Anna Mucha

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Anna Mucha

Post autor: Aguuu » 10 gru 2009, 11:33

jej, Kaśki to też pełno. Ale teraz jest bum na muchę, nawet w sklepach, centrach handlowych (w wawie) na co drugiej szybie wisi reklama z nią arf
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 10 gru 2009, 15:25

nikolettkaa pisze:jest nową jurorką w YCD, :evil: hmm.. nie wiem czy to dobry wybór liczyłam na jakąś profesjonalistę arf ..ale trudno , tvn promuję teraz muchę , http://www.plotek.pl/plotek/51,79592,7349492.html?i=6" onclick="window.open(this.href);return false; tu macie fotki z castingu we Wrocku
nikt nie weźmie do takiego programu samych profesjonalistów, bo telewizja zakłada, że będzie nudno. Lepiej wziąć taką roztrzepaną Muszkę, zawsze palnie coś śmiesznego/głupiego, a oglądalność nie będzie spadać :roll:
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 10 gru 2009, 15:59

w sumie to ta Marczuk-Pazura w kółko to samo gadała, że dobra energia ble ble ble, więc może muszka się popisze bardziej ambitnymi wypowiedziami. Zobaczymy...
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 10 gru 2009, 17:25

Ja myślę, że zdecydowanie będzie lepsza niż Pazura, bo Pazura jak dla mnie była zbyt statyczna, monotonna i nijaka.
Natomiast Mucha ma coś z showmana, więc idealnie nadaje się do programów rozrywkowych 8-)

Awatar użytkownika
hoana
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: hoana » 10 gru 2009, 17:58

ola banderola tez tak mysle. Pazura, zawsze mowila, ze ktos pieknie wyglada, ze energicznie, ze romantycznie i wkolko to samo.. z tancem tez niewiele miala wspolnego z tego co widac, a Muszka jakas wiedze juz posiada plus to ze jest rozrywkowa i wprowadzi przyjemna atmosfere, jak na kobiete przystało ;)
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 10 gru 2009, 18:37

Dobra, dobra nie zachwalajmy na zapas. Pożyjemy zobaczymy :p

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 10 gru 2009, 23:35

dokładnie popieram Olę Muszka jest niezłą szowmenką i na pewno wniesie coś ciekawego do programu
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 11 gru 2009, 03:10

Zobaczymy ;)

Ciekawe ile jej zapłacili :p
I ciekawe czy jakby Natasza wygrała Taniec z gwiazdami, to czy jej by zaproponowali ten "stołek".

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 11 gru 2009, 08:23

a mi jest szkoda tej Nataszy , ludzie się na Nią uwzięli chyba za Pana J... , najpierw przegrała w JOŚ a teraz w tańcu , przecież widać że to normalna skromna dziewczyna no... ale dobra wchodzę nie temat ;)
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 11 gru 2009, 10:41

Mi się wydaję, że Józefowicz jest mało lubianą postacią,a to za sprawą, swojego rozdmuchanego Ego...
Dlatego też brak sympatii do jego osoby, częściowo został przelany na jego życiową partnerkę Nataszę ... :roll:
prawda jest taka, że płaci ona aktualnie, wysoką cenę za znajomość z tym panem i nie wiem, czu nie za wysoką...
Tak, czy siak nie podoba mi się, że po wygranej Ani - Józefowicz ją atakował i obrażał, mówił m.in. że TzG był ustawiony, że telewizja ma takie gwizdy na jakie zasługuje, że Ania jest marna tancerką etc...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”