Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Aguuu pisze:Przynajmniej zadowolona z niego jesteś? Dobrze się sprawuje?
tak szczerze, to wszystkich jego możliwości jeszcze nie przetestowałam, tylke o ile, kilka fotek- np moje oczy w g.otwartej i mogę powiedzieć, że mnie zadowala i sprawuje się super
no i muszę mu jeszcze kiedyś jakiś obiektyw z większym zoomem dokupić, ale to za jakiś czas, teraźniejszy mi na razie wystarcza
Aguuu, nie mam takich fot, które mogłabym tu wlepić, nie mam czasu na focenie.
jedynie możesz w naszych zakupach zobaczyć kawałek mojej kurtki i kapcie
jak będzie okazja, to coś pstryknę i może wkleję
dziewczyny, mam duza prosbe ! od jakiegos czasu przegladam oferty aparatow az w koncu zostaly 2 moje typy i teraz juz zupelnie nie wiem na co sie zdecydowac
z obiektywami takimi jak w zestawie. bylam juz zdecydowana na nikona ale w sklepie zobaczylam canona, wrocilam do domu, czytam opinie i stwierdzam, ze nic nie wiem
veronikka jeśli chodzi o nikona, to juz wolałabym troszke dołozyc i kupic Nikona d5000 poczytaj sobie roznice pomiedzy nimi http://www.nikon-d5000.pl/index.php?opt ... atest-news" onclick="window.open(this.href);return false; Roznica cenowa nie jest wielka.
masz racje karolka, napewno d5000 jest lepszy, w koncu d3000 to lustrzanka amatorska a d5000 juz powiedzmy polprofesjonalna, niestety ja chcialabym sie zmiscic w 2 tys zl z obiektywem...zanim naucze sie tez robic zdjecia i obslugiwac lustarznke minie troche czasu i wtedy pomysle nad czyms moze bardziej zaawansowanym