Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
marta , dzidzius sliczny , ale jakos nie moge sobie jej wyobrazić w roli troskliwej mamusi , ciagle kojarzy mi się z szaloną , biegajacą półnago dziewczyną , śmiejącą się z byle czego
oj może być wspaniałą troskliwą matką ale też nie zapomnę jej wygłupów
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)
Dosia śliczne bobo a co do niej to ja też ją tak kojarzę ale może się zmieni ,wiesz ja mam taką jedną znajomą ,która zawsze była postrzeloną wariatką ,a jak urodziła synka to zmieniła się o 360 stopni
Ale dzidzie Kendra ma sliczna ! Maly z niego przystojniaczek! Teraz zobaczymy jak sprawdzi sie w roli mamy ! Tez mi jest sobie troche ciezko ja wyobrazic w tej roli jak ja kojarze z kroliczkow biegajaca i wszedzie jej pelno itp moze sie juz uspokoiła tym bardziej ze ma juz meza i teraz synusia
Mój mąż mi zawsze próbuje na ambicje wejść...No ja myślałem Kochanie, że Ty mądrzejsza jesteś.....
A co oni to niby same mądrę i ambitne rzeczy oglądają...je je je