Fantazje erotyczne kobiet

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kasinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Fantazje erotyczne kobiet

Post autor: kasinka » 03 gru 2009, 14:23

Natalele pisze:
nikolettkaa pisze:a ja nigdy nie fantazjuje o moim partnerze :oops: :oops: :oops: przecież z nim mogę wszystko ralizować ,to po co fantazjować :roll:
Fantazjować po to, żeby później spełniać te fantazje :badgrin: ^^
Mi się marzy seks z kobietą, ale zostanie to na zawsze w sferze fantazji, ponieważ dla mojego faceta to taka sama zdrada, jak seks z innym mężczyzną. Nie wiem, może jestem jakaś dziwna, ale ja tak nie uważam. Mimo że zdradą jest dla mnie nawet wyimaginowane spędzanie czasu z kimś innym, jednak kategoria "ta sama płeć", nie podchodzi pod to. Chyba sama tego nie potrafię wytłumaczyć, tj. swojego toku myślenia na zrozumiałe i klarowne słowa :badgrin:
....ja też marzyłam o seksie z kobietą przez lata! Sniłam o tym. Za każym razem budziłam się wilgotna...sny były naprawdę piękne :-) Powiedziałam o tym mężowi, napalił się i mnie wręcz zachęcał, abym zrealizowała swoje pragnienia, przy czym chciał być obecny....nie znam faceta, który by o tym nie marzył...nawiasem mówiąc :-D No i stało się...na babskich wakacjach, po winku z koleżanką z pokoju...było cudownie, pachnąco, wilgotno.. :-) delikatnie, niewinnie....SUPER!!! I nadal iskrzymy....Myślę że to powtórzymy....W skali Kinsey'a chyba jestem w połowie....

A seks z facetem to taki ostry, władczy ze strony faceta...klapsy, szarpnięcia...ale z domieszką czułości...taka dominacja, ale z miłością... :-)
Echhh te marzenia!!!
Kubasik :) 19.12. CPG322 420cc (clapping

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 03 gru 2009, 15:28

ja bym nie poszła do łózka z kobietą , jakoś mnie to nie kręci -nie wiem co mogła by mi zaproponować.. choć takie fantazje miewałam , nigdy bym tego w życie nie wcieliła , uwielbiam męskie przyrodzenia 8-) a szczególnie jedno :roll:
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 03 gru 2009, 17:27

Ja tez mam wielka niechec do jakichkolwiek intymnych kontaktow z kobieta. Zwlaszcza po tym, jak mnie jedna pani zawsze intensywnie wciagala w rozmowe, kiedy akurat bylam nago, bo sie przebieralam po sporcie, a potem ochoczo ze mna chciala sie prysznicowac... Zawsze z wielkimi oczami (zeby nie powiedziec wybaluszonymi!) i mnostwem aktualnych tematow do zagadniecia. Trwalo kilka tygodni zanim latwowierna Maja sie zorientowala w calej sprawie i zmienila godziny sportu. I swoja droga publiczne przebieralnie to obiekt, ktory unikam!
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 03 gru 2009, 18:37

u mnie było to wynikiem ''nerwicy natręctw'' -jest teoria ,że niektóre kobiety fantazują o tym czego się boją , np: podczas drugiej wojny światowej wiele kobiet fantazjowało ,że jest brutalnie gwałcone :-o ,było to następstwem emocji rozładowywanych po przez osiągnięcie satysfakcji fizycznej ,- mi tak psychiatra stwierdził ,że moje fantazje seksualne , nie mają nic wspólnego z pragnieniami ,a jedynie stresem i złymi emocjami, :-? mnie w ogóle nie pociągają , ani fizycznie ani psychicznie - jestem w 98% heteroseksualna a w 2% aseksualna ( kiedy boli mnie głowa) 8-) :badgrin:

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Natalele » 03 gru 2009, 19:53

nikolettkaa pisze:ja bym nie poszła do łózka z kobietą , jakoś mnie to nie kręci -nie wiem co mogła by mi zaproponować.. choć takie fantazje miewałam , nigdy bym tego w życie nie wcieliła , uwielbiam męskie przyrodzenia 8-) a szczególnie jedno :roll:
Też kocham męskie przyrodzenie :badgrin: A co mogłaby dać kobieta? Stare porzekadło głosi, że tylko kobieta jest w stanie dogodzić kobiecie i dużo w tym prawdy.
Dr Kubasik 20.11.09. McGhan 275 cc.

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 03 gru 2009, 20:38

nie wiem , mnie to jakoś nie kręci =) , właśnie nie czuje jakiegoś takiego impulsu, ehhh jednak facet to facet :] , a wiele starych porzekadeł jest mylnych :P np '' częste mycie skraca życie'' :) nie mam nic do homoseksualistów ani bi , ale nie wyobrażam sobie ,żeby osiągnąć z kimś innym satysfakcje seksualną niż mężczyzną ;)) myślę ,że facet z wyobraźnia jest w stanie dogodzić kobiecie , lepiej niż nawet druga kobieta :roll:

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Natalele » 03 gru 2009, 20:40

Spróbuj to pogadamy :badgrin:

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 03 gru 2009, 20:45

nie mam ochoty na takie eksperymenty :P za to poszła bym na ostry sex z 2 mężczyznami ..wrrr.. 8-) albo i z 3 ma :)

a Ty skąd wiesz?? jak jest ?:P
moja dobra kumpela, sypiała z swoją kumpelą ,ale stwierdziła ,że jej się nie podoba i jej to nie kręci , więc chyba to róznie bywa :roll:

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Natalele » 03 gru 2009, 21:04

No niestety nie wiem, nie kochałam się z kobietą. Ale to moja obsesja zanim jeszcze uprawiałam seks z facetem. Za to doskonale zdaję sobie sprawę, co kobieta może dać kobiecie. Żeby nie było, nie umniejszam tu zasług mężczyzn, mój jest THE BEST :badgrin:
Ale to przecież temat o fantazjach, to sobie folguję ^^

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 03 gru 2009, 21:40

Mnie tez nie ciagnie i kropka.
A mowiac wprost nie ma takiego seksu, ktory moze zastapic seks mezczyzny i kobiety. Dla mnie.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”