Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
no no dziewczyny , już tyle dostałyście komplementów przyłączę się i ja co tu dużo pisać jesteście po prostu śliczne
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)
headie jesteś przepiękna, masz taka delikatną, dziewczęca urodę i perfekcyjną figurę, nie mogę nie zapytać, co robisz na forum i co chcesz w sobie zmienić bo ja niczego takiego u ciebie nie widzę...pozdrawiam!
To szkoda, że nie można się wymieniać, byłoby o wiele prościej, bo ja swoje zmniejszałam heh ten świat niesprawiedliwy jest, ale dobrze, że można sobie pomóc, btw witaj na forum pozdrawiam!
Dzięki, nie jestem fotomodelką. Jestem .... fotografem
Figura u mnie to kwestia ciężkiej pracy i wyrzeczeń , należę do tych, które tyją od powietrza
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa.
Widoczki z Egiptu, resort Taba Heights
headie no to ładnie zapracowałaś na swoją figurkę jest boska super ciałko
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)
Headie widać, że bardzo dbasz o figurkę, właśnie tak bym chciała wyglądać
Masz świetnie zarysowane mięśnie :bravo. Jakiś czas temu zaczęłam ćwiczyć, ale teraz po operacji muszę odczekać kilka miesięcy i boję się, że przez ten czas nabiorę kg