Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Post autor: ola banderola » 24 lut 2010, 17:31

Ja skończyłam wydział Nauk politycznych i stosunków międzynarodowych, praca papierkowa, ale przymierzam się do własnego biznesu w perspektywie 2,3 lat...Pożyjemy, zobaczymy (clin zawsze o tym marzyłam (mmm

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 25 lut 2010, 16:08

Bardzo fajnie, jesli od zawsze wymarzylas sobie wlasny biznes i dazysz do tego, aby go miec.
Ja juz ponad 10 lat temu (jak tylko takie mysli mi zaczely chodzic po glowie) postanowilam, ze wlasnego biznesu nie chce zdecydowanie. To tez jest swietna strategia, bo co rusz trafiam na ludzi, ktorzy "cos" by mogli ze mna na spolke rozwinac. Czyli nic, nie maja konceptu, nie maja nic obmyslanego. Obserwuje to i oddycham z ulga, ze nie daje sie nikomu wpedzic w maliny.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 26 lut 2010, 21:41

moim odwiecznym marzeniem jeśli chodzi o biznes bylo posiadanie bardzo dobrej restauracji... (heart
mam nadzieje ze kiedyś spełnie to marzenie...
obecnie prowadze biznes bo nie wyoobrażam sobie pracy u kogoś poprostu mam charakter przywódczy (giggle
oczywsiście potrafie parcować z ludzmi i jestem dobrym szefem bo szanuje moich pracowników....
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 26 lut 2010, 23:15

Dona7 to musisz mieć też dobrych pracowników, od nich też wiele zależy. Ja niestety pechowo trafiam i najchętniej bym odreagowała się na innym pracodawcy (smoke
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 03 mar 2010, 18:44

powiem nie skromnie ze mam super załogę i nikogo nie mam zamiaru wymieniać...mam nadzieje ze nikt nie odejdzie... (whew
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 03 mar 2010, 21:25

dona a można sie dowiedziec jaki biznesik prowadzisz (clin
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 08 mar 2010, 22:00

Ja juz mialam biznes i sprawdzilo sie powiedzenie "cwierkaly jaskolki, ze niedobre sa spolki". Zle trafilam,za szybko zaczely sie fajne pieniadze i sie przejechalam. Mam dosyc. Wyszlam z dlugow (wygenerowanych nie przez siebie)i teraz mam prace, ktora uwielbiam. Kocham latac i poznawac nowych ludzi oraz miejsca. To dla mnie czysta przyjemnosc i jeszcze mi za to placa. A to chyba polowa sukcesu w zyciu (clin
NIGDY nie mów wszystkiego co wiesz ale ZAWSZE wiedz, co mówisz

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 09 mar 2010, 15:58

luna 1 pisze:dona a można sie dowiedziec jaki biznesik prowadzisz (clin
Ja prowadzę Salon Meblowy...
Pieniądze bardzo dobre ale na razie sie rozwijamy ,inwestujemy , wiedz pomału bedzie dobrze....
Nie duży bo mamy zagospodarowane 300mk ale jestesmy dobrej myśli...

Shantel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Shantel » 12 mar 2010, 13:23

a ja studiuje Zarządzanie Zasoba Ludzkimi i jak spora część poszukuje biznesu dla siebie. Aktualnie pracuje w niewielkiej firmie mija powoli 3,5 roku a mam rocznikowo 23 lata. Praca u kogos niby jest lżejsza ale... pieniądze nieadekwatne do wkładu pracy. Chętnie bym zmieniła firmę ale to niestety nie jest takie łatwe jak się nie ma angielskiego w małym paluszku (doh ale mam nadzieje ze coś wykombinuje gdzie bede się spełniała (sun
'Pieniądze szczęścia nie dają - dopiero zakupy !' M.Monroe

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 12 mar 2010, 14:13

Zarządzanie Zasobami Ludzkimi...zawsze marzyłam żeby to studiować ale zycie ułożyło sie inaczej.. (clin

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”