Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: anima60 » 04 lut 2010, 21:43

muflon2121 pisze:.W piguły na starośc nie wierzę, bo mi żadne nie pomogły. A lift oraz mezo - i owszem.
Wywołana piszę:
też nie wierzę w żadne witaminy i sama nie łykam. W mezo wierzę- pomaga i na skórę i na włosy. W lift też wierzę, bo widziałam, że warto, więc zrobię, ale może dopiero po 80-tce, jak Hefner, bo wtedy będzie mi wisiało czy mi jakaś bystrooka /jak Ulli/ nie wypatrzy blizn :badgrin:
muflon2121 pisze:piszę o sensowności robienia liftu przy takim stanie skóry jak ma Hefner
Raz - wiek. Duuużo gorzej się goi, więc efekt znacznie gorszy. Dwa - efekt żaden. bo pelno zmarszczek. Dla równowagi powinien sie trochę powypelniać. Noi trzy. Po co mu lift przy tej forsie. Na wygląd juz mu nie pomoże.
Ja to nie wiem czy piszesz o tym facecie na pierwszym zdjęciu? bo jeśli tak, to mnie się wydaje, że jak na 80-latka to on wygląda bardzo dobrze, więc warto było...

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 05 lut 2010, 13:49

Dziewczyny, widziałyscie Muflon w nowej fryzurze, super, no po prostu rewelacja. Alez ta Muflon fotogeniczna, ale i bużke ma ładną to fakt. (clapping (clapping (clapping (clapping

A na temat blizn poliftowych to sobie tak pomyślałam własnie w tym momencie,że moje grono znajomych / wyjąwszy Ule / to raczej nie ma tak bystrego wzroku i moze tak nie wypatrzy tej mojej blizny. No i obcy faceci Ula radzi rownolatkow to tez nie tacy młodzieńcy, wiec się tak nie przejmuję już ta blizną.

No i fajnie sobie tak popisac z wami. Jutro ide na zabawę, zobaczymy jak będzie. Opowiem w poniedziałek. (giggle (giggle (giggle

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 05 lut 2010, 17:10

Kwiatuszek* pisze: Muflon w nowej fryzurze, super
Przyłączam się do zachwytów :-) - pięknie, dziewczęco
Ulli... bo na krótko, na faceta :cry: - to ja

Kwiatuszku, baw sie dobrze i zdawaj nam tu relacje koniecznie

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 06 lut 2010, 10:47

Dzięki dziewczyny. No, który facet by mi tyle komplementów powiedział, no który? :-)
Ale w naturze wyglądam gorzej. Trochę (giggle

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 08 lut 2010, 11:36

wreszcie sie odzywam do was bo juz mi was bardzo brakuje, czytałam was ale jakos nie moglam sie przylaczyc,
zamilkłam bo potrzebowalam czasu aby dojsc do siebie.....
ale zyc trzeba dalej....
muflon ja nie wiedzialam cie w nowej fryzurze, dlaczego?
tez musze tak jak kwiatek i urlike,zwiac sie za swoja wage bo mi skoczylo tu i tam i nie jestem zadowolona z siebie
ale to dobrze bo zaczynam myslec juz o sobie na biezaco
noi chcialabym rzucic fajki przed poprawka w marcu ale pewnie mi sie tym razem nie uda
a tak z innej beczki to od 3 miesiecy stosuje krem z firmy clarena golden +Vit C i jest naprawde super
ja widze poprawe przynajmiej brak nowych zmarch to juz cos, no nie
kwaituszek - jak tam zabawa - pochwal sie troche
a tak w ogole to dobrze ze ktos wymyslil to forum to przynajmiej mozna byc z rownymi siobie na biezaco poczytac cos tam powiedziec i lzej.....

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 08 lut 2010, 12:53

Mezo pomaga na włosy???Czy używacie pianek do włosów? Nie pomaga na kondycje { tu polecam soki z oliwką} ale optycznie bardzo zwiększają objętość. Odkryłam je jakiś czas temu i po myciu stosuję obowiązkowo. Bez pianki mam marną kitkę , a po ledwo mi sie mieści w dloni (yes)
zadowolona

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 08 lut 2010, 16:04

No zabawa nader udana do 4 rano. W towarzystwie syna i synowej i ich rownolatkow. Jedna kobieta była tylkotroche starsza w wieku 46 lat ze starszym duzo od siebie męzem. Tak sie natańczyłam,że na drugi dzień nog nie czułam. Porownywalnie do tańcow w Przepioreczce w Nałeczowie tylko,ze znacznie dłużej bo do 4 rano. Mowie Wam dziewczyny, szkoda,że karnawał sie konczy. Za 170 zł było tyle tańcow jedzenia,że nie do przejedzenia. Alkohol własny to fakt. Wódki wypiłam jak juz nie pamietam kiedy tyle. Pilismy tylko Finlandie i wiecie co jednak to jest wodka, ktora ma wszystkie wodki pod sobą. Nikt sie nie upił i nikt nie miał kaca a mielismy 0,7 na parę. Ja napewno ćwiartke wypiłam ale wcale nie czułam tego /a może i wiecej wypiłam, nie wiem/.
Nawet zapomiałam,że jestem taka gruba, cha, cha.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 09 lut 2010, 21:14

oj Kwiatek, Kwiatek :-)
namawiam marenę, żeby się do Sopotu przyłaczyła :-) wybawi się z nami.
Ula mówi, że tam gdzies masaże tez są . Oczywiście pójdę. Wszystko jedno- leczniczy czy relaxacyjny. A najlepiej żeby był dwa w jednym :-)

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 10 lut 2010, 20:32

Muflon a Ty o masażach marzysz. No fajne są masaże podzielam w całosci Twoje zdanie.
Marena chyba by nie bawiła sie z nami bo może żałoba ją jeszcze bedzie obowiazywać. No nie wiem ile tam kto tej żałoby nosi zresztą. Ale przyłączam sie do Ciebie Muflon i zapraszam Marene do Sopotu.

A w ogole co to za marazm miłe koleżanki. Piszcie cos na tym naszym wątku bo nie ma co czytać.

Anima, Ullrike, Dana no co Wy poginełyscie w śniegu czy co? (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle

Ja haruje na siłowni, dzis jeszcze dodatkowo sauna ale waga słabiutko schodzi. arrow arrow

karann
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: karann » 10 lut 2010, 21:58

witam, pierwszy raz jestem w tym wątku, ale mam pytanie do babiny7 jeśli można. Robiłaś oczy u WWW, ale na ciąg dalszy u niego już się nie zdecydowałaś pomimo, że byłaś zadowolona? Ja robiłam u niego 4 m-ce temu liposukcję ud i brzucha, a teraz na wiosnę planowałam właśnie operację powiek. Nie jestem do końca zadowolona z liposukcji, tak się wystraszyłam, że nie rozmawiałam z nim nawet o poprawce, z góry założyłam, że pójdę gdzie indziej ( czytaj pewnie do Kasprzyka lub Brzuchańskiego ) i na poprawkę i na powieki. Ale po przeczytaniu twoich postów zastanawiam się czy trochę nie przesadziłam, też mam do niego prawie przez płot, było mi bardzo wygodnie.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”