Jak mija nam dzień? cz.5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Jak mija nam dzień? cz.5

Post autor: ola banderola » 12 sty 2010, 13:35

A kiedy eniii byłaś, w jakim miesiącu i czy naprawdę tak cudnie jest??? Każdy kto był w Grecji mówi, że to niesamowite miejsce i że na pewno jeszcze tam wróci.... :roll: no i jak tu nie jechać, no ;)

No dosia ja oglądałam zdjęcia znajomych, którzy byli na Teneryfie..no raj na ziemi, a te widoki PDT_Love_05
No nic chyba będę rzucać monetą, bo wybór ciężki :badgrin:

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 12 sty 2010, 13:48

Teneryfa a Grecja to dwa zupełnie inne, odmienne kraje. Który lepszy - nie wiem, do którego bym wróciła - do obu :-)
Na Teneryfie byłam w czerwcu - przepiękna różnorodnośc roslinności / klimatu/ obyczajów - po raz pierwszy własnie na Teneryfie usłyszałam mowe gwizganą; nie wspomnę o wulkanach, cieniutkich dróżkach na szczyty gór, morzu czy odjechanych knajpach. SUper !
Grecja ląd - lipiec - stara, dostojna, spokojna, biało-niebieska. Cieplutkie morze, pogodni ludzie, historyczne ruiny, okazyjnie zaparkowany tabor cyganów, nocne śpiewy itp. itd. Niepowtarzalne!
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 12 sty 2010, 14:01

ola , ja byłam z dosią w sierpniu na krecie i tam jest ślicznie jedynie co nas delikatnie denerwowało to wiaterek który właśnie w sierpniu nawiedza kretę ;) tzn. odczuwało się go zaraz przy morzu , trzeba było wybrać leżaczki które były dalej postawione od wody ale i tak było fajnie bo chociaż nie odczuwało się upału ;)
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 12 sty 2010, 14:11

Oj nesia tak to pięknie opisałaś, że już sama nie wiem, chociaż czuję, że bardziej ciągnie mnie na Teneryfę w tym roku i męża również ;) Cały czas przeglądam oferty, a póżniej sprawdzam opinie o hotelu na checkholiday...
Ja planuję wakacje w czerwcu, jakieś 2 tygodnie i chyba będzie jednak ta Teneryfa ;)

Eniii to pewnie było wesoło :badgrin: ;)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 12 sty 2010, 14:12

jak tu się wakacyjnie zrobiło a ja leżę w łożeczku z gorączką i zdycham :( :( do tego łeb mi pęka jakiś koszmar totalny
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 12 sty 2010, 14:17

Oj bidulka, a ja o Tobie wczoraj myślałam, że Cię tu dawno nie widziałam, a tu proszę jest zguba ;)
No ja Martusia mam już grype praktycznie za sobą, wczorajszy czosnek i herbata z miodem i cytryną wypełniły swoją misję i dziś czuję się zdecydowanie lepiej 8-)
Zdrowiej Kochana PDT_Love_01

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 12 sty 2010, 14:25

o ! kolejna zaatakowana przez choróbsko , kuruj się martuś ;) może czosnek ;) by ci pomógł :roll: ;)
ola oj było wesoło było , o rany dosia przypomniałam sobie winogronka :badgrin: kurcze ale tak się zastanawiam kiedy jest najtaniej teraz czy last minute ?
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 12 sty 2010, 14:27

Ola , na początku , czy pod koniec miesiąca planujesz? , może i my z eniii sie na Teneryfe zdecydujemy , ale byloby fajnie spotkać się tam na miejscu :bravo

To tak jak na krecie , pod koniec naszego wyjazdu przyjechali znajomi eniii , mimo ze do innego hotelu i innego miasteczka to i tak spotkanie bylo :-)

eniii , hym winogrona w nadmiarze szkodzą :-D hym przekonałam się o tym :-D
a mnie się najbardziej podobał nasz wieczór na majorce , na murku , w pizamach , hahaha

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 12 sty 2010, 14:33

Dosia,ale byłby numer z tym spotkaniem :badgrin: :badgrin: :badgrin: no extra, że tak to ujmę applaus
Dzisiaj dokładnie napiszę, bo muszę zapytać Marcina, na kiedy dokładnie zaplanował urlop, bo wiem tylko, że czerwiec, ale nie znam terminu...

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 12 sty 2010, 14:36

no super by było , u nas to druga polowa czerwca wchodzi w grę , bo szkoła u córki. O kurde , ale jestem niezła , ja tu gadugadu , a moja córunia pod szkołą juz kilka min. na mnie czeka :-D

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”