Poza tym, nie znasz całej prawdy, tak samo jak i my nie znamy i nie wiemy do końca kto z kim sypiał, za co sypiał i czy oby na pewno sypiał. To są tylko domysły.
Z jednej strony tak to wygląda, że bogacz utrzymuje piękne 3 króliczki, ale z drugiej strony wiadomo, że to trochę tak na potrzeby programu..
Poza tym parę razy czytałam i raz widziałam w jakimś programie wypowiedzi, że Kendra nie sypiala z Hefem, że była wzięta tylko na potrzeby programu. Jak było z innymi nie wiem, ale w to o Kendrze wierze.. ale to tylko moje zdanie.
Odnośnie Holly, faktycznie było widać, że chciała z nim ''być'' na stale, w związku i pewnie przejąć ten interes
Bridget moim zdaniem, najbardziej zależało na sławie..bycie na okładkach..i jeszcze raz na sławie.Myślę, że program potraktowała jako trampolinę do dalszej kariery.
Nie można ich równać do zwykłych dziwek przecież, to program rozrywkowy, nie wiadomo co się dzieje za kulisami i nikt pewne się nie dowie. Tak jak ktoś wspomniał wcześniej zapewne mają w kontraktach zakaz przekazywania szczegółów i całej prawdy.
Poza tym to nie jest zwykły sponsoring, że robi się coś za kasę, bo gdyby tak były znalazłyby sobie 'zwykłego' sponsora i nie ujawianily się tak w programie. One po prostu chciały być sławne.
Ten program przynosi sławę i pieniądze