Anna Mucha

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Anna Mucha

Post autor: ola banderola » 11 gru 2009, 14:37

Ja tam Muszkę lubię,a co do Nataszy to trochę mnie irytuję,nie wiem dlaczego,ale tak mam... :-|
W ogóle ta para Józefowicz - Urbańska działa na mnie nie zbyt dobrze,sprawiają wrażenie wyniosłych, nieprzystępnych i zadufanych w sobie...co nie zmienia faktu, że Mucha też ma swoich przeciwników.
A tak nawiasem mówiąc to życie często pokazuje, że lepiej mają w życiu Ci ,którzy potrafią robić szum wokoło swojej osoby,niż tacy którzy stoją grzecznie z boku... :roll:

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 11 gru 2009, 15:00

Fakt, trzeba umieć o siebie zadbać o "swój wizerunek publiczny" , A muszka potrafi.
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 11 gru 2009, 19:34

tak to prawda trzeba o to zadbać i ona to potrafi zrobić , mnie tylko drażni to roztrzepanie takie wariacje i tego typu rzeczy i tym zakończę ten temat ;)
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 11 gru 2009, 19:46

nie muszę mówić, że mam tak samo :p
Jakoś drażniące to jest. Ale cóż, nie wszystkich trzeba lubić ;)
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
hoana
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: hoana » 12 gru 2009, 01:58

moze i bylo ustowione.. kto go wie :shock: po edycji w Kwasniewska niestety przestalam ogladac taniec z gwiazdami(tylko wyrywkowo), bo nie moglam sie nadziwic jak mozna komus w d**e wchodzic.. osobiscie uwazam, ze Aleksandra nie tanczyla na tyle dobrze, zeby zajac 3miejscie.. nazwisko wszystko tlumaczy.
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 12 gru 2009, 10:32

A mi się wydaje, że akurat Aleksandra zyskała przychylność widzów... Polubili ją.

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 12 gru 2009, 11:29

Moim zdaniem ten program w dużej mierze jest ustawiony. Za duże pieniądze wchodzą w grę, żeby przeciętny Kowalski mógł decydować kto wygra, a kto odpadnie. Ale to tylko moje subiektywne zdanie.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 12 gru 2009, 12:27

Ustawiony? I tak ludzi by w bambuko robili? No nie wiem... :roll:

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Natalele » 12 gru 2009, 12:30

lil sexy pisze:Moim zdaniem ten program w dużej mierze jest ustawiony. Za duże pieniądze wchodzą w grę, żeby przeciętny Kowalski mógł decydować kto wygra, a kto odpadnie. Ale to tylko moje subiektywne zdanie.
Oczywiście, że ustawione. Mój kolega to kuzyn Urbasia. W niedzielę był program, a on już w środę wiedział, że odpadnie, bo nie pisali o nim zbyt dużo w gazetach, itd. Wygrywa najbardziej medialna osoba i "chciana" przez publikę, nawet jakby nie miała jednej nogi.
Dr Kubasik 20.11.09. McGhan 275 cc.

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 12 gru 2009, 12:40

Natalele pisze:Oczywiście, że ustawione. Mój kolega to kuzyn Urbasia. W niedzielę był program, a on już w środę wiedział, że odpadnie, bo nie pisali o nim zbyt dużo w gazetach, itd. Wygrywa najbardziej medialna osoba i "chciana" przez publikę, nawet jakby nie miała jednej nogi.
A może po prostu miał przeczucie, że zostali sami najlepsi, i on jest najmniej hmm.. Nie to że uzdolnioną w tańcu osobą, tylko raczej najmniej znaną. No taka Muszka, czy Urbańska, czy Otylia, czy Radzio. To osoby bardzo publiczne i rozpoznawalne, a jak Urbasia np. pokazali w pierwszym odcinku to nawet nie skojarzyłam kto to jest :oops:
Więc po prostu program ten wygrała osoba, najbardziej znana, lubiana i rozpoznawalna.

Pomijam Kwiatkowskiego, którego w ogóle nie znałam, a zaszedł bardzo wysoko(osobiście chciałam żeby to On wygrał :p ) Ale chyba właśnie zaszedł tak daleko, bo był przystojny i media wykreowały go na bardzo sympatycznego człowieka. Albo sam w sumie się tak wykreował, albo po prostu taki naprawdę jest. Nie wiem...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”