Co byście pomyśleli??

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 26 wrz 2005, 23:04

Ładnie zrobione tipsy, bardzo ładnie moga upiększyć dłoń
Chodzi mi o komplet nie kiczowaty ale ubranie ze smakiem, sexy

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 27 wrz 2005, 09:31

jesli bylaby taka odstawiona i mlodziutka pomyslalabym, ze sponsorowana :P mi bardziej odpowiada styl zmyslowo seksowny, a nie wywalone wszystko jak kawa na lawe.

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 27 wrz 2005, 09:55

co do tupisow- ja je nosze i jestem za, bo ladne otrafia upiekszyc dlon. nosze jasnorozowe zele o nierzucajacej sie w oczy dlugosci.
co innego jak sa to szpony we wzorki, cyrkonie i malunki...
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 27 wrz 2005, 10:36

tipsy ala Mandaryna...?
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Awatar użytkownika
agatamal
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agatamal » 27 wrz 2005, 11:03

Temat tipsy... hmm... moze na wyjątkowe okazję, ale na codzień?
ja to widze tak.
Może mam dość sceptyczny stosunek do wszelkich 'ciał obcych' na naszym ciele. Vide: tipsy, peruki, sztuczne rzęsy

pielęgnujmy to co mamy, łykajmy witaminki, odżywiajmy się zdrowo, nie palmy papierosów :shock: (ja osobiście ich nie znoszę) i może nie od razu poprawią nam sie włosy, paznokcie, ale za to efekt przyjdzie... długofalowy. Zapracowany. nasz :D

sama kiedyś dawno temu (chyba na 2 roku studiów) przeczytwaszy artykul w Twoim Stylu zamarzyłam sobie o tym, aby przedłużyć i zagęścić włosy... mam przeciętny fryz na glowie, cienkie, proste wlosy... dość długie... a chcialam porazić wszystkich bujnymi nieco zakręconymi lokami, tak jak modelka na zdjęciu. Marzenie osiemnastolatki! Przez kilka miesięcy oszczędzalam szalenie, zbierałam kase z renty po tacie, a pozniej ze stypendium i po woli uzbierało się kilkaset zeta
I chyba w ostatniej chwili wycofalam się z pomysłu (gotowa bylabym już zainwestować w studenckim budżecie niemałą kwotę w przedłużenie loków , wtedy byla to nowinka, mi wydawalo się że cud) ale zobaczylam niewiastę z odrostami przy skórze... I już wyobrazilam sobie rozczarowanie potencjalnych wielbicieli, ktorzy zamarzyliby o tym by poglaskać mnie po glowie... ufff.

kasa poszła na komputer, z pomocą mamy zadizwionej moją gospodarnością.

Nie chciałabym byc 'ładną z daleka' , uroda musi wypływać naturalnie, na basenie, po zmyciu makijazu, rano gdy się budzimy.
Po operacji nosa-8 lipca. Uff!

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 27 wrz 2005, 11:15

Właśnie jak młodziutka to ludzie mogą pomyśleć, że sponsorowana ale czemu tak moga myśleć/??

Jasmin
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Jasmin » 27 wrz 2005, 12:20

agatamal-hmmm jak akurat na punkcie paznokci mam z glowa-najwet najpiekniejsza dziewczyna z zaniedbanymi dlonmi-jest u mnie przegrana:(
NIestety nie kazda kobiete Bog obdarzyl ladnym ksztaltem paznokcia i co wtedy???
Tipsy zalozylam pierwszy raz w czerwcu-tego roku (zlamal sie moj pazokiec tuz przed weselem kolezanki)-mam niedlugie, tipsiki -frencz-moge sie zalozyc, ze nie poznalabys, ze to tpisy:)
Naturalnie wygladajace kobiety-jak najbardziej -tylko, ze taka kobieta musi byc nieprzecietnej urody :!:

Piszesz, ze :"Nie chciałabym byc 'ładną z daleka' , uroda musi wypływać naturalnie, na basenie, po zmyciu makijazu, rano gdy się budzimy"-sorka ale w takim razie co robisz na forum o operacjech plastycznych???? :shock:

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 27 wrz 2005, 13:04

Rozumiem agatamal i zgadzam się z nią.
Ja też nie lubię na sobie przedłużanych włosów czy nadmiernej, sztucznej opalenizny.
Tipsy owszem podobają mi sie delikatne ale nie na mnie. Zdecydowanie bardziej podobają mi się naturalne, zadbane paznokcie. Dlatego łykam tony witamin.
Natomiast absolutnie nie przeszkadzają mi wymienione rzeczy u innych. Po prostu ja czuję się z nimi dyskomfortowo.
A co robię na forum... no cóż wg. mnie jedno nie wyklucza drugiego.

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 27 wrz 2005, 14:29

tez sie zgadzam z agatamal, co innego kobieta z klasa, a co innego kompletna sztucznosc.

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 27 wrz 2005, 14:42

a taka dziewczyna, jaką opisałam nie może być z klasa?? tylko, że od razu od sponsora

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”