Śpiew Mandaryny

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 16 wrz 2005, 19:10

Ok Ok

Paula a gdzie twoje oczko???

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 16 wrz 2005, 19:36

OK OK
musiałam gdzie indziej rzucić okiem :D ,dzięki :wink:

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 16 wrz 2005, 20:46

Sorki ....ale nie bardzo wiem co wy chcecie od Wiśniewskiego.. :?
Życzyłbym innym inteligencji jaką ma ten facet .A to , że robi to co robi..no cóż .Pewnie nie jeden i nie jedne spośród uczestników forum zrobiłby więcej za o wiele mniej.
To moje zdanie.

I trochę więcej tolerancji drogie Panie. Tej tolerancji o która tak niejednokrotnie walczyłyście na forum....w kontekście op.
:wink:

Awatar użytkownika
Magea
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Magea » 16 wrz 2005, 21:55

Skoro mowa o tolerancji,to chyba może nie podobać mi się to co robi Wiśniewski ?Czy aby być tolerancyjna muszę akceptować wszystko i wszystkich?

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 17 wrz 2005, 10:08

To czy komuś się coś podoba czy nie to zupełnie inna sprawa ...może słowo tolerancja to faktycznie coś na wyrost jeżeli chodzi o ten temat.....ale urzyłem go celowo.

Zresztą my Polacy mamy jakąś wyjątkową cechę krytykowania wszystkich i wszystkiego co pachnie innością i sukcesem ( w tym przypadku finansowym) Zastanawiam się co w tym jest, że nie możemy cieszyć się sukcesami innych tylko myślimy jak im dowalić...
Czy nie jest to czasem nasza zazdrość, leczenie własnych kompleksów, a może jeszcze coś innego. :?

Dużo łatwiej jest skrytykować,opluć, ośmieszyć ...wtedy jakoś mi lżej .....bo myślę sobie wtedy, że jednak nie warto iść do przodu i jakoś mi lepiej z moją szarością i nijakością.
Mowa tu o większości naszego szarego i nijakiego społeczeństwa.

Ale może się mylę ....
:? Mnie ludzie sukcesu nie przeszkadzają, a wręcz sa w pewnym sęsie wzorcami do naśladowania.

Pozdrawiam wszystkich, którzy starają się nie być szarymi i nijakimi ...a na tym forum to szarych i nijakich raczej nie znajdziemy. :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Magea
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Magea » 18 wrz 2005, 23:18

Mi nie chodzi o jego inność,a tym bardziej kasę,skoro potrafił ją zarobić to chwała mu za to...ale to sprzedawanie siebie jakoś nie bardzo mi pasuje.Sprzedał swoją prywatnosć,potem ta historia z matką,ślub,z którego zrobili widowisko...wszystko ok,ale gdzie jest koniec?Teraz sprzedaje swoje poglądy...ciekawe jak daleko się jeszce posunie...

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 18 wrz 2005, 23:41

racja.... prostacki inteligent. Dlaczego rozstal sie z Mandaryna?

Awatar użytkownika
Magea
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Magea » 18 wrz 2005, 23:46

Nie czytałam tego dokładnie,ale już się pogodzili :)

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 19 wrz 2005, 00:06

Megea traktuj to jak produkt...jest popyt to jest i podaż..... ludzie są żądni skandali to oni je im dostarczają, mają do tego całą obsade ludzi odpowiedzialnych za wymyślanie takich fanaberii :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 19 wrz 2005, 00:10

...nie ważne czy mówią źle czy dobrze... ważne żeby mówili :!: :twisted:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”