Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: majamajamaja » 21 paź 2009, 23:31

A Babina, kto tam w kacie na zdjeciu w czerni w lustrze sie przeglada?

Muflon, juz wiem, Ty to taka skromna jestes, a jak co do czego dojdzie, to sie wszedzie odnajdziesz :-D
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 22 paź 2009, 23:23

Córka.
zadowolona

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 24 paź 2009, 20:43

Wlasnie sie delektowalam sokiem z marchewek z dodatkiem gruszki . Mniam . Probowalyscie taka mieszanke ?
Jestem "zalana" witaminkami :badgrin:
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 24 paź 2009, 22:14

Myśmy są totalne lenie, oprócz Babiny. Wolimy se pigułę łyknąć, albo wstrzyknąć preparat. Nie chce nam się wybierać sokowirówek, targać marchewek i jeszcze to potem myć. My se w tym czasie gadamy co by tu upiekszyć nie przepracowując sie robieniem soków :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 24 paź 2009, 23:15

ja też leń. Bo soczek zamiast kolacji lub obiadu. Teraz gotowalam dla fachowca od remontów więc soczki odstawilam {zresztą kuchnię mam rozp....} Już czuję ,że mam zanik talii :cry: .
Ale taki też pijalam...Mniam,mniam. Coś mi się porobilo, że nie mam L {jak lopata - nie wiecie jak przywrócić?
zadowolona

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 28 paź 2009, 14:58

Czy sculptra tanieje?
Ponieważ nieustannie rozważam: woluma czy sculptra (ja nie Beatka, co sie w miare prosto ubytki pod oczami powypełnia), to zwabiona dużą reklamą w gazecie - że sylwester niedługo i sculptra ci pomoże - zadzwoniłam do tego przuybytku co oferował zniżki. Wychodzi po zniżce 20% 1440 zeta za zabieg.
Ale cos mnie tknęło i zadzwoniłam do innyc . Okazal się, że u innych sa tez "promocje" i zabiegi po 1500 zeta jeden. Przy dwóch - trzeci gratis . No to wychodzi jeszcze taniej. jedna ampułka starcza średnio na twarz. Na jedną sesje oczywista. Trzeba dwóch - trzech sesji w moim, ekhm, wieku.
To mi się zdaje interesującą obnizką. Coś mi sie zdaję, że Liankę ta sesja jedna koło 1800 kosztowała. Sprawdzę w starych wpisach , ale na razie tragicznie brak mi czasu. A jak u Was w Waszych miastach . Po ile to-to teraz?
Nagle wszyscy się za sulptrę wzięli...

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 28 paź 2009, 19:44

Muflonku , toz Ty piekna kobietka jestes , czego jeszcze tam wyszukujesz ?
Jak rozmawialam z dermatolog to mowila mi ze Wloszki tak samo jak Polki (cos jej tam opowiadalam :-) )dbaja o wyglad i inwestuja we wszystkie zabiegi z medycyny estetycznej , widzi to przy kazdym pobycie we Wloszech na szkoleniach . Belgijki mniej mimo ze sa bardzo otwarte i nie krepuja sie o tym mowic , ale nawet w malowaniu sie sa daleko za nami . Raczej widzi sie kobiety bez grama makijazu niz pomalowane hmmm coz, co kraj to obyczaj ...
ja mam bzika na punkcie makijazu , chce malowac wszystkich , siebie troche mniej, ale na wyjscia to hohoho!
Moj soczej z jabluszek z ogrodu i kiwi byl znowu dobry ! witaminki i przyjemnosc ....kurka chyba sie starzeje :shock: :-|
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 28 paź 2009, 22:57

A ja jak pytałam swojego od medycyny estetycznej o sculpre, powiedzial,ze 1500 zeta za jedna ampułke i nie bylo mowy o zadnej promocji. Acha i jeszcze powiedzial,ze po sculprze niestety siniki bedą.
Moj bardzo zachwala laser najlepiej ten fraxel ale po tym to 10 dni nie pokazuj sie czlowieku nikomu, twarz zmasakrowanawana podobno. Troche łagodniejszy jest pixel 1200 zeta, jakies podwojne przejscie, ale i tak twarz jak po opatrzeniu. Przyznam sie zrobiłam ten pixel przed weselem. Kurcze dziewczyny nie wiedziałam jak wroc do domu a musiałam wracać autobusem 50 km. Odwracałam sie od ludzi normalnie. Mąż nie gadal ze mna tydzien przez ten laser. Efekt, chyba warto. No widziałyscie fotki . Ale trzeba by tez 3 razy a nie raz. Ale ja mam gdzies narazie pasuje z upiekszeniami. Po tym pixelu byłam taka ponakluwana jakby cała twarz sie łuszczyła jak po kwasach tylko nie tak płatami tylko normalnie siateczka nakłuc ale jakby przez sitko. Syn synowa pokpiwali sobie ze mnie i z mojego wygladu, chociaz ich oklamałam i powiedziałam,że zrobilam piling.
A Ty Muflonku szalejesz, szalej, szalej, my i tak za pożno sie obudziłysmy. Beatka to zatrzyma urode po wsze czasy.

A jak tam nasza Dana? Danusia odezwij sie. PDT_Love_09

Ale przedewszystkim to powinnam schudnac jakies 3 kg, bo jestem znowu pultasna.

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 28 paź 2009, 23:58

A propos soczkow, Babina mozesz zrobic zdjecie tej sokowki, co ja tak zachwalalas, ze marchewki bez czubkow wrzucasz, a one "same" sie tam obrabiaja i masz gotowy soczek? Albo podaj nazwe? (Mysle o prezentach na gwiazdke, chociaz jak bedzie dobra, to moze tez przejde na zdrowszy tryb zycia?
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 29 paź 2009, 00:03

"muflon2121" Czy sculptra tanieje :?: woluma czy sculptra :?:

U mnie sculptra nie tanieje. We Warszawie kosztuje nadal 1800 za jeden zabieg - dzisiaj robiłam...
No i zrobiłam jeszcze Atlean na szyję- cena też ta sama.
Wyglądam "jakby zupa była za słona" A w najbliższych dniach może być jeszcze gorzej...:cry: - zaprzyjaźnionym mogę wysłać zdjęcia
Ja gdybym chciała szybkiego efektu zrobiłabym Volumę. Sama mam jeszcze resztki tłuszczu w policzkach, to sobie eksperymentuję. Poczekam teraz 3 miesiące i zobaczę...

Kwiatuszku Ty to nas zaskakujesz :badgrin: a to pixel a to coś innego... trzeba jednak przyznać, że wybierasz dobrze, bo na weselu wyglądałaś rewelacyjnie 8-)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”