autor: beata-malgorzata » 12 gru 2009, 11:08
Anima , no to do roboty

... tez mi sie nie chce , a zawsze lubilam gotowac , chyba sie rozleniwilam . Nie wiem jeszcze co bede przygotowywala na swieta bo w sama wigilie jestem u szwagierki i robimy wszystko na pol . Ona glowne danie a ja mase zakasek + dodatki do glownego dania i desery (tu nie zastawia sie stolu wszystkimi daniami i nie posci ) . Na razie nie mam pomyslu na danie dla Ciebie , ale mysle o czyms super dobrym jest to jednak tylko dodatek do miesa ( w pierwszy dzien swiat np.) , poszukam , moze Cie zainteresuje . A myslalas o czyms lekkim i latwym ? np ugotowane ziemniaki w mundurkach (2 male na osobe) do tego plastry lososia i sos z twarozku ze szczypiorkiem i inna zielenina . Podaje sie ziemniaki cieple przekrojone na pol obok stawia maslo i sol gruboziarnista na posypanie . Kazdy naklada sobie odrobine masla na ziemniak + sol . Inna wersja tej eleganckiej przystawki( niestety nie jest to danie glowne) to male nalesniki ( nie nalesniki , inaczej sie to nazywa , robione z gotowanych ziemniakow , maki, jajka) do tego losos i sos z twarozku . Troche inne niz tradycyjne dania polskie , nie wiem czy Cie zainteresuje , jesli tak to moge podpowiedziec jeszcze cos innego

Pa pa
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026