Facet po 11 operacjach plastycznych.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Facet po 11 operacjach plastycznych.

Post autor: lil sexy » 21 sty 2010, 18:16

Po prostu całe życie będzie karykaturą. Teraz jest karykaturą młodego faceta, a w przyszłości starego. Ja mu nawet współczuję. Widziałam kiedyś jak, chyba w "Rozmowach w toku", mówił że robi to wszystko żeby zaistnieć w mediach, a teraz pracuje w zakładzie fryzjerskim albo salonie kosmetycznym. Do końca nie jestem pewna, ale często go tam widuję jak wychodzi z tego salonu na fajkę albo do pobliskiego sklepu.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 21 sty 2010, 18:25

no to rzeczywiście "zaistniał" :p
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 21 sty 2010, 18:32

No właśnie chyba nie zaistniał, bo z tego, co kojarzę to on chciał mieć swoje show, a tak tylko wystąpił jako gość w Rozmowach w toku, a chyba nie o to mu chodziło...

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Natalele » 21 sty 2010, 18:39

meyd pisze:na pierwszej stronie tego wątku dziewczyny były raczej pozytywnie nastawione do tego faceta .. a ja się dziwię.
Koleś wygląda maxymalnie sztucznie, nie widzę w nim nic męskiego, i, tak jak pisze ola banderola - lifting w tym wieku to jakaś pomyłka :|

rozumiem, że można mieć jakiś kompleks- jedna operacja, dwie .. ale cały tuning? :doubt: na swojej stronie napisał, że chirurgia plastyczna to dla niego "cudowna gałązka medycyny, umożliwiająca zsynchronizowanie wewnętrznego 'ja' z często niesprawiedliwym lustrzanym odbiciem" . NIE NIE NIE, i jeszcze raz nie!

wewnętrzne "ja" ? każdy chciałby być piękny ..
mam wrażenie, że on propaguje kult idealnego piękna, co nie jest fajne i na psychikę też kiepsko to wpływa
Podpisuję się. Zero męskości i zero atrakcyjności.
Dr Kubasik 20.11.09. McGhan 275 cc.

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 21 sty 2010, 18:48

Paskudny jest, jak miał kompleks nosa to mógł jedynie do tego się ograniczyć, ale ja u niego podejrzewam dysmorfofobie i będzie z wiekiem już tylko gorzej... :-?

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Natalele » 21 sty 2010, 18:50

Jakbym go zobaczyła na ulicy to bym się zastanawiała czy to transwestyta, gej, czy przebrana kobieta za faceta.
Dr Kubasik 20.11.09. McGhan 275 cc.

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 23 sty 2010, 22:10

Miałby o czym porozmawiać z Heidi Montag,oboje 10 operacji plastycznych,z tym,że Heidi w ciągu 1 dnia. (giggle
Nie podoba mi się taki ,,look'' u faceta-wymuskany,wyczesany,solarka,wymalowany,wypudrowany,wystylizowany,każdy włosek równo,itd.
Jezuuu,nie cierpię tego. (punch
Chłop ma być ZADBANY,ale bez takich zabiegów jak u pana Kolinki.
Rozumiem,że siebie nie akceptował,mógł poprzestać na nosie,ale zrobił z siebie za przeproszeniem lalusia.
Ktoś tu dobrze napisał-każdy chce być piękny,ale nie ma tak dobrze niestety.
A ta jego strona z biografią ,z kontaktem do jego menagera,to już no comment .
Po prostu niczym WIELKA GWIAZDA.
Hahahaha,tutaj na forum co druga z nas powinna być taką gwiazdą(ze swoimi poprawkami). (clin
Koleś po prostu zrobił z tego sposób na życie,myślał,że zaistnieje w wielkim świecie.
Macie rację,to jest dysmorfofobia.

Przypomniałam sobie,że widziałam go właśnie w Rozmowach w Toku,gdzie bardzo się wymądrzał i robił za znawcę operacji
Nawet wiedział ile i jakie miał zabiegi Michael Jackson (giggle
No maskra
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
rihanka28
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: rihanka28 » 21 lut 2010, 16:25

ja bym nie chciala takiego goscia co przed lustrem spedza wiecej czasu niz nie jedna kobieta.Dla mnie meskosc jest najwazniejsza a on na taka pipe mi wyglada (emo
Powiększanie piersi dr.Polak 27.08.2008
Plastyka brzucha dr.Brzuchański 24.02.2010
Wymiana PIP na Natrelle N-TRX 375 dr.Kasprzyk 25.01.2012!

Awatar użytkownika
EwaiMati
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: EwaiMati » 21 lut 2010, 17:02

Ja patrząc na niego widzę sztuczną pedałkowatą twarz -koleś jest obrzydliwy i tyle. Przesadził nieco z "upiększaniem" siebie. (lipssealed. Oglądając jego zdjęcia odnoszę wrażenie że ma niesamowitą obsesje na swoim punkcie i jest po prostu zakochany w swojej twarzy blehh (puke
http://dfrm.daisypath.com/HNDvp2.png
15.o2.2o1or.-Dr.Węgrzyn-4oo ml Mentor hp okrągłe pod mięsień
KOCHAM JE !!!
PDT_Love_25
(sun 2257266
http://www.beautywpolsce.com/forum/view ... 76#p631476" onclick="window.open(this.href);return false;
[*]Braciszku- 02.08.10r[*][/b][/size]

Awatar użytkownika
carmen20
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: carmen20 » 27 lut 2010, 23:17

Kiedyś byłam na jego stronie i o lifcie nic nie pisał. Był nos, brwi, usta, oczy, policzki, ale po co lift w takim młodym wieku?! Zmienił się nie do poznania, ale teraz wydaje się taki naryz, zakochany w sobie, jakby krzyczał do wszystkich "Patrzcie jaki jestem piękny". Jak dla mnie ...zbyt idealny, kojarzy mi się z Zackiem Efronem (emo Pewnie przed każdym wyjściem robi sobie make- up.
02.06.2010 nos- dr Łątkowski

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”