir butelke wody naleczowianki ,mala probke dezodorantu addidas ,dwa tampony ,serum do odchudzania w saszetce i paczuszke musli :))
A no i filmik od mojego Rycerza:)...usmialam sie z niego jak mops (rofl
http://en.tackfilm.se/?id=1268051515046RA80" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 08 mar 2010, 21:35

heheh. Jakbym umiala na siebie podmienić, to bym dzieciom wysłała :-)
JA po raz pierwszy od paru lat świętowalam w pracy. Przynajmniej można tak powiedzieć. Panowie kupili paniom po jednej rózy . W pewnym momencie zobaczylam w pokoju długą kolejkę panów. Co ja piszę, to były chłopaki tak 30 - 40 lat (no, ze dwóch starszych). I wszystkich obcalowałam. Byłam zachwycona, bo w poprzedniej robocie dwoch facetów na krzyż i same stare narzekające baby. Znaczy sie w moim wieku (doh Z miejsca podzieliłam się z nimi zachwytem, że wreszcie mam w pracy cala bandę młodych facetów.
Ale wiecie. Z wiekiem optyka sie zmienia. Ja mówię, że jestem nimi zachwycona, a duzo młodsza koleżanka mówi: " a toście sie wycwanili. Wręczacie jeden kwiatek a do pocałowania to cała kolejka się Was ustawia" . No i tak. Fajnie było.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 08 mar 2010, 21:40

Ulka , ale fajny filmik od pewnie fajnego Rycerza no bo "zwykly" facet by tego nie zrobil hihi ...trzyma w napieciu chociaz trzeba przejsc przez nudy (movie
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 08 mar 2010, 21:44

Ja dzis nie wytrzymałam juz z ta dieta dukana i zjadłam trzy ziemniaki z surówką. Ta dieta jest idealna dla mojego mięsożernego męża i brata,ale ja wysiadam (headbang. Brat ma juz 10 kg mniej!!! mąż 3,500 a moze i ciut wiecej a ja 90 deko (pleure (trans Mam dzis mega doła,ze tak kiepsko spala mi sie ta francowata d...a Dzis nawet na bieżni nie byłam bo jakos zwątpiłam. No nic moze jutro bedzie lepiej.
Dziś Dzień Kobiet wiec moglam sobie odpusicic troszkę diety,a i tak lepsze ziemniaki niz czekolada (mdr
Ula waga mogła ci wzrosnać po silowni. Mówie ci nie waż sie tylko sie mierz jak ćwiczysz.
Kwiatuszku powolutku,powolutku i dojdziesz do celu. Orzechy maja strasznie duzo kalori,owoce suszone tez,ale czasem tak jest,ze my to wszystko wiemy a i tak zeźremy jak nas napadnie haha (blush
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 09 mar 2010, 10:03

O...juz byłam załamana po wczorajszym ważeniu, a tu takie miłe wiadomości....Zrzuciłam tylko pół kilo, ale skoro Kwiatuszek po takiej męce tylko 80 deko, to może nie jest tak źle (yes) . Gimnastykuję się tylko w domu przy telewizji i jem co lubię, więc nie cierpię....Zamiast popijać wodę, popijam maślanke albo kefir. Tak mnie wypełnia, że nie jem śniadań ani obiadu i nie czuje glodu. Na pocieszenie , na tym wydruku z wagi zauważyłam ubytek tkanki tłuszczowej (wait .Dieta Dukana jednak nie dla mnie, bo nie lubię mięsa, a szczególnie chudego. Wolę cały dzień nic nie jeść ,a dla przyjemności jedno prince polo albo kromeczkę z boczkiem. Teraz zamiast diety ŻP zastosuję ŻĆ {ćwiartkę}.
Najważniejsze, że już czuję się lepiej, nie jestem taka wypchana i stanik juz nie ciśnie (rire
Dostałam od męża na DK bilety na jubileuszowy {30 lat} koncert Perfecktu!! Cieszę się, bo juz dawno nie bylam na rockowym koncercie a młode lata wypełniala mi ich muzyka.
zadowolona

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 09 mar 2010, 10:19

babina7 pisze: Dostałam od męża na DK bilety na jubileuszowy {30 lat} koncert Perfecktu!! Cieszę się, bo juz dawno nie bylam na rockowym koncercie a młode lata wypełniala mi ich muzyka.
Ja tez juz sie nie mogę doczekac tego koncertu (music a wspomnienia jakie mnie ogarniaja na sama myśl wieczorków przy ich płytach..... (inlove
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 09 mar 2010, 13:31

No fajnie dziewczyny,że cos napisałyście bo już tak bylo ciiiiiiiiichutko. No ja rozpoczełam czwarty tydzień diety ale tak jak pisałam nie gloduję. W sumie to schudłam 2,60 kg. Tak patrzac rozsadnie to moze i dobrze dla skory tak powoli chudnać. Ale wiecie ,że jak patrze w lustro wydaje mi sie,że poprawił mi sie koloryt skory i pory jakby mniej widoczne. Czyzby na serio podziałalo to chude jedzenie na moja tłusta cere. No i sporo jogurtu 1,5 % piję. Owoce tez jem, więc chyba to dobre dla skory. Pani dietetyczka powiedziała,że jak 4 kilogramy schudne w ciagu miesiaca bedzie bardzo dobrze. teraz muszę do 17 tego schudnac 1,4 kg.

Sabrina, jakie dobre były te dwa ziemniaczki, co? A ja już trzy tygodnie ani ziemniaczka ani kluseczki, tylko chude miesko warzywa. teraz dostalam przepis na krem pieczarkowy , taka dieta przez dwa dni.

podaje przepis może ktora zechce sobie zrobić:

Na 1 łyżce oliwy udusić sredniej wielkosci cebulę i 100 g pokrojonych pieczarek. Dodać wywar warzywny i gotowac 15 minut. Wszystko zmiksowac, dodac na wierzch zielonej pietruszki.
To może być na obiad + 150g ugotowanego lub grilowanego miesa z kurczaka.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 09 mar 2010, 14:00

Najgorsze w diecie Dukana i w Twojej Kwiatuszku,ze trzeba jesc mieso NO BO NIE MOZNA NIC INNEGO!!
Kwiatek a cZy Ty jesz kasze,ryż? Pewnie nie (smirk i to jest dla mnie w dietach dramatyczne bo ja nienawidze miesa.
Owszem raz na jakiś czas wpiepsze schabowego i nie musze mieć ziemniaków,mogę jeść żeberka,moge jeść pieczony karczek,uwielbiam boczek,ale taki wiejski,uwędzony,natomiast kura,indyk dla mnie to koszmar!!
Lubie szynke też taka wiejską,no ale zjem góra dwa dni i potem mi sie ulewa (mmm
Dzis zrobiłam nalesniki dukana,bez grama oleju,na teflonie,z maki kukurydzianej,do ciasta dodałam słodzik i aromat pomarańczowy,do serka homo tez slodzik i tez aromat i wyszly super i pewnie przez pół mniej kaloryczne.
U mnie waga bez zmian i d...tez bez zmian (headbang
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”