Jak mija nam dzień? cz.5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Jak mija nam dzień? cz.5

Post autor: ola banderola » 30 sty 2010, 15:57

No to teraz aguuu usłyszałaś (rofl (rofl (rofl (clin

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 30 sty 2010, 16:36

Aguuu nie martw się, ja też nie. Poza tym określenie "ciocia z Ameryki" zawsze było dla mnie jakieś dziwne. Ludzie nie boją się używać miliona innych słów, często, szczególnie dzieciaki w szkołach, dość obscenicznie gadają o seksie, a jak przychodzi powiedzieć okres/miesiączka to już problem. Nie rozumiem tego.

Ola trzymam kciuki za mieszkanko. Moim zdaniem takie dwupoziomowe mieszkanie z dużym tarasem to genialna sprawa. Teraz ciężko o ziemię w mieści, a nie każdy ma ochotę budować się gdzieś na peryferiach. Ja jak już będę mieć rodzinkę i nie znajdę placu w samej Łodzi to na pewno wybiorę takie mieszkanie.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 30 sty 2010, 17:07

Wiesz lil sexy kapitalna sprawa, ale stresuję się, bo na oglądaniu był koleś strasznie napalony, no i później jak my już z mężem wychodziliśmy to on jeszcze z mamusią swoją został i coś tam jeszcze rozmawiali z pośredniczką (thinking
Nam spodobało się mieszkanko, ale nie chcieliśmy tak na gorąco podejmować decyzji, chcieliśmy wrócić do domu i po chłonięciu już na spokojnie pogadać...A teraz myślę i myślę (itwasntme i aż mnie skręca, bo tu mieszkań jest dużo, ale znaleźć takie, które by odpowiadało to już nie...No nic weekend spędzę na kolanach, bo do pn muszę się modlić, żeby mi ten żeluś tego mieszkania nie sprzątnął sprzed nosa (punch

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 30 sty 2010, 18:39

ola jesli Ci sie mieszkanie spodobało to bierz! (mdr Powodzenia (clin

btw. ja widzialam ogłoszenie na dwupoziomowe mieszkanko tutaj gdzie mieszkam, bylo sliczne (inlove
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 30 sty 2010, 19:14

No wiem karolka, ale boję się, że ten koleś mógł już dzisiaj się zdecydować (envy (envy (envy i wtedy lipa, no ale jak już go nie będzie w pn. to widocznie tak miało być... (angry

Tak nawiasem mówiąc to byłam na mieście zobaczyć, czy już są jakieś nowe kolekcje w sklepach, no i jeszcze nie za bardzo, wszędzie jeszcze wyprzedaże. Byłam w Zarze, Mango, Espricie etc. i były tam jakieś początki nowych kolekcji no i dramat jednym słowem (wow (doh tylko kwiotki, paski, kwiotki i paski (puke

No i przymierzyłam taką tunikę w te cholerne kwiatki i wygladałam jakby szła krowy, albo owce paść (mdr no Maryna jak 150 (nod a te paski to już chyba od dwóch sezonów są ... Eeeee tragedia mam nadzieję, że coś je jednak pojawi bez kwiatków i pasków (thinking A i zauważyłam, że w jednej Zarze rzeczy nie były tak przecenione jak w innej, była różnica 10, 20 euro nie wiem czemu... (nerd

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 30 sty 2010, 19:46

ola a moze jednak sie uda :) Trzymam kciuki

Co do sklepow, ja dzisiaj bylam na malym szopingu i racja..wszedzie tylko kwiatki i styl marynarski. Do tego dochodzą ćwieki, co w sumie mi nie przeszkadza (clin
Jestem pewna, ze napewno cos znajdziesz jak juz wyprzedaże się skonczą, u nas juz prawie w ogole nie ma (smirk

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 30 sty 2010, 20:12

Styl marynarski i ćwieki to fajna sprawa, ale ile tego można mieć w szafie (clin a te kwiatki to nie dla mnie czuję się nie teges w tym (mdr jak taka dziewczynka z domku na prerii ...

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 30 sty 2010, 22:04

ola wszystkiego najlepszego ... zdrówka i cudnego mieszkanka... (drink ...trzymam kciuki...

a co do wyprzedaży to wybieram sie jutro, mam nadzieje ze juz nie ma nic ładnego,
bo nie chce wydawać kasy a nie powstrzymam sie zeby nie jechać... :batte
w sumie jadę jako doradca z bratową ale wiecie jak sie to kończy...
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 31 sty 2010, 10:42

Dziewczyny, do kiedy są wyprzedaże? Kończą się w sierpniu, czy da się jeszcze tak w połowie lutego załapać?
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 31 sty 2010, 11:52

lil sexy na bank w PL są jeszcze wyprzedaże (clin U mnie w DE są byłam w szoku jaka taniocha (wow wszystkie buty w Zarze były za 19 euro (clapping

dona7 dziękuję Ci bardzo (kiss No dona cięzko Ci będzie się powstrzymać od kupienia czegoś (giggle

Marta2454 jak tam wczorajsza złość już przeszła, ja też wczoram byłam strasznie nerwowa (envy

U mnie dzisiaj piekna pogoda (sun

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli Kochane (rire

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”