A słyszeliście kto ma w Tańcu z gwiazdami teraz brać udział?? Nie wiem czy to prawda ale ja gdzieś czytałam, że Neli Rokita, Senyszynowa i jeszcze inne starsze babki hahahaha. Ja się wieku nie czekam, kiedyś jak dożyję, też bedę tyle miała ale jak dla mnie takie podrygi w skąpych strojach to nie wszystkim przystoją!!! Ja tego oglądać na pewno nie będę.
Właśnie denerwuje mnie to, że w pl tv nie ma na czym oko zawiesić. Filmy w kółko Macieja te same od lat, szczególnie w dni świąteczne, Kevin sam .... to odkąd byłam mała w tv leci i inne tego typu komedie familijne, porażka. Tyle nowych filmów powstaje a oni ciągle to samo!
Denerwuje mnie jeszcze pani Pieńkowska w Dzień Dobry TVN i dlatego tego też już nie oglądam. Nie lubię tej baby, która wszystkim w słowo chodzi i wiecznie ma coś mądrzejszego do powiedzenia. Tv włączam jedynie ze względu na zagraniczne kanały typu Discovery czy Animal. Nasza ramówka to nieporozumienie. I jeszcze te wkurzające seriale Detektywi, W11, sądy nie sądy, załamka.
No, to tyle na dzisiaj

6.05.2010 - lip lifting - dr Broma - super!!!
25.10.2012 - powiekszam piersi

- dr Broma - juz po - Natrelle 410 MX - pojemność 370