jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: jest mi dzisiaj strasznie smutno

Post autor: lil sexy » 01 lut 2010, 21:29

Maja nawet nie myśl o takich kontrargumentach. Sorry, ale jeśli ktoś się z Tobą umawia że za wykonywaną przez Ciebie pracę płaci jakieś tam pieniądze i ma obowiązek Ci je wypłacić. Jeśli nie jest zadowolony, ma problemy z kryzysem czy inne takie tam to po prostu nie kontynuuje z Tobą współpracy, ale za to co do tej pory zrobiłaś nie może nie zapłacić,
Ja takie sprawy zawsze załatwiam na spokojnie i na zimno. Granie na uczuciach czy krzyki nic tu nie pomogą. Na twoim miejscu zapytałabym go wprost kiedy ma zamiar zapłacić Ci pieniądze które Ci się należą i oznajmiła mu że nic nie zrobisz i w niczym mu nie pomożesz dopóki ich nie dostaniesz. No chyba że umówiłaś się z nim na pracę charytatywną.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 01 lut 2010, 23:48

jesli ktos jest nieuczciwy, to zawsze jakies kontrargumenty znajdzie, nawet najbardziej bzdurne, byle by tylko osiagnac swoj cel.
byla umowa o prace, zgodnie z umowa nalezy sie zaplata i tyle i tej opcji trzeba sie trzymac i zadnych innych argumentow nie przyjmowac do wiadomosci, a nie sluchac bredni jakiegos manipulatora. zreszta tutaj nawet nie ma o czym dyskutowac, bo sprawa jest prosta. i to on powinien miec wyrzuty sumienia, bo to on nie wywiazal sie z umowy, a robi z siebie ofiare, a nie placenie komus za wykonana prace to zwykle przestepstwo i to nie ty masz problem, a on.

ja tez kiedys mialam taka sytuacje...a naiwniak myslal, ze nie bedzie placil, a ja bede do pracy chodzic (mdr i myslal, ze taki madry jest i ciagle sie nad soba uzalal i myslal ze mi tez go bedzie zal i prace charytatywna bede u niego wykonywac...i tez cos gadal o kryzysie, tylko ze kryzys jest dla kazdego, nie tylko dla niego, a w szczegolnosci dla osob ktore pracuja i pensji nie dostaja pod koniec miesiaca.....a facet tak igral z ogniem i sie doigral, bo trafil na niewlasciwa osobe. mogl ze mna nie zaczynac. ale tak to jest jak sie pogrywa z innymi i mysli, ze wszystko ujdzie na sucho (clin
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 02 lut 2010, 18:46

Dziewczyny, bardzo Wam dziekuje, trafiacie w sedno, a mi takie slowa sa potrzebne, bo inaczej kieruje sie czyimis innymi kryteriami. Komus innemu potrafie bezposrednio dobrze (i nawet w tym tonie) doradzic, ale jesli chodzi o moje sprawy, to czesto mam wyrozumienie dla innych.
Na razie mam slowo, ze czesc pieniedzy dostane do 15tego. Musze tego dopilnowac, ale polowa to odpowiednie nastawienie! A to juz dzieki Wam posiadam!
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 02 lut 2010, 22:10

-Stanowczo i spokojnie
-jakie kontrargumenty ??? To nie są JEGO pieniądze które Tobie łaskawie daje tylko TWOJE pieniądze które on bezprawnie przetrzymuje
-"az tak dobrze to nie pracowalas" a to już jego problem jeżeli był idiotą i zatrudniał kogoś kto żle pracuje , ale to bez znaczenia bo zapłacić MUSI
-czy on w ogóle podpisał z Tobą umowę o pracę ??? Bo coś mi sie wydaje że nie i o to tu chodzi.
- nietaktowna (giggle a to dobre, bo co???? Bo chcesz odzyskać własne pieniądze ????
-a kryzys to już nie Twój problem , niech zamknie firmę albo pracuje sam skoro nie stać go na pracowników
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 03 lut 2010, 11:50

Nie, nie dziewczyny, takiego tekstu nie uslyszalam, ze bym niejako az za dobrze nie pracowala. Inna sprawa, ze ja o sobie mysle, ze zawsze mozna by bylo zrobic cos jeszcze lepiej i jeszcze bardziej sie postarac i wszystkiego nie da sie po prostu super zrobic.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
EwaiMati
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: EwaiMati » 09 lut 2010, 14:43

A mi jest smutno dlatego że za 6 dni ma spełnić się moje największe marzenie a tu klops nie wiadomo skąd pojawiło się u mnie zaczerwienione gardło (pleure nie boli mnie nie kaszle więc nie wiem co jest grane.
Poszłam wczoraj do lekarki mojej zaufanej powiedziałam na czym sprawa stoi dała bioparox ma ponoć pomóc do końca tygodnia. Pocieszające jest to że wczoraj jak rozmawiałam z anestezjologiem powiedział mi że delikatnie zaczerwienione gardło i katar nie zdyskwalifikują mnie z operacji.
Proszę trzymajcie kciuki aby to poszło wsio daleko i żebym w Poniedziałek pojechała zdrowa na zabieg. (pleure
http://dfrm.daisypath.com/HNDvp2.png
15.o2.2o1or.-Dr.Węgrzyn-4oo ml Mentor hp okrągłe pod mięsień
KOCHAM JE !!!
PDT_Love_25
(sun 2257266
http://www.beautywpolsce.com/forum/view ... 76#p631476" onclick="window.open(this.href);return false;
[*]Braciszku- 02.08.10r[*][/b][/size]

Awatar użytkownika
magdalenka1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: magdalenka1 » 09 lut 2010, 15:40

nie ma sie co smucic ewaimati, ja mialam tak samo przed moja op, i bylam, jakby to lekko w slowa ubrac, SPANIKOWANA ! zwlaszcza ze lecialam chrzanione 2000mil na ta operacje (giggle ale przeszlo wszystko na czas !! czosnek, wit c, i inne takie tam, i bedzie wszystko dobrze, nie martw sie (clapping
-Perfection requires a touch of madness-

Awatar użytkownika
EwaiMati
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: EwaiMati » 09 lut 2010, 19:04

magdalenka1 dziękuje (kiss
byłam właśnie w aptece po tabletki na gardło Pan polecił mi homeopatyczne które mają zadziałać
pytałam też po jakim czasie działa Bioparox to mówił że tak po 3 dniach zaczyna.
Mam tylko ogromną nadzieję że w Poniedziałek mnie przyjmą do kliniki i zabieg się odbędzie.
http://dfrm.daisypath.com/HNDvp2.png
15.o2.2o1or.-Dr.Węgrzyn-4oo ml Mentor hp okrągłe pod mięsień
KOCHAM JE !!!
PDT_Love_25
(sun 2257266
http://www.beautywpolsce.com/forum/view ... 76#p631476" onclick="window.open(this.href);return false;
[*]Braciszku- 02.08.10r[*][/b][/size]

Awatar użytkownika
magdalenka1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: magdalenka1 » 14 lut 2010, 01:26

napisz koniecznie .. jestem pewna ze wszystko bedzie topcie :*** powodzonka!!!!!!!!!!!!!! (clapping
-Perfection requires a touch of madness-

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 14 lut 2010, 07:51

Ja mam od wczoraj mega dola, nic mi sie nie chce, nawet pisac na forum (triste co znaczy, ze juz jest na prawde zle.
Zycie jest niesprawiedliwe.
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”