Anna Mucha

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Re: Anna Mucha

Post autor: Natalele » 12 gru 2009, 12:46

Aguuu pisze:
Natalele pisze:Oczywiście, że ustawione. Mój kolega to kuzyn Urbasia. W niedzielę był program, a on już w środę wiedział, że odpadnie, bo nie pisali o nim zbyt dużo w gazetach, itd. Wygrywa najbardziej medialna osoba i "chciana" przez publikę, nawet jakby nie miała jednej nogi.
A może po prostu miał przeczucie, że zostali sami najlepsi, i on jest najmniej hmm.. Nie to że uzdolnioną w tańcu osobą, tylko raczej najmniej znaną. No taka Muszka, czy Urbańska, czy Otylia, czy Radzio. To osoby bardzo publiczne i rozpoznawalne, a jak Urbasia np. pokazali w pierwszym odcinku to nawet nie skojarzyłam kto to jest :oops:
Więc po prostu program ten wygrała osoba, najbardziej znana, lubiana i rozpoznawalna.

Pomijam Kwiatkowskiego, którego w ogóle nie znałam, a zaszedł bardzo wysoko(osobiście chciałam żeby to On wygrał :p ) Ale chyba właśnie zaszedł tak daleko, bo był przystojny i media wykreowały go na bardzo sympatycznego człowieka. Albo sam w sumie się tak wykreował, albo po prostu taki naprawdę jest. Nie wiem...
Ale zrozum. Dostał telefon z TVN-u, że po prostu nie jest zbyt chciany przez widzów. Także mógł zatańczyć salsę na linie i z zamkniętymi oczami, a i tak by wyleciał.
Dr Kubasik 20.11.09. McGhan 275 cc.

Awatar użytkownika
avansavana1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: avansavana1 » 12 gru 2009, 12:48

Wszystko jest ustawiane wcześniej, zgodzę się z tym, bo również wiem wiele na ten temat(nie z gazet, bo tam o takich rzeczach nie piszą).
Odnośnie Muchy jest zbyt ekscentryczna, prowokująca te jej wypowiedzi..., ale to moja opinia, ja tam jej nie lubię. Mimo wszystko rację trzeba przyznać, że się 'wyrobiła' i wygląda o niebo lepiej niż za czasów wałeczków na plecach.
Zrobione piersi, usta, liposukcja ud, brzucha, bioder, teraz pora na ponowne powiększanie ust i korekcję policzków - 19listopad.

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 12 gru 2009, 12:49

serio dostał telefon?? Ale od kogo? Od twórców? Czy od jakiś dziennikarzy? Bo stwierdzenie "tvn" to bardzo ogólne jest :roll:
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 12 gru 2009, 16:57

mi też się wydaję (TYLKO WYDAJE) że są przekręty w głosowaniu , ciekawe dlaczego tak się tłumaczyli w ostatnim odcinku że wszystko jest sprawdzane przez osoby które się tym zajmują - ciekawe :-?
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 12 gru 2009, 17:19

Heh, więc szkoda że takie przekręty robią. Szkoda. Może Józefowicz miał jednak troszkę racji w tym co mówił, a nie od razu wszyscy go tak zjechali, że nie umie przegrywać....
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
avansavana1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: avansavana1 » 12 gru 2009, 20:48

Przekręty były są i będą, a w dzisiejszym świecie już chyba w każdej dziedzinie życia... Czy jest coś, co jeszcze byłoby w stanie mnie zdziwić, zaszokować?
Szkoda mi Nataszy, to już jej druga przegrana, a może całkiem nie słusznie...
Zrobione piersi, usta, liposukcja ud, brzucha, bioder, teraz pora na ponowne powiększanie ust i korekcję policzków - 19listopad.

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 12 gru 2009, 20:57

Ja tam byłam za Kwiatkowskim :p

Ale porównując finałowe tańce, Natasza zrobiła większe show (jeśli chodzi o taniec, przedstawienie jakiejś historii w tańcu, czegoś właśnie poza tylko podstawowymi krokami dobrze zatańczonymi).
Muszka natomiast zatańczyła bardzo dobrze, ale chyba troszkę tego show mi zabrakło :roll: Spodziewałam się czegoś więcej po niej. Ale mimo to wielki szacun dla niej, że nie potrafiąc tańczyć na początku zaszła tak daleko, i się nauczyła tańcować :-)

Awatar użytkownika
avansavana1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: avansavana1 » 12 gru 2009, 20:59

Szacunek dla wszystkich, nawet dla pani Wyrwał :badgrin: ;)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 12 gru 2009, 21:10

Oj tam, dziewczynie trudno było tańczyć jak ma takie duże, piękne cycuchy ;)
Ale starała się, a chyba to też się liczy, co ? :-)

Awatar użytkownika
avansavana1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: avansavana1 » 12 gru 2009, 21:14

Eeee tam ja wiem czy piękne, każdemu się co innego podoba.
Ja tam preferuję 'robione':), sterczące...mmmm

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”