dzisiejsze związki

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
agus_dan
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: dzisiejsze związki

Post autor: agus_dan » 23 paź 2009, 20:45

b będzie chciAŁ np : mieć dziecko za rok ,a ona za 10 lat ?? albo ślub i wiele innych kwesti życiowych dla mnie to zadurza rozbieżność
Po pierwsze dlaczego zakladamy ze on bedzie chcial miec dziecko? Moze wlasnie dlaego zwiazal sie z 20 aby nie miec tych dylematow, kiedy dziecko kiedy slub, moze wlasnie on szuka w niej beztroski zycia tego ze nie martwi sie o jutro, moze nie chce sie wcale zenic-dlatego wlasnie 20stka.
Poza tym to ze jedno z partnerow chce mmiec dziecko a drugie nie, nie znaczy ze sie rozejda-to wlasnie jest partnerstwo-decyzje podejmuje sie wspolnie bioroc pod uwage checi lub niecheci obojga partnerow.
Wiadomo ze takie zwiazki sa trudne i o wiele bardziej skomplikowane niz "zwykle"zwiazki, ale fakt ze sa razem 3 lata chyba o czyms swiadczy.
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać.

15/06/10 operacja noska -dr Łątkowski

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 23 paź 2009, 20:53

nikolettko wybacz, foxxiu tez wybacz :oops:
ale dziwi mnie troche to co nikolettko piszesz, z uwagi na to, ze w pamieci mam to ze Twoja mama ma o wiele mlodszego partnera.
Nie uwazasz ze to ta sama sytuacja tylko zamiana roli? Bo dla mnie tak.
Czym sie rozni - plcia?
Osobiscie niebyloby dla mnie roznicy czy to moj syn ma starsza partnerke, czy corka starszego pratnera. W obu przypadkach zalamka.

Nie wiem po co robic z tego wielkie halo. Jej to odpowiada to ok. Jak chce z nim byc to dobrze.
Takie sa wlasnie dzisiejsze zwiazki - budza nie raz emocje.
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 23 paź 2009, 21:45

a czy osoby, które nie grzeszą inteligencją nie mogą mieć partnerów? nie rozumiem :-| są ze sobą 3 lata a to nie mało, może ona dla kasy, on dla sexy, może im to pasuje, a może faktycznie coś między nimi jest. co do szpilek to ja się nie dziwię, też bym chciała przy swoim facecie wyglądać ładnie ale w pracy chcę mieć wygodnie, też bym zmieniała buty :-)

moja kuzynka ma teraz 35 lat, jej facet prawie 50 i są świetną parą, w ogóle nie przeszkadza im różnica wieku, ważne że się kochają ^^

nie wiem dlaczego różnica wieku zawsze budzi takie emocje :roll:
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 24 paź 2009, 11:58

a moze w tym przypadku chodzi o zazdrosc o kase

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 24 paź 2009, 12:07

nikolettkaa pisze:to dlaczego ona przebiera buty
Może z tego samego powodu co ja ;)
W pracy mowy nie ma, żebym wytrzymała w szpilkach i zawsze miałam ze sobą buty na zmianę (mam wrażliwe stopy).
A wychodząc z pracy czemu miałabym nie wrócić do szpilek :?:
Nie wiem jak Wy, ale ja lubię ładnie i seksownie wyglądać dla swojego partnera.
k_asiaczek pisze:nie wiem dlaczego różnica wieku zawsze budzi takie emocje :roll:
Ja również. Mi to wogóle nie przeszkadza. Tak samo jak duża różnica wzrostów, czy to, że akurat laska bardziej od partnera "wyrosła". Albo jak laska jest delikatnie ujmując przy kości, a na kolesiu można liczyć żebra lub na odwrót.
Dla mnie ważne, że to oni są ze sobą szczęśliwi i się kochają, bo to oni ze sobą planują spędzić jakiś czas, a może i całe życie :!:
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 24 paź 2009, 12:22

Nikolettko, ja uwazam, ze to, ze laska nie jest zbyt inteligentna wlasnie tego kolesia moze przy niej trzymac. Gdyby byla inteligentna, to on nie mogl by byc "wodzem". A tak: pasuje, ona dziecko (jak sama powiedziala), a on sie nia opiekuje i podejmuje decyzje. Za nia.
Wiem jak to jest, sama tak mialam (18). Wlasnie w tym wieku. Potrzebowalam troche "ojcowskiej" opieki. A po dwoch latach zauwazylam, ze sie facet za bardzo wymadrza i probuje wszystko ustawic wedlug siebie. Kiedy sie rozstalismy, to nadal probowal jechac wedlug tego, co ON uwaza za sluszne, ale go usadzilam na miejscu. To nie bylo trudne, bo mialam go dosc.

A tej dziewczynie widocznie taki poddanczo-opiekunczy uklad odpowiada. Coz.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 24 paź 2009, 13:00

foxxia pisze: Dla mnie ważne, że to oni są ze sobą szczęśliwi i się kochają, bo to oni ze sobą planują spędzić jakiś czas, a może i całe życie :!:
dokładnie tak 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

foxxia pisze:Ja również. Mi to wogóle nie przeszkadza. Tak samo jak duża różnica wzrostów, czy to, że akurat laska bardziej od partnera "wyrosła". Albo jak laska jest delikatnie ujmując przy kości, a na kolesiu można liczyć żebra lub na odwrót.
sama swojego czasu ważyłam tyle co mój Misiek :roll: teraz schudłam i co? kocha mnie bardziej bo jestem chudsza? kocha mnie dalej tak samo ^^ bo nie wzrost, waga czy wygląd się liczy

Awatar użytkownika
dżagaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dżagaaa » 25 paź 2009, 11:40

dokladnie nie liczy sie wyglad, sama kiedys mialam chlopaka nizszego od siebie, i niezbyt przystojnego ale przynajmniej potrafil mnie wzruszyc, razem potrafilismy sie poplakac ze szczescia ze sie tak kochamy i zalezalo mu na mnie bardzo. pozniej mialam chlopaka dosc przystojnego(chociaz i tak nie w moim typie) ktory po pol roku zaczal traktowac mnie jak .. delikatnie mowiac szmate...obce dziewczny, czasem jakies meliniary moim zdaniem traktowal z wiekszym szacunkiem niz mnie heh..takze jak widac wyglad nie ma znaczenia zadnego..dla mnie..bo dla niego jak przybralo mi sie dodatkowe 2-3 kg na zime, to juz mialam " za grubą twarz" .... :roll:
6.04.2009 - okrągłe Mentor 300cc
dr.Kolasiński.

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 25 paź 2009, 15:44

k_asiaczek pisze:a czy osoby, które nie grzeszą inteligencją nie mogą mieć partnerów? nie rozumiem :-| są ze sobą 3 lata a to nie mało, może ona dla kasy, on dla sexy, może im to pasuje, a może faktycznie coś między nimi jest. co do szpilek to ja się nie dziwię, też bym chciała przy swoim facecie wyglądać ładnie ale w pracy chcę mieć wygodnie, też bym zmieniała buty :-)

moja kuzynka ma teraz 35 lat, jej facet prawie 50 i są świetną parą, w ogóle nie przeszkadza im różnica wieku, ważne że się kochają ^^

po pierwsze : mogą ,ale chyba nie mają ogólnej świadomości związku - dla mnie życie bez ogólnych planów jest dość dziwne, dlaczego budzi tyle emocji - bo ona mając niecałe 17naście lat była z facetem 34 letnim ? bo mój ojciec jest od niego 2 lata starszy -
a propos mojej mamy to już się wypowiadałam na ten temat ....

co dziwniejsze - ona ma pracę siedzącą , więc wcale nie stoi na nogach i nigdzie nie chodzi, - a ps: jest tak nieżyciowa, ma w głowie tylko tipsy , włosy, balsamy i solarium ...a i siłownię :roll:

hmmm ..zazdrość o kasę?? każdy może sobie znaleźć sponsora, ale większość ma swoją godność ^^
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 25 paź 2009, 16:16

nikolettkaa pisze:
k_asiaczek pisze:a czy osoby, które nie grzeszą inteligencją nie mogą mieć partnerów? nie rozumiem :-| są ze sobą 3 lata a to nie mało, może ona dla kasy, on dla sexy, może im to pasuje, a może faktycznie coś między nimi jest. co do szpilek to ja się nie dziwię, też bym chciała przy swoim facecie wyglądać ładnie ale w pracy chcę mieć wygodnie, też bym zmieniała buty :-)

po pierwsze : mogą ,ale chyba nie mają ogólnej świadomości związku - dla mnie życie bez ogólnych planów jest dość dziwne
to, że ktoś nie myśli o ślubie tzn że nie ma planów? może nie chce brać ślubu, chce korzystać z życia póki jest młody, nawet jeśli jest w związku. znam mnóstwo par które są ze sobą a nie myślą o ślubie. dla niektórych ślub jest ważny, dla innych nie bo tak na prawdę to co zmienia w związku? chyba jedynie nazwisko...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”