nie wiem czy mogę reklamować radio
Ale po 18stej są konkursy.
Jeden nazywa się "ale o co chodzi", czyli dzwonisz oni zadają Ci 3 pytania, i jeśli na nie odpowiesz - wygrywasz.
Z tym, że to konkurs raczej nie dla mnie, bo nie posiadam, aż tak szerokiej wiedzy. Pytania niby łatwe ale właśnie z bardzo różnych dziedzin, trza mieć łeb.
Drugi konkurs "ale o kogo chodzi" mój ulubiony
Czyli oni sobie wymyślają jakąś sławną osobę. A ludzie dzwonią, każdy może zadać jedno pytanie (najlepiej żeby Ci w radiu mogli odpowiedzieć tylko tak lub nie) no i każdy ma jeden strzał.
No np. czy jest to kobieta. Oni mówią tak, i można strzelać kto to
czy jest to aktorka...
czy jest polakiem...
czy brała udział w tańcu z gwiazdami
...itd
Wiadomo im więcej ludzi zadzwoni tym więcej informacji o tym danym człowieku jest
Jeden raz odgadłam sobie, nawet chłopakowi na gg napisałam że, to chyba ten człowieczek. Ale nie zadzwoniłam, później byłam taka zła na siebie

I od tej pory będę odważnie dzwonić
a skoro się dodzwoniłam, to nie trudno się dodzwonić

Zwłaszcza, że nie płaci się nie wiadomo ile za połączenie tylko koszt jak na domowy.
Ale jest to chyba konkurs raczej dla osób z Warszawy lub okolic, bo wyżerka jest w restauracjach w Warszawie lub Legionowie. Ale są np. inne nagrody jak wygrana biletów do kina, do studia urody, czy ostatnio było na występ kogoś tam.
Ja i tak poluje na wyżrekę w restauracji
W ciągu dnia też są konkursy, ale to już trzeba być czujnym, bo w ciągu dnia to nie wiadomo o której godzinie są,po prostu w ciągu grania muzy zapodają czasem.
A tak normalnie to po 18stej od wtorku do soboty