Samochód, motocykl, rower...a może?

Higena, Uroda, Moda i Trendy, Co kto ma do Was i co Wam chodzi po głowie

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 26 wrz 2005, 00:40

Mara ja jeżdze japońcami, bo nie chce być kojarzona z dresikiem....
jeżdziłam bmką i była super..tylko troche awaryjna....no i wszyscy się chcą ścigać.... :roll:
z limuzyn lubię 7bmki bo komfortowa i piękna,
ze sportowych lubię Eclipse i Spyder'a, lexus sc430, nowe mazdy też lubię no i Honde s2000 mogłabym popieścić na jakiejś autostradzie... :wink:
ze standardów dnia codziennego podoba mi się mazda6, avensis II, no i bmw5 nowa :)
nie jest to jednak nic co rzuca mniena kolana.... ach to volvo... kiedy uruchomią produkcje??? :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 26 wrz 2005, 00:49

avensis II tez mi sie widzi. fajna jest ta mazda z teledysku britney "me against the music".
co do aut- dzieki bogu, ze nie mam prawa jazdy bo bym chyba umarla jakbym musiala podjac jakas decyzje. w sumie wazne dla mnie aby samochod nie byl popularny wsrod dresiarzy, zlodzieji i leasingowcow- jezeli do tego jest czarny, nie jest przywieziony z reichu i wyglada w miare przyzwoicie, to moze byc moj ;)
a tak na serio to robie prawko i chyba zaczne sie juz rozgladac za czyms dla mnie.
z gornej polki dorzuce jeszcze gagus bmw 6 nowe- nie sadzisz, ze jest sliczne i ze kobieta w nim lepiej wyglada od mezczyzny?

a tu masz premiere w cabrio prosto z targow motoryzacyjnych. prawda, ze uroczy?
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... a/auto.jpg
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 26 wrz 2005, 01:02

oj bmka 6 to już jest po porstu boska!!! jest ich od groma w Dubaiu.
nie lubie mesiów za to że są wieśniackie a ta 6 ma klase i te diodowe lampy :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 27 wrz 2005, 12:34

Daleko mi do dresiary.. oj daleko.. (nie należę też do leasingobiorców)
a jednak kocham audi, za niezawodność, styl, linię i poczucie bezpieczeństwa.
Cenię też BMW za połączenie luxusu i komfortu ze sportowym duchem tego auta.. a może to tylko sentyment do tej marki.. bo nie mogę powiedzieć, że coś poza nową 5 i rzecz jasna 6 mi się podoba. Jednak mimo wszystko lubię te auta.
Volvo - też ok.
W ogóle uwielbiam duuuże auta (chyba mam nadmiar testosteronu :D )
wszelkiej maści avanty i combiacze.. voiture

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 27 wrz 2005, 12:49

Ja też. Wielka frajda.

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 27 wrz 2005, 14:55

wlasnie bbpp, ja np. nie mysle o zakupie takiego samochodu mimo, ze lubie luksus i wygode, bo za duzo dresiarzy i leasingowcow nimi jezdzi, co rbi sie poprostu zenujace...
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 27 wrz 2005, 15:02

Mnie z kolei nie interesuje czym jeżdzą dresiarze... ja jeżdzę tym czym lubię... (oczywiście w miarę możliwości) - zawsze niemcami

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 27 wrz 2005, 21:52

z niemieckich rzeczy najbardziej lubie.....HARIBO...
musze przyznać mam słabość do BMKI ale tylko 5 i 6..... za linie i piekno w kazdym calu.... jednak są tak awaryjne, że aż się odechciewa... w serwisie to nawet mechanicy znali mojego psia :) może dobrze, że mi bmke ukradli.... :roll: no i to kolejny minus niemieckiego auta- kradną jak cholera!

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 28 wrz 2005, 08:40

Zawsze jak kupuję auto - to pędzę zamontować mu dobre, niezależne alarmy.
A jeśli chodzi o awaryjność niemieckich aut to ja akurat nigdy nie narzekałam.
Odpukać.. ale wymieniam tylko części eksploatacyjne.
Inna sprawa, że mąż nauczył mnie dbać o samochody. Więc dbam jak cholera i może dzięki temu są mniej zawodne. :)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 29 wrz 2005, 22:09

mini cooper.....(wreszcie !!!!!!!!!!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1841.gif)
tutaj daje fotke-mojego maluszka...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ue_150.jpg
Normalnie jezdzilam czyms duzym(pozyczalam od meza!) i mialam zawsze trudnosci ze znalezieniem miejsca na parkingu...... :x (przyznaje,nie jestem dobrym kierowca... :? :oops: )

piszecie o BMW 6(jeszcze nie widzialam ??????) :roll: - a z serii 7 ,nie podoba sie???( To autko chce moj mezus!!!) Narazie zaspakaja sie Audi- :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Męskie sprawy”