Wg mnie jest ładna, ale ostatnio troche przesadziła z ustami, jakos nie pasują mi do jej twarzy. Najfajniejsze miala pare mscy temu, ale moze jak jej sie preparat wchłonie to nie będzie wyglądać na taką opuchniętą
Moderator: Zespół I
dokladnie o to mi chodzilo, chce podkreslic ze ani razu nie powiedzialam ze jest brzydkanatalya pisze:tylko ze czasami faceci wytykaja wady urody dziewczynom, porownujac je do dody, ze ona niby taka ladna, a cala reszta to pasztety, ktore tylko zazdroszcza;) tylko nie biora pod uwage tego, ze jakby jakakolwiek dziewczyna zrobila operacje, ktore zrobila doda, tez by tak dobrze wygladala albo i lepiej.
dziwic sie potem, ze taka moda na operacje, skoro wszystkim sie to podoba![]()
a doda jest rzeczywiscie ladna, nie przeszkadza mi wcale, ze poprawiala sobie urode, jezeli chce i moze to niech robi. na dodatek ona naprawde dobre rezulaty uzyskala. i nie ma znaczenia czy uroda jest naturalna czy operacyjna, wazne ze jest. denerwuje mnie tylko porownywanie urody naturalnej ktora nie zawsze jest perfekcyjna, z uroda pooperacyjna. sa to dwie odrebne rzeczy, ktorych porownywac sie nie powinno, co nie oznacza, ze ta druga jest gorsza, ale jest to juz zupelnie cos innego.
Ależ, czy komus nie pozwoliłam wyrazic swego zdania? hahhaha zartujesz chyba - przecież Twoje słowa ------my zdajemy sobie z tego sprawe niestety wiekszosc facetow uwaza ze ona sie taka urodzila i to jest niedozeczne-------- brzmią jakby najstosowniejszym byłoby ogłosic wszem i wobec o operacjach omawianej tu Dody.joannessa pisze: nesia
pozwol wszystki wyrazic swoje zdanie i nie atakuj, a jesli ten temat tak bardzo cie pobudza to wez poprostu cos na uspokojenie
nesia pisze:Ależ, czy komus nie pozwoliłam wyrazic swego zdania? hahhaha zartujesz chyba - przecież Twoje słowa ------my zdajemy sobie z tego sprawe niestety wiekszosc facetow uwaza ze ona sie taka urodzila i to jest niedozeczne-------- brzmią jakby najstosowniejszym byłoby ogłosic wszem i wobec o operacjach omawianej tu Dody.joannessa pisze: nesia
pozwol wszystki wyrazic swoje zdanie i nie atakuj, a jesli ten temat tak bardzo cie pobudza to wez poprostu cos na uspokojenie
Atak? hahhaha na kogo? chyba nie na tych facetów, którzy się "ślinia" na Dodę i w duchu żałują że nie maja takiej laski![]()
A dyskusja mnie nie pobudza, nie odzywałam sie w tym temacie do chwili kiedy przeczytalam Twoje zdanie na temat niedorzecznosci, które brzmi wrecz jak wyrzut. Na uspokojenie nic nie wezme bo przykleiwszy sie do Twej wypowiedzi nabrałam dobrego humorua jak mozesz zauwazyc - raczej zdania na temat czy owa pani Doda mi sie podoba czy nie - nie wyraziłam
![]()
Pozdrawiam, o własnie w radio Doda![]()