A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
dyduska
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Re: A gdzie robiła Doda? cz.II

Post autor: dyduska » 07 lis 2009, 23:49

Jadu?? jakiego jadu?? A co to człowiek już własnego zdania mieć nie może bo zostaje posądzony o zazdrość i wylewanie własnych frustracji?? Nie mierzmy wszystkich własną miarą.
Poza tym, na forum o poprawianiu sobie różnych części ciała pisać, że kobiety własnych mankamentów nie dostrzegają jest raczej nie trafione :-) Gdzie jak gdzie ale tutaj łączy nas właśnie fakt do przyznawania się do swoich niedoskonałości.
6.05.2010 - lip lifting - dr Broma - super!!!
25.10.2012 - powiekszam piersi :-) - dr Broma - juz po - Natrelle 410 MX - pojemność 370

Awatar użytkownika
hoana
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: hoana » 08 lis 2009, 00:19

Ja nikomu nie ublizam, ale nie da sie ukryc , ze Doda wzbudza pelno kontrowersji i emocji.. roznych emocji ;) nawet na naszym cyckowym forum ;)
osobiscie lubie ogladac jej zdjecia bo jest 'kolorowa' rzuca sie w oczy, bije od niej sexem, przy tym jej charakter i odwaga. Moim zdaniem wszystko do siebie pasuje. Na zachodzie jest pelno takich jak ona, chociazby lady Gaga, ktora raczej rowniez w slowach nie przebiera, ale jest uwielbiana.. u nas w szarej Polsce jedna Doda sie trafiła/Takie jest moje zdanie

A gdzie robiła Doda to nie wiem :p ale tez jestem ciekawa jaki moze miec rozmiar implantu :-D
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 08 lis 2009, 12:03

hoana popieram cię
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 08 lis 2009, 19:17

dyduska pisze: Poza tym, na forum o poprawianiu sobie różnych części ciała pisać, że kobiety własnych mankamentów nie dostrzegają jest raczej nie trafione :-)
Na forum - tak, ale w tym temacie - no wybacz - cala masa dziewczyn, w większości średniej urody, część zakompleksionych (jak wynika z ich wypowiedzi ww innych tematach) :arrow: na pęczki wywalajacych na Dode... Nie no przesada, tym bardziej jesli wymysly tycza np. nr ubrania gdzie laska podaje przykladowo 42... nie no wybacz - albo osoba wypowiadająca sie nie jest zoriętowana w rozmiarze 42 albo poprzez wizję swojego wizerunku kreuje osobę tematyczną. Tak samo jesli chodzi o obgadanie twarzy, tyłka, piersi czy bioder.... Po za tym temat brzmi - gdzie robila .... a nie czy nam sie podoba badz co jeszcze moglaby zmienic...
Czytając wikszości negatywne wypowiedzi przypomina mi się historyjka z przed jakichs 5lat - weekend nad jeziorem - siedzimy w 4 pary, ogladamy w wybory miss świata - prezentuja sie dziewczyny różnej urody - ogladamy, komentujemy na spokojnie; tylko jedna laska - najgrubsza, najbrzydsza i jak sie okazuje chyba najbardziej zakompleksiona - non stop gdacze na panienki - ta krzywe zeby, ta bez piersi, ta zly usmiech, tamta cos tam jeszcze.... Po tamtym wieczorze tak sobie ją obrzydziłam .... Tutaj widzę taki sam jad. Dziewczny, trochę dystansu...
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 09 lis 2009, 18:57

Zyj i pozwol zyc innym-tak czesto tutaj o tym zapominamy.Ciekawe czy Doda wchodzi na Beauty i co o nas mysli i czy ja to chociaz troche obchodzi.Ja jej raczej wspolczuje niz krytykuje.Wspolczuje tego,ze musiala Dorote Rabczewska zamienic w DODE,zeby ludzie ja zauwazyli,kupowali jej plyty i plotkowali o niej np na Beauty...To chyba nie swiadczy zle o niej a o spoleczenstwie w jakim zyjemy.To my chcielismy takiego produktu jakim jest Doda.A tak przy okazji,kiedys Valentina napisala,ze poznala Dode prywatnie i ze jest to mila i ciepla osoba,zupelnie inna niz jej wizerunek medialny.Moja znajoma jest na tyle bliska kolezanka Dody,ze czesto mozna je zobaczyc razem na fotach w plotkarskich magazynach tez mowi,ze Dorota to nie Doda.

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 10 lis 2009, 13:53

dokładnie to jest wizerunek medialny bo gdyby była cichą myszką nikt by o niej nie słyszał i nie pisał ,a poza kamerami w swoim osobistym życiu jest normalnym człowiekiem jak inni
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

Awatar użytkownika
monimo
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: monimo » 10 lis 2009, 17:11

Tylko najsmutniejsze w tym wszystkim jest to,że do żadnej OP się nie przyznaje,i mimo że z daleka widać że pare rzeczy poprawiała,znam facetów którzy sie nią jarają a twierdzą że silikony są bee i wierzą jej że jest naturalna :-o

A zagadka gdzie robiła Doda wciąż nie rozwiązana! :doubt:
15.X.2008-400cc Niemkiewicz
12.X.2009 Nos (cz.chrzęstna) Węgrzyn-brzydki!
28.XI.2012 CKN Skupin
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=890" onclick="window.open(this.href);return false;
04.03.14 poprawka cz.chrzęstna Skupin
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 30#p934730" onclick="window.open(this.href);return false;
2 lata póżniej:
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=300" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
maslosia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: maslosia » 11 lis 2009, 12:38

maxi pisze:Czy juz pisałam,że Doda powiekszała biust u dr.Szczyta?
GossipGirl pisze:Z tego co wiem, to Doda robiła sobie usta w klinice Medica w Gdyni i to juz jakięś dobre parę lat temu.
co jeszcze jest do rozwązania?
6.02.09, Beata Marszałek, Szczecin
P: 350cc Mentor HP
L: 200cc Mentor HP
31.03.10, Tomasz Kasprzyk, Kraków
wymiana implantu w prawej piersi -350cc na 300cc HP i uformowanie fałdu podpiersiowego

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 11 lis 2009, 20:00

Doda wygląda teraz znacznie lepiej niż na początku swojej kariery.
Teraz wygląda naprawdę dobrze, co do jej stylu to kwestia gustu, na pewno nie można jej odmówić, że jest jakaś i ma pomysł na siebie. Zastanawiam się tylko, czy oprócz biustu, ust nie zrobiła sobie nosa, bo jak porównuję jej zdjęcia z różnych okresów to ma zdecydowanie inny,ale może to kwestia programów graficznych i tyle.

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 23 lis 2009, 19:30

moim zdaniem nochal też robiła bo od razu widać, że jest inny niż kilka lat temu :-)
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”