Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
A mnie najbardziej frustruje własna agresja. Gdybym nie wyszła przez to na idiotkę, pewnie codziennie tłukłabym się po twarzy za karę.
Tyle tracę ja i moi bliscy przez bezsensowny gniew
a mnie strasznie denerwuje jak rozmawiam ze znajomymi z Pl gdzie kiedyś mieliśmy na prawdę świetny kontakt ,a teraz szkoda gadać ,niektórym się strasznie poprzewracało w głowie .Nie trawie głupich tekstów typu a kupiliśmy sobie coś tam nowego ja nie dzwonie pytac się co masz nowego czy mówić co ja mam nowego chę wiedzieć co słychac ,czy wszyscy zdrowi jak im leci i w ogóle, a słysze coś innego od razu mam ochote odłozyć słuchawkę
w ogóle nie rozumiem takiego zachowania ,dlatego teraz juz w ogóle do nich nie dzwonie ani nie piszę bo po co
brak mi słów do takich ludzi to ja też mogłabym chwalić się innym co mam ale nie jestem snobką i nigdy nie będę bo kasa dla mnie nie jest najważniejsza owszem uszczęśliwia człowieka ale nie jest najważniejsza .Mieszkam w UK dwa lata i nie wywyższam się nadal jestem tą samą osobą ,którą byłam ,a to że zamieszkałam w innym kraju to jest mój wybór ,każdy ma do niego prawo (dlatego dziwię się moim znajomym ,dlaczego tak się zmienili wobec mnie,bo ja nadal jestem tą samą osobą)
marta moze chca pokazac ze mimo, ze nie wyjechali to moze im sie lepiej powodzic, tak wiesz dla popisu
W moim przypadku tak wlasnie jest... Ta osoba chce sie pochwalic, moze w jakis sposob zaimponowac, a ja tego nie lubie.
Nie lubie jak ktos mi "zaglada" do portfela i nie obchodzi mnie ile ktos inny ma w nim i czasem sie wkurzam, ze inni nie maja takiego samego podejscia
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski 21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :) czas na usta...