Moderator: Zespół I

Wcale się nie dziwie - wystepuje u Ciebie blokada i napewno nie łatwo ja pokonasz; jednak jeśli jesteście juz z soba 4 lata to pewnie zdążyłas go poznać i jesteś z nim bo chyba sądzisz ze warto byc razem - wiec jeśli tak jest; kochacie się - zastosuj się do fajnych rad lil sexy na spokojnie, sprubuj przezwyciężyc wstyd - zobaczysz jak się potoczy....powodzeniamalutka pisze: mam z tym straszny problem, facet mnie o to prosi odkad sie znamy( ponad 4 latka), a ja sie nie moge przekonacwiem że czesto oglada filmiki z tańczącymi panienkami w internecie i boje sie że wypade przy nich beznadziejnie...|
eee, jak żartowniś to i Ty podejdź do tego z żartem - na poczatek nie kombinuj, podejdz na luzie z zarcikiem, pobujaj się, pozartuj i zobaczysz jak to sie zakonczy. Z żartownisiem to lepiej niz z konserwatystamalutka pisze:tyle że moj facet to taki "żartownis", a jak ja zobacze chociaz mały usmiech na jego twarzy to wezme to za nabijanie sie ze mnie i sie spłosze

toteż od początku staram się powiedziećnesia pisze:eee, jak żartowniś to i Ty podejdź do tego z żartem - na poczatek nie kombinuj, podejdz na luzie z zarcikiem, pobujaj się, pozartuj i zobaczysz jak to sie zakonczy. Z żartownisiem to lepiej niz z konserwatystamalutka pisze:tyle że moj facet to taki "żartownis", a jak ja zobacze chociaz mały usmiech na jego twarzy to wezme to za nabijanie sie ze mnie i sie spłosze