A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: A gdzie robiła Doda? cz.II

Post autor: karolka69 » 02 lis 2009, 23:32

monimo pisze:upload/1257152874_99bf638378.jpg

Tu widać jaka jest filigranowa,ona rozmiar 40,42!!! :badgrin: 34,36 tylko bluzki wieksze żeby cyc się zmieściłWidziałam ją,w pasie ma jakieś 64cm,cycki jak dla mnie 450 jak nie ciut więcej,wzrostu troszke ponad 160(164,165?) upload/1257153542_edeb68ae002104e5473f3785.jpg

zajefajne ma te cycki, pasują jej 8-)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 03 lis 2009, 20:08

Tak

Awatar użytkownika
malutka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malutka » 06 lis 2009, 10:48

napewno ma mniej niż 450...przy tak drobnej figurze 450 byłoby wielkie, a ona bez stanika nie ma takich ogromnych piersi. Ale nosi staniki powiększajace:)
2006 525cc McGhan dr Kuna
2014 CKN i korekta uszu - dr Kuna
2016--> pęknięcie implantu, wymiana na Sebbin 645cc- dr Kuna :)))

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 06 lis 2009, 12:21

ja myślę, że ma 450, mniejszych raczej nie ma, no chyba że 400 i u niej daję taki efekt.
Ale raz ma większe raz mniejsze, myślicie, że miała kilka op?
27.04.11r dr Stępniewski korekta powiek górnych
03.02.12r usta emervel 1ml
19.09.12r
[/color] usta emervel 1ml
[/color]

16.12.2010 r. - Pamięta się te rzeczy, których nie można zapomnieć

GossipGirl
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: GossipGirl » 06 lis 2009, 13:54

Z tego co wiem, to Doda robiła sobie usta w klinice Medica w Gdyni i to juz jakięś dobre parę lat temu.
"Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej... niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." — Paulo Coelho Piąta góra

Nosek, Dr Łątkowski 08.04.2011

nicolet
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: nicolet » 06 lis 2009, 14:31

agi2184 pisze:Poczytałam trochę wypowiedzi na temat Dody i jestem w szoku że prawie wszyscy na tym forum tak na nią jadą. To prawda że sama za nią nie przepadam ale zaprzeczanie że jest ładną i zgrabną kobietą wywodzi się po prostu z zazdrości. Myśle że każda z tych osób które tak na nią tu jadą ma po prostu gula jak na nią patrzy bo każdy facet widząc na ulicy taką laskę jak ona łeb sobie skręci oglądając się :roll: A to że sobie poprawiła to czy tamto to jej sprawa i po co się tego doszukiwać albo to krytykować. Może i ona nie jast za bardzo inteligentna ale wiele rzeczy które robi to pod publikę dobrze wiedząc że wywoła wokół siebie zainteresowanie o które cały czas jej chodzi. A że jest wulgarna to nie znaczy że jest chamska zimna i takie tam jak co niektórzy piszą, przynajmniej jest sobą i nie udaje. Ja osobiście znam ludzi którzy są wulgarni ale są ZAJEBIŚCI po prostu dusze towarzystwa i nie da się z nimi nudzić ;)
Nie rozumie stwierdzenia,że jesli komuś sie nie podoba to zaraz,że zazdrosna.Mnie też jej ,figura nie podoba się,w ogole ma męską twarz,każdy ma inny gust i to wcale nie świadczy o zazdrości!Nie wiem,czy na facetów też tak działa bo ja słyszałam od kilku opinie,że niefajny tyłek,sztuczna,krzywe nogi i z tą twarzą coś nie tak,a bez makijażu to pewnie nikt by jej nie poznał.A co do charakteru to uważam,że nie jest taka głupia jaką udaje.Ale jej hasła typu,że siebie kocha,uwielbia i że jest naj to chce zamydlić komuś oczy bo tak naprawde to zakompleksiona dziewczyna.Gdyby tak naprawde uważała to nie robiła by tych wszystkich operacj.Poza tym to laska z ambicjami,dążąca do celu.

Awatar użytkownika
dyduska
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dyduska » 07 lis 2009, 19:18

nicolet zgadzam się z tobą.
Nie można nie przyznać, że odniosła ogromny sukces w Polsce. Zarabia ogromne pieniądze, każdy w naszym kraju wie kim ona jest. Jak dla mnie to tyle. Nawet to jej dążenie do celu, przez wielu podziwiane, mnie się nie podoba ponieważ idzie po trupach, poniża innych siebie wynosząc na piedestał. To jej słownictwo bynajmniej nie przekłada się na jej sławny iloraz inteligencji. Mówienie przed kamerami, że jej fani to "jakaś miazga dupy" albo, że "jak ojciec matkę posuwał aniołki postanowiły, że dadzą jej talent piosenkarki" itd itd itd, to jakieś nieporozumienie. Na sesji Mensy to chyba za nią ktoś testy rozwiązał. Oglądałam gale mtv i nawet jej kibicowałam ze względu na to że jest Polką i że o naszym kraju w końcu inni usłyszą, ale jak zobaczyłam jej zachowanie to się cieszyłam, że nie wygrała bo większego wstydu nam nie mogła zrobić skoro na scenę jej nie wpuścili. A to jej przebranie za bombę to totalna porażka!!! Jeszcze podpisana "sex bomba". Były tam kobietki takie jak Beyonce, Shakira, Leona Lewis skromne śliczne i sexowne. A Doda jak jakaś ladacznica, która uciekła z domu wariatów wyglądała. Na naszych rodzimych galach nieraz bardzo ładnie wyglądała a na ten występ w Berlinie beznadziejnie się wykreowała.
Co do jej urody to żadna z niej nadprzyrodzona piękność. Ot zwyczajna polska dziewczyna jak większość z nas - przed operacjami. A po operacjach to i my pięknościami będziemy.
Proszę mnie nie posądzać o zazdrość bo jak sobie powiększe piersi (ciągle ta decyzja we mnie dojrzewa) i powiększe usta to będę (wg mnie :)) piękniejsza od Dody :p - to jedyne częsci ciała które u niej mi się podobają a jak wiadomo wszem i wobec są dziełem chirurga.
Jej tyłek jest rozlazły i spłaszczony (mój osobisty też pozostawia wiele do życzenia ale jeśli bym miała wybierać wolę mój). Nie podoba mi się jeszcze u niej to, że ma chlopięce biodra i talię. Czego tu zazdrościć :-|
6.05.2010 - lip lifting - dr Broma - super!!!
25.10.2012 - powiekszam piersi :-) - dr Broma - juz po - Natrelle 410 MX - pojemność 370

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 07 lis 2009, 19:38

a wg mnie swietnie wyglada na gali MTV :) I napewno ja zapamietali -a o to jej chodzilo. W paru zagranicznych gazetach zostala uznana, za najseksowniejsza kobiete na MTV. 8-)

Mi sie wydaje, ze ona z 2 razy powiekszala biust. Na poczatku miala taki ogromniasty, teraz ma akurat
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
hoana
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: hoana » 07 lis 2009, 23:13

łooooo rany doda i chłopiece biodra?? doda meska?? :))) jakos strasznie szczegolowo patrzycie ;) Wystarczy jedno spojrzenie i widac, ze jest zajebiscie sexowna i kobieca. Całoksztal sie liczy.. ale niezaprzeczalnie na ten całoksztal trzema miec kupe kasy
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 07 lis 2009, 23:35

hoana pisze:łooooo rany doda i chłopiece biodra?? doda meska?? :))) jakos strasznie szczegolowo patrzycie ;)
To nic tylko zazdrość, przecież swoich wad nie widzimy a cudze - jak najbardziej i wyolbrzymic potrafimy ...... Szkoda gadać ile jadu się juz tu wylało i to nie tylko w wątku o Dodzie .... Chcialoby się powiedziec - brawo maszkary .... bez urazy....
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”