Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)
jaki dobry braciszek z twojego syna ,mnie by się też usypiacz w domku przydał
a tak poza tym to u mnie dziś zimno że hej aż się nie chce z domku wychodzić ale i tak musiałam już z rana wyjść na mój angielski ,a teraz się grzeję przy kaloryferze
Aguuu a żebym to ja jeszcze wiedziała, ona coś tam zawsze sepleni pod nosem (wiesz ona jeszcze tak dobrze nie mówi) marta no dzisiaj na zwen. rano było -6,5 (zimniutko)
a mi się potłukł termometr i nie wiem ile jest
czekam na Brzydule i właśnie do mnie dotarło ze jeszcze tylko 5 odcinków , ciekawe czy fajny będzie ten nowy serial zamiast Brzydulki , chyba Majka czy jakoś tak.
dziewczynki co kupujecie mężom czy chłopakom od mikołaja???
dosia mój mąż dostał już- mój nowy nosek, w końcu jakby dostał młodszą żonę żartuję mój woli praktyczne prezenty więc albo coś do ubrania , albo jakieś narzędzia
ja pewnie kupię to co zawsze : coś z ubrania : albo sweterek albo bluzę , na mikołajki dostał perfum więc pozostaje mi ciuch chciałabym mu kupić wymarzony sikor ale to chyba w przyszłym roku